Hoofdstuk 3

11K 361 97
                                    

*Chloë*

Ik loop achter mijn vrienden aan de aula in. Iedereen kijkt me aan als ik langs loop. Sommige kijken me jaloers aan en andere kijken me met medelijden aan. Het zijn de meeste meiden die jaloers kijken. We gaan op ons vaste plekje zitten in de aula en alles gaat langs me heen. Ik weet nog steeds niet goed wat er is gebeurd.

"Chloë, wat is er net gebeurd?" Haalt Dylen me uit mijn trance als hij in mijn oor fluistert. "Ik heb het verpest, ik heb het verpest." Ik blijf steeds hetzelfde herhalen terwijl mijn vrienden me bezorgd aankijken.

"Chloë?" Ik hoor dat mijn naam een paar keer herhaald word maar reageer er niet op. Na een tijdje voel ik een klap op mijn wang en ik schrik op. Ik kijk degene aan terwijl ik een hand op mijn brandende wang leg. "What the fuck Dylen!" Roep ik. Ik sla hem terug op zijn wang en mijn vrienden kijken me grijnzend aan. "Ja ze is terug hoor." Grinnikt Julia.

"Ja wat." Bits ik terug. Ze grinniken en kijken me daarna bezorgd aan. "Wat was er net gebeurd?" Vraagt Sanne voorzichtig een andere vriendin van ons. Ze heeft blond haar, blauwe ogen altijd leuke kleren aan en krullend haar.

"Ik heb het verpest." Mompel ik. Ik zie de hand van Dylen weer mijn kant opkomen en ik kijk hem waarschuwend aan terwijl ik zijn hand wegsla. "Dylen!" Roep ik boos. Hij houd zijn handen verontschuldigingend omhoog en mompelt een sorry. "Ik kom niet meer van hem af, ik heb hem geslagen toen hij op mijn kont sloeg terwijl iedereen keek en toen werd hij boos." Mompel ik.

Ze kijken me geschrokken aan. "We moeten een plan bedenken." Zegt Luke standvastig met een tikkeltje jaloersheid in zijn stem. Mijn vrienden mompelen afwezig een instemming terwijl ze diep in gedachten zijn. Luke is een vriend van ons, eigenlijk heb ik al een crush op hem sinds ik op school kwam maar dat hoeft niemand te weten. Hij heeft blond haar, blauwe ogen en hij kan goed zingen. Hij heeft ook een lippiercing wat super sexy staat en mijn vrienden zeggen dat hij me leuk vind maar dat denk ik niet. Hij speelt ook in een band met Ashton, Calum en Micheal. Hun band heet 5 Second of summer. Hun zijn ook vrienden van ons. Luke heeft veel meiden achter zich aan maar nog nooit echt een vriendin gehad. Misschien vind ik hem daarom wel zo leuk, hij duikt niet met zoveel meiden het bed in zoals Ansel.

Ik zucht lipbijtend en haal nadenkend een hand door mijn haar als ik de beanie eraf heb gehaald. Ik zie luke me aankijken en ik kijk even zijn kant op. Hij glimlacht even als hij ziet dat ik kijk en ik glimlach verlegen terug. Ik doe de beanie terug op mijn hoofd en zucht diep met mijn hoofd in mijn handen. Wat ga ik doen? Hoe ga ik dit oplossen?

"Chloë, Ansel kijkt naar je." Mompelt Julia met een blik achter me. Ik span aan en voel woede door mijn lichaam gaan. "Wat boeit mij dat." Zucht ik terwijl ik rustig probeer te worden. Ik voel een hand op mijn hand en ik kijk van wie hij is. Ik zie Luke zijn gezicht voor me die me bemoedigend aankijkt. "Hij komt deze kant op. Hij kijkt niet al te blij." Zegt ze zacht met een angstige blik in haar ogen. Ik draai met mijn ogen. Julia is super bang voor hem, wat ik niet begrijp. Het zijn gewoon een groepje jongens die denken dat ze alles zijn.

"Hallo Chloë." Zegt de diepe rokersstem van Ansel achter me. Ik draai me niet om, ik weet toch wel dat het Ansel is. Ik zie dat Luke mijn hand nog steeds vast heeft en er een kneepje in geeft. Ik voel hoe er een glimlach op mijn gezicht kruipt en ik geef een kneepje terug terwijl ik licht bloos. Hij speelt met mijn vingers om me af te leiden van Ansel. Het helpt wel.

Ik zucht diep en span aan als ik Ansel zijn hand op mijn schouder voel. "Het is wel zo netjes om me aan te kijken als ik tegen je praat." Zegt hij. Ik draai me met tegenzin heel erg langzaam om en houd luke zijn hand nog steeds stevig vast. Ik zie Ansel zijn blik afdwalen naar onze handen en zijn blik word meteen donkerder.

"Chloë?" Vraagt Ansel. Ik kijk hem verveeld aan als antwoord. "Wil je met mij op date?" Vraagt hij grijnzend. Ik werp een blik naast me en zie dat Luke me verdrietig aankijkt. De aula word langzaam rustiger als ze zien wat er aan de hand is. "Nee tuurlijk niet. Ik doe niet aan dates met klootzakken." Grijns ik. Hij gromt en pakt mijn kaak vast. Hij pakt hem stevig vast en tilt mijn hoofd omhoog zodat ik hem wel aan moet kijken in zijn ogen. Ik voel een rilling over me heen kruipen en weet nu wel dat het een foute is.

"Niemand zegt nee zegen mij." Zegt hij grommend. Ik trek mijn kaak uit zijn handen en pak mijn tas. "Blijkbaar ik wel." En met dat sleur ik Luke aan zijn hand mee de aula uit naar de volgende les.

Als we er bijna zijn voel ik dat luke me mee neemt onder een trap en hij kijkt me verlegen aan. "Wil je wel met mij op een date?" Hij kijkt me verlegen aan met een blos op zijn wangen. Ik kijk hem verbaasd aan. Ik knik eerst zacht en daarna knik ik als een gek met mijn hoofd. Hij glimlacht en verstrengeld onze handen. Hij drukt een kus op mijn wang die meteen rood word en begint te tintelen.

"Langs elkaar zitten?" Vraag ik zacht terwijl we hand in hand verder lopen. Hij knikt meteen en glimlacht. We gaan samen naast elkaar achteraan in de klas zitten met nog steeds onze vingers verstrengeld. Ik wou dat het moment nooit over ging.

Ik bloos zacht als hij me dichterbij schuift en een hand op mijn bovenbeen legt die rustgevende rondjes maakt. Ik glimlach naar hem en hij geeft me een knipoog. Ik concentreer me weer op de les en maak aantekeningen en de oefeningen.

Hoe kon ze weten dat alles gaat veranderen?

-♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡-

Hiiiiii ik ben erg moe dus niet  letten op de spelfouten en als het rare zinnen zijn. Sorry x

Vote?♥

Comment?♡

Follow?♥

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now