Hoofdstuk 16

7.4K 316 15
                                    

*Chloë*

Ik loop met een raar gevoel de school gangen door. De drukte om me heen van de kletsende leeringen is benauwd, maar ik ben het wel gewend, dus dat kan het niet zijn. Ik heb het gevoel dat iemand me volgt en bekijkt. Maar als ik steeds om me heen kijk, zie ik niemand die me aankijkt. Het kan het iedereen zijn, er lopen zoveel mensen om me heen. Ik begin wat sneller te lopen en voel kort daarna twee armen om mijn middel.

Ik draai me in een ruk om en haal opgelucht adem als ik zie dat het Luke is. "Waarom liep je ineens zo snel?" Vraagt hij. "Ik had het gevoel dat iemand me steeds volgt en bekijkt." Zeg ik eerlijk. Hij kijkt me bezorgd aan. "Het zal vast wel niets zijn." Stel ik hem gerust. Ik weet alleen niet of ik hem wil overtuigen of mezelf.

"Ga je mee naar mijn huis vandaag, babe?" Vraagt Luke als hij een kus op mijn bote schouder plant met zijn zachte lippen. Ik zucht zacht van het fijne gevoel en heb geen spijt dat ik mijn leren jasje uit heb gedaan voor de warmte. "Ik weet het niet. Ik heb nog een proefwerk waar ik nog niet voor geleerd heb." Zeg ik terwijl mijn ogen door de aula dwalen.

We hebben tussenuur en iedereen zit buiten door het lekkere maar Luke en ik wilden binnen zitten. Dus nu zitten we met zijn tweeën in een lege aula. "Alsjeblieft." Smeekt hij. Hij kijkt me met zijn mooie blauwe ogen smekend aan. Ik druk mijn lippen op die van hem om de vraag te ontwijken. Ik wil wel maar ik moet echt mijn punt omhoog halen, ik sta er maar net voldoende voor en ik ben bang dat hij me een mietje vind als ik het eerlijk zeg.

Ik sluit mijn ogen en leg mijn handen op zijn schouders. Onze lippen gaan rustig tegen elkaar aan en bewegen te gelijk. Ik voel dat hij zijn lippen van elkaar haalt en zijn mond open doet. Zijn tong tikt tegen mijn lip aan en ik open mijn mond een stukje. Zijn warme tong gaat mijn mond in en vind mijn tong.

Ze draaien om elkaar heen en Luke legt zijn handen op mijn heupen. Hij trekt me op mijn schoot en ik leg mijn benen aan weers kanten van zijn heupen. Ik leg mijn handen in zijn nek en speel met zijn zacht haren. Ik geef er een rukje aan waardoor hij zacht gromt en me dichter tegen hem aan drukt.

Hij heeft zijn handen op mijn onderrug liggen en zucht zacht. Ik voel een tikje op mijn schouder en kijk op. Ik zie Ansel voor me staan en zucht diep. "Chloë kan ik je even spreken?" Vraagt hij serieus. Ansel is serieus dan moet er wel iets zijn. Ik knik en sta op van Luke zijn schoot. Ik geef hem nog een kusje en loop dan met Ansel mee nadat ik een tik op mijn kont heb gehad van mijn vriendje.

"Wat is er?" Vraag ik als we in de lege gang staan. "Ik moet je iets zeggen." Ik knik en kijk hem aan. "Er zit iemand achter je aan. Je weet wel wie." Zegt hij serieus. Mijn hart staat stil. Thomas.

Hoe kon ze weten dat iemand hun aan het afluisteren was?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hiiii. Nieuwwwwww. Sorry ik ben blij omdat ik bijna jarig ben! :)

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now