3,0

5.7K 251 17
                                    

multimedia: Kate'in elbisesi :)

Matthew

Ayağa kalktım ve Sara'nın oturduğu yere doğru yavaşça ilerledim. Yanına geldiğimde eğildim ve dudaklarına doğru eğildim o çoktan gözlerini kapatmış öpmemi bekliyordu ve buradan bile ne kadar heyecanlandığını hissedebiliyorum. Dudaklarımız arasında iki santim kala önünde ki bardağı aldım ve içtim. Geri yerime döndüm. Oturduğum anda yanımda bana şaşkınca bakan Kate'in dudaklarına ufacık Masum bir buse kondurdum. Tabii o hala şaşkındı. Sara'yı öpebileceğime nasıl inandı? Ben onu seviyorum ve artık eskisi gibi  değilim. Değiştim ben. Ama tek bir şey hala aynıydı. Bu şey bir gün başıma dert açacaktı. Bunu biliyorum.. Herkesin şaşkın bakışları arasında şişeyi çevirdim ve Kapak kısmı Cade'e arka tarafı Emma'ya gelmişti.

'Doğruluk mu cesaretlilik mi?'

'Doğruluk'  Cade biraz düşündükten sonra

'Sen bir kaç ay önce okul çıkışları bizimle takılmak yerine başka bir yerlere gidiyordun. Nereye gidiyordun peki?' Aslında Cade haklı. Bir kaç ay önce okul  çıkışları bizden habersiz yani bize nereye gittiğini söylemeden çıkıp gidiyordu. Muhtemelen cevap vermeyecekti. Evet doğru tahmin cevap vermek yerine shot içti. Bu sefer şişeyi Emma çevirdiğinde Kapak kısmı Sara'ya arka tarafı Andre'ye geldi.

'Doğruluk mu cesaretlilik mi?'

'cesaret.'

'Tamam o zaman burada ki en güzel kızı öp' bakışları ilk Kate sonra beni bulunca shot bardağını aldı ve içti. İşte buna kesinlikle sinirlenmiştim. Andre kesin olarak buradaki en güzel kız olarak Kate'i düşünüyodu ama o benimdi artık.

'' Tamam ya benim canım cok sıkıldı.Başka bir şey yapalım.' Dedi sara. Sonra

' aslında benimde' dedi Kate.

' tamam millet bara gidelim o zaman' dedi Cade. Herkes onaylayınca gözler bana döndü bende kolumu Kate'in omzuna atıp  omuz silktim.- garip bir cümle oldu shhhsghwjose-
"Tamam o zaman yarım saat sonra benim barda buluşalım tamam mı?" Dedi Andre. Herkes onaylayınca hazırlanmak için herkes kendi evlerine gitti. Evde Kate, Mia ve ben kalınca Kate
" Hadi sende git. 15 dakika sonra gelip bizi alırsın tamam mı?" Başımı aşağı yukarı sallayınca yanağıma küçücük dudaklarıyla küçücük bir öpücük kondurdu.
" Ahh! Hadi ama!" Dedim bu sefer de dudağıma dudaklarını bastırıp hemen merdivenlerden yukarı çıktı. Hala  utandığına inanamıyorum ama bu utanç ona daha çok bağlanmamı sağlıyor. bir kaç dakika daha olduğum yerde durduktan sonra bunun ne kadar salakça bir şey olduğunu anladım ve evime gitmek için dışarı çıktım.

----KATE----

Neden hala utandığımı anlamıyorum ama bunların heps rüiyaymış gibi geliyor. Yani düşünsenize daha birkaç aya önceye kadar Kilolu. gözlük tanan eziğin tekiydim. Ama şimdi bir bana bakın. Zayıfım, gözlük takmıyorum ve güzelim. Onu neden bu kadar çabuk affettiğimi bilmiyorum ama onu gerçekten çok seviyorum. Bu kadar düşünceden sonra kapı pat diye açıldı. Odama tabii ki Mia girmişti. Benim hala yatağımda oturduğumu görünce

'' Kate niye daha hazırlanmadın? Kalk çabuk.'' Ben yatağımdan kalkana dek o dolabımın kapağını açmış içinden hem giysi seçiyordu hemde benim neden hala yatakta oturduğuma söyleniyodu. En sonunda kısacık elbise seçmişti.

