Hoofdstuk 8

8.1K 341 7
                                    

*Chloë*

Ik kijk nog steeds met grote ogen naar de foto. We staan net als nu, de foto is dus net gemaakt. "Verwijder de foto." Zeg ik kwaad. Hij schud zijn hoofd. "Nopp." Zegt hij grijnzend. "Wat wil je er voor hebben?" Vraag ik smekend. "Jou. Maak het uit met Luke en ik verwijder de foto. Als je het niet uitmaakt zal ik de foto naar iedereen sturen." Zegt hij grinnikend.

Ik schud mijn hoofd. "Ik ga het niet uitmaken met Luke." Hij lijkt dit keer echt teleurgesteld. "Jammer dan zou ik maar snel naar je liefje gaan en het uitleggen voordat hij er zelf achter komt." En met dat drukt hij op versturen en ik ren naar mijn klas. Ik trek de deur open en meteen is de aandacht op mij gericht.

Het boeit me niet en ik pak Luke zijn hand. Ik sleur hem mee naar buiten en de docent zegt er niet eens iets van. "Luke, laat me iets zeggen. Binnen nu en een minuut krijg je een foto binnen, die klopt niet want ik zou je nooit bedriegen. Ik was opweg van mijn kluisje naar mijn les toen ik tegen de muur werd geduwd." Ik neem een hap adem en vertel weer verder. Hij kijkt me verward aan.

"Ansel stond voor me en zei dat hij geen kans had doordat ik met jou heb. Toen zei ik dat hij nooit kans heeft gemaakt en toen pakte hij zijn mobiel om een foto te laten zien. Iemand had dus een foto gemaakt toen we net stonden en het lijkt dus alsof we zoenden maar dat is dus niet."

Ik neem weer een hap adem. "Hij zei dat ik het moest uitmaken met jou anders zou hij de foto naar iedereen sturen. Ik zei nee want ik heb je net terwijl ik al lang verliefd op je heb. Toen verstuurde hij het en kwam ik de klas binnen en vertelde ik dit verhaal." Ratel ik allemaal achter elkaar aan.

Ik neem een hap adem en kom weer op mijn normale ademhaling. "Luke zeg iets." Zeg ik smekend als hij maar naar de grond blijft kijken met een frons tussen zijn wenkbrauwen. "Ik geloof je." Zegt hij tot mijn grote opluchting. Ik zucht blij en omhels hem. Hij omhelst me terug en ik druk een kus op zijn kaak.

"Dankje Luke." Mompel ik. Ik kijk naar beneden en voel twee zachte vingers die mijn