4,5

3.1K 166 5
                                    

Dün üniversiteye kayıt olmuştum. Bugün sadece Kate'i düşünerek geçirmiştim. Ah onun yumuşacık dudaklarını, adeta içimi ısıtan o gülüşünü, kızıl saçlarını hissetmeyi ne kadar çok özlemiştim. Nihayet bu özlem bitiyor. Hayatımın en zor birkaç haftasıydı bu. Saat çok geç oldu sanırım uyumam lazım...

~~~

Sabah kalktığım gibi saat baktım ve üniversiteye gitmeme daha bir buçuk saat vardı. Giysilerimi özenle giydim ve saçımı kendi haline bıraktım. Acaba o değişmiş miydi? Bilmiyorum.
Laptopumdan sosyal medya hesaplarımı açtım ve Kate'in hesabına girdim. Benimle birlikte çekindiği fotoğrafları silmiş. Beni unutmamış, unutamamış diye düşünüyordum ama yanlış düşünüyormuşum. Onun fotoğraflarına bakarken yeniden onu ne kadar özlediğimi düşündüm. Onun masum bakışlarını, sadece bana tebessüm eden dudaklarını, sadece onunla hissetiğim o duyguyu çok özledim. Çok mu duygusala bağladım? evet bencede çok fazla oldu ama iyi oldu bence.

Ben ya ben bu zamana kadar annem hariç hiçbir kadına merhamet göstermemişken yani kötü çocuk rolünde hep ben olmuşken şimdi bir kız gelip bu düzeneği bozup benim kalbimi çalıyor daha ne olsun ki?

Saate baktığımda zamanın gelmiş olduğunu gördüm ve sırt çantam ile arabamın anahtarını alıp evden çıktım. Arabaya binip üniversiteye sürerken ciddi anlamda ilk defa bu kadar heyecanlanmıştım. Bu heyecan sanırım Kate'i görüceğim için. Arabamı park edip bir kaç gün önceden verilmiş olan bilgilere göre yani derslere göre gireceğim sınıfa doğru ilerledim ve arkalarda bir yere oturdum. Telefonumu çıkarıp biraz mzüik dinledim ve sınıfa profesör girdiginde ki cidden çok yaşlı bir adamdı direktmen konuy anlatmaya başladı.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now