3,9

3.1K 183 21
                                    

''Imm Kate sanırım...'' aman tanrım,aman tanrım, aman tanrım..

"Lanet olasıca şeyi söyle artık!" diye tısladım. Ne kadar kötü baktığımı ben bile tahmin edemiyordum artık. Çünkü Mia'nın bir adım gerilemesinden bunu anlayabiliyordum.

"ımm sanırım sen hamilesin." oh iyi bari hamile değil-

"Aman tanrım! Sen ne diyorsun. Napıcağım ben. Tamamen battım artık. Hem üniversite olayında ne yapmayı planlıyoruz? Bittim be-"

" Kate. Sakinleş ve öyle konuşalım. Böyle bir çözüm yolu bulamayacağız yoksa." nefes alış verişimi düzene koyduktan sonra Mia'ya baktım.
Yere döşenmiş olan fayansa bakıyordu. Sanırım ne yapmamız gerektiğini düşünüyordu. Gerçi bebeği aldrımaktan başka ne yapabilirdik ki?

" Bence bebeği aldırmalıyız?" Hayır bunu ona yapamam. Ne diyorum ben geleceğim söz konusu ama bebeği aldırdıktan sonra ne yapabilirdim ki?

"Bilemiyorum. Belki.. başka bir çözüm yolu düşünmeliyiz. Bunu yaşamayı her halikarda hak eden birine yapamam, yapamayız."

" Hey sen ne diyorsun? Daha birkaç gün önceye kadar -fısıldayarak- tecavüze uğradın ve bu fetüsün yaşamayı hak ettiğini mi düşünüyorsun?" Bir kaç saniye düşündükten sonra ki bu bir işe yaramamıştı, kafamı yavaşça aşağı yukarı salladım.

" Ah ne güzel. Bilemiyorum Kate.. Bence onu aldrımalıyız."

"Hayır bu kesinlikle olmayacak. Tanımadığım, bir babası olsada."

"Tamam o zaman..." biraz düşündükten sonra " o halde, bir kaç ay üniversiteye gideriz. Karnın azıcık büyüdükten sonra kilo aldı falan deriz. Sonra yani dokuz ay geçtikten sonra bebeği doğurursun. Sen bebeğe bakarsın ben hem okur hem çalışırım. Sende okursun. O sıradada bebeğe ben bakarım ama okul saatlerimiz kesişirse... annemlere bırakırız ve deriz ki 'bu bebek Kate'in teyzesinin ama biz okuduğumuzdan ona birkaç saat bakar mısın' " bence harika bir.fikir ama benim teyzem yok ki?

" Hey Mia. Ama benim teuzem yok ki? Yani başka birşey bulmalıyız"

" Ama annem sadece annen ve baban olmadığını biliyor. Akrabaların olmadığını değil. Yani bunu söyleyebiliriz."

" peki tamam"

"Im. Bence Matthew'a haber verelim. Oda yardım edebilir" devam etti.

"aslında sen ondan ayrılmasaydın bunların hiçbiri başımıza gelmezdi."

"ama ayrıldım ve bunların hepsi başımıza geldi."

~~~~~

Nihahhaha bölüm sonu. Bu bölümu @S_nalu-chan 'e ithaf ediyorum İthaf isteyen söyleyebilir.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now