''Mia eğer ben bu elbiseyi giyersen Matt çok kızar.''

''Merak etme sen''  nasıl merak etmiyim. Kesinlikle çok kızacak ama elbise çok tatlı. Neyse kızarsa kızsın ben elbiseyi beğendim.

'' Tamam sen giy ben ayakkabı da seçerim'' Böyle bir arkadaşı haketmek için nasıl bir iyilik işledim Tanrım.. Teşekkür ederim.

'' Tamam'' elinden parçaları kaptığım gibi banyoya gittim-parçalar multimediada- çok tatlıydı kesinlikle. Parçaları teker teker giydikten sonra banyodan dışarı çıktım. O sırada dolabıma kafasını sokmuş Mia benim çıktığımı duymuş olmalı ki kafasını kaldırdı. Tabii o sırada da yere düştü.i

'' Oha kızım çok güzel olmuşsun tamam al ayakkabı bunları giy. Ah birde çanta olarak bunu al.'' dedi ve elindekileri verde. Ayakkabıyı ayağıma giydim ve çantayı elime aldım. Aynanın karşısına geçtim ve cidden.. çok...güzel...olmuşum.. Tabii güzel olmanın etkisiyle arkamı döndüm ve Mia'nın üstüne zıpladım

'' Aman Tanrım.. Mia sen çok iyi bir arkadaşsın.'' dedim

''Kate..Nefes...Alamı-'' dediği anda üstünden kalktım ve kalkmasına yardımcı oldum.

''iyi misin?'' Diye sordum. Oda başını aşağı yukarı onaylar bir şekilde salladı.

'' Tamam neyse gelde makyajını yapalım'' dedi makyajdan ne kadar nefret etsemde kabul ettim. 5 dakika sonra makyajım bitmişti zaten fazla abartılı değildi. Sadece eyeliner. Saçımıda basit su dalgaları yaptık. O sırada zil çaldı. Matt gelmiştir diye ben aşağı indim. Evet doğru tahmin Matty gelmiş. Kapıdan içeri girer girmez ilk beni süzdü.

''Kate?''

''Matty?''

"Kate?"

"Matty?"

''Çok güzel olmuşsun.''

''Teşekkür ederim'' dedim ve devam etti.

'' Üstünü değiştir.''

''Ne? Neden?''

"O barda sana bakan tüm erkekleri öldürmemi ister misin?" Dediği karşısında biraz kızarıp başımı öne atsamda yaklaşık bir dakika sonra başımı kaldırıp ve dudaklarımı büzüp konuştum.
"Ama yanımda sen varsınnn." Ben bunu derken bakışları gözlerimden dudaklarıma kaydırdı ve
" şu an öpüşsek çok mu fazla olur?"
Başımı evet anlamında aşağı yukarı salladım ve dudaklarımı geri eski haline getirdim.
"İyi ki ruj sürmemişsin o halde" dedi ve dudaklarımı büyük bir susuzlulukla öpmeye başladı. Bir iki dakikanın ardından öksürük sesiyle ayrıldık ve

"E gitmiyo muyuz?" Bakışlarını kaçırırken söyledi bunu.

" Tamam o halde gidelim" dedim.

~~~~~~

Bölüm biraz kısa oldu ama sorun olmaz sanırım. Neyse aklımda şöyle bir plan var. BEn yaz tatiline kadar bu kitabı bitireceğim. Kaç bölüm olur bilmem ama neyse işte anladınız siz. Tabii bu kitabın sonu çok çok çok çok farklı olacak bana göre. ikinci kitabı düşünürüz artık belki yaparım belki yapmam diye. Yaz tatilinde İstanbul'da olamayacağım için internette olmayacak. Belki sadece ikinci kitabı yaparsam kesitler paylaşırım. Şimdilik bu kadar görüşürüz. :)

Bölüm sınırı : 280 okunma 15 vote 9 tanede yorum :)

kendinize iyi bakın..  Sizi Seviyorum :)

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin