4,8

3.6K 162 5
                                    

Mia

Gözlerim kısa bir dürtülmenin sonunda açtım.


''Hadi kalk. İki saattir uyuyosun. Nasıl derin bir uykuymuş arkadaş deminden beri uyandırmaya çalışıyorum. Zaten Kate ile Matthew bizi ekmişler. Hesabı ben ödedim çoktan. İnsanlık ya uyandırmadan gitmiyim dedim. Hadi hoşçakal.''


ben Kate ile geldim diye yanımda para getirmemiştim ki. Ben nasıl eve dönecektim. Hemen oturduğum ve salyamın aktığı masa-sandalyeden kalkıp Josh'ın arkasından koştum. Gitmişti bile. Ee artık ne yapacaktım ki? Yürümeye başladım. Yaklaşık beş dakika felan yürümüştüm ki yanımda korna sesinin çaldığını duydum. Kafamı sağa çevirdiğimde bu arabanın Josh'a ait olduğunu gördüm. Camını açıp


''Hadi bin evine götüriyim. İnsanlık.'' kafamı hayır anlamında salladım ve yürümeye devam ettim. O'da benim yanımda sürüyordu.


''Git başımdan ben gidiyorum işte.''


'' Bak ya birsin ya binersin. Binmediğin takdirde seni arabaya taşırım valla sonra binmemeyi görürsün sen!" ne korkucağım be ondan.Valla küfürü basar kaçardım. Artık o araba ile arkamda sürerken ne kadar kaçabilirsem?


"Ya istemiyorum. Ben küçük değilim kendim gidebilirim."


"İyi sen bilirsin" diyip arabadan indi ve beni omzuna aldı. Ben onun omzuna vurup, tepinirken o hala açılan yerlerimi kapatmaya çalışıyordu belli ki. Beni arabaya yerleştirip kapıyı kapattıktan sonra hızlıca kendide bindi arabaya.

" Tamam gidiyoruz" dedi ve arabayı sürmeye başladı.


JOSH.


Salağım ben ya vella bak salağım. Matthew ile hiçbir yere gidilmez bakasanıza ya ekmilşer resmen zaten şu salakla da beraber bırakmışlar bizi. Onu kısacık bir dürtülmenin ardından uyandırdım ve


'Hadi kalk. İki saattir uyuyosun. Nasıl derin bir uykuymuş arkadaş deminden beri uyandırmaya çalışıyorum. Zaten Kate ile Matthew bizi ekmişler. Hesabı ben ödedim çoktan. İnsanlık ya uyandırmadan gitmiyim dedim. Hadi hoşçakal.'' dedim. Daha yeni açmış olduğu gözleriyle başlı başınca tatl- ne diyorum ya. Ben kızlar ile tek gecelik ilişki kuran kişilerdenim zaten. Ne tatlısı ya. Hemen ayağa kalkıp kafeden çıktım ve koşarcasına arabama binip sürmeye başladım. Ama kıza ya birşey olursa. Bakın sadece 'İnsanlık' arabayı geriye döndürüp geldiğim kafeye doğru sürdüm. Yürümeye başlamıştı bile. Onun yanına doğru sürüp korna çaldım.


''Hadi bin evine götüriyim. İnsanlık.''kafasını hayır anlamında salladı ve yürümeye devam etti. bende onunla aynı hizada sürmeye çalışıyordum


''Git başımdan ben gidiyorum işte.'' dedi. Salak bu kız valla ya S-A-L-A-K!!!


''Bak ya birsin ya binersin. Binmediğin takdirde seni arabaya taşırım valla sonra binmemeyi görürsün sen!" artık ne kadar korkuttuysam biraz düşünmeye başladı.


"Ya istemiyorum. Ben küçük değilim kendim gidebilirim." Şuan ona sen küçük birisin demek istesemde başka şeyler dedim.


"İyi sen bilirsin" diyip arabadan indim ve onu omzuma aldım. O benim omzuma vurup, tepinirken ben hala onun açılan yerlerini kapatmaya çalışıyordum. Onu arabaya yerleştirip kapıyı kapattıktan sonra hızlıca kendimde bindim arabaya.

" Tamam gidiyoruz" dedim ve arabayı sürmeye başladım.

LİSELİ EZİK -DÜZENLENİYOR-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin