5,2-Final

4.4K 163 7
                                    

4 Sene Sonra

"Aman Tanrım. İkinci olmayacaktı. Offff. Off. Beyzbol sopasını kafasında patlatacağım Matthew'un. Miaaaaaa! Doktor nerde kaldı.?"

"Hey sen nefes al ver. Matthew doktoru çağırmaya gitti. Sakin ol ve nefes al ver. Bak böyle"diyip derin derin nefes alıp vermeye başladı. Bu sırada Doktor önde Matthew arkada girdiler ve doğum başlasın.

*Ertesi gün*

"Aman Tanrım. Kate. Baksana şu küçücük suratına. Ne kadarda tatlı."
Evet ikinci bir çocuk ve Matthew'un ellerinde.

Üniversite bitince Matt ile evlendik. Asher Dört buçuk yaşına girdi ve yeni bir kız çocuğumuz oldu. Adı Joenna. Ben bu kadar mutlu olacağımı daha doğrusu olacağımızı bilmiyordum. Şuan evdeyiz. Hehalde birkaç ay sonra tatile gideceğiz hem bu bizim için çok iyi olabilir.

4 Ay Sonra

Bildiğiniz üzere tatile bir köye gidiyoruz. Çok güzelmiş Matthew'un söylediğine göre. Ben son bir defa birşey unuttum mu dihe bakınıyorken dışardan arabamızın korna sesi geldi.

Ben Joenna'yı kucağıma alıp evden dışarı çıktım ve kapıyı kilitledim. Matt sürücü koltuğunda beni beklerken Asher arkada koltuğuna oturmuş ve kemerini bağlamış oyuncak arabası ile oynuyor. Bende arka tarafa Asher'ın yanına oturmuş ve Joenna 'yı kucağıma almıştım.

'Tamam hayatım gidebiliriz.'

'Tamam canım.'

Oh şu son yıllarda ilk defa bir rahatlama hissediyorum. Matt orta hızda giderken karşıdan kontrolden çıkmış bir araba bize doğru geliyordu. O an sadece çocuklarımı düşündüm. Joenna'yı kucağımda iyice kavradım ve bana sığınmış Asher'a tutabildiğim kadar tuttum. Mutlulukla çıktığım bu yolda üzüleceğimi biliyordum. Araba bize yaklaştıkça zaman da yavaşlamıştı. O an Asher ve Joanna'nın yaşaması için dua ettim. Asher'ın kulağına eğilip 'Kardeşin sana emanet.' diye fısıldadım.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now