3,8

3.3K 180 11
                                    

BİR HAFTA SONRA


Nasıl bir duygu bu.. Bekaretimi bilmediğim, tanımadığım birine vermek. Korkuyorum. Yalnızım...


Tanrım. Bu bana bir ceza mı? Beni seven, bana aşık olandan ayrıldım ve kalbini kırdım diye mi? Bu biraz ağır olmadı mı?


Ya o şerefsizden hamile kalırsam? Ama kalmam ya. Yada kalır mıyım? O yabancı biri olsada n'aparım? Bebeği aldırır mıyım? Onun canına kıyar mıyım? Tamam hadi doğurdum diyelim. Hem okuyup hem ona bakamam ya. Eğer hamile kalırsam aldırırım Evet evet. Zor olsada aldıracağım bebeği.


Zaten ne zaman şanslı olduysam? Böyle şeyler her zaman benim başıma gelir zaten. Ben bunu tek başıma atlatamam. Birine, Mia'ya anlatmalıyım.


Odadan çıktım ve onun odasına gidip kapıyı açtım. Yatağının üstünde bilgisayarı ile ilgileniyordu. Beni görünce kapağı biraz indirip yanına koydu ve oturmam için toplandı.


"Mia. Seninle... ç-ok-k one-mli birşey konuş-malı-y-ım." ağlamaya başlamıştım. Hemen yanıma gelip


"Hey hey. Sakinleş ve ne olduğunu anlat." Nerden başlayacağımı bilmiyordum. Ayrılmadan başladım.


" Mezuniyet balosu akşamı Matthew'dan ayrıldım."


" Hey neden böyle birşey yaptın?"


" Farklı üniversitelere gideceğiz. Ayrılmalıyız diye düşündüm. O akşam orayı terk ettim ve dışarı çıktım. Hem ağlıyordum. Çok karanlıktı. Göz gözü gürmüyordu. Dümdüz yürümeye başladım. Olay oradan sonra başladı işte. '' ağlamaya başlamıştım. Sesim de titriyordu.


''Birisi geldi ve bana... ban-a te-c-ca-vüz-z et-ti.''


''Ah canım. '' Oda ağlıyordu. '' Peki na yapacağız?''


''Bilmiyorum.''


'' Hey. Hey ya hamile olursan?''


'' Aldırı-ı-cam.. Ha birde o kişi hakkında bir şey gördüm. Emin değilim ama, elimde ki tek şey... Bir dövme.''


''Ne dövmesi?''


''Kurukafa, kolunda.''


''Tamam bence hastaneye gidelim. Hemen şimdi. Kalk hazırlan.'' Beni arkamdan iterek odama sürükledi ve dolabımdan birşeyler seçip beni banyoya gönderdi.-multimedia- Verdiklerini giyip banyodan çıktığımda onun da hazırlandığını gördüm. Saçımı at kuyruğu şeklinde bağlayıp çıktık. Arabanın kapısını açıp girdik ve hastaneye sürmeye başladım. O sırada


''Mia?''


''Efendim.''


''Korkuyorum. Ya hamile çıkarsam reglim birkaç gün sonra bence daha sonra gelirim. Belki gecikmez.''


''Belki gecikir. Kate sadece kontrol ettirmeye gidiyoruz. Korkma.'' Başımı onaylar bir şekilde sallayıp arabaya sürmeye devam ettim.


Hastanenin önüne geldiğimizde arabayı durdurdum ve indim. Peşimden Mia'da indi. Hastanenin dönen kapısını geçtik ve kan tahlilini yaptırdık ve beklemeye başladık. Birkaç saat sonra tahlil geldiğinde Mia okumaya başladı ben sadece gözlerimi kapatıp dinlemeye başladım.


''Imm Kate sanırım...''


~~~~~~~~~~~~

Üzgünüm uzun bir süre oldu. Bir türlü yazamadım. Daha doğrusu nereden başlayacağımı bilemedim. Ama sık sık bölüm yazmaya çalışacağım. Neyse acaba bebeği olsun mu olmasın mı? Sadece merak ediyorum. Görüşürüz...

j

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin