0,7

19.5K 865 40
                                    

''-Yardımına ihtiyacım yok! Şimdi hemen cevap ver. Neden benim arkamdaydım ve o aptal bana çarptığında neden senin üzerine düştüm? Sen bu okula yeni mi geldin? Çünkü seni tanımıyorum. Yoksa seni bi-'' inanamıyorum. Yada boşverin inanıyorum böyle bir odundan daha ne beklenirdi ki?

"-Ne çok konuşuyorsun sen ya! Başım şişti seni dinlemekten. Neyse. Birincisi senin arkanda değildim yanından geçiyordum. O aptal çocuk sana çarptığında üzerime düştün. İkincisi evet okula yeni geldim ve müdür -okuldan istediğin birini seç senin okulla ilgili olan bütün sorularını cevaplayacaktır- dedi bende tam karşımızda duran kişinin yanına gidiyordum taki sen benim üzerime düşene kadar ve sen bunun için bir bedel ödemek zorunda kalacaksın." Dedi yontulmadan kesilen odun kerestesi. Biraz kibar olsa ya çok mu şey istiyorum. Yani sonuçta bende bir kızım ama içimde olan tek duygu NEFRET! Birazcıkta olsa sevgi ama AŞK değil.

''-Biraz daha kibar olamaz mısın? Mesela çekilir misin? Şu kişinin yanına gitmem gerekiyor. Diyebilirdin ve asıl sen çekil? Yüce İsa adına.Benim işim var(aslında yok) ve sen beni burada la-''İkinci defa sözümü kesmişti. İKİNCİ DEFA!

''-Ya sen ne tür bi manyaksın çekil git yada boşver senin çekileceğin yok *yol açar* al sen geç ve bende onun  yanına gidiyim. Görüşmemek üzere''

'' Akılsız mı doğdun oğlum sen görüşmemek üzere ne ya? Aynı okuldayız ve dediğin şeye bak görüşmemek üzere o halde! '' yanından geçip giderken iki adım daha atmıştım ki kolumu biri tuttu ve beni erkekler tuvaletine götürdü.
Merhaba arkadaşlar!yeni bölüm yazdım. İthaf yapmaya başladım uzun yorum atana ithaf yapıcağım. Okuduğunuz için teşekkür ederim. :)
Multide Cameron Pulido vağğ. O benim haa. Neyse isim bulamadım önerilere açığım. :) Kate ile kavga eden çocuk :)

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Where stories live. Discover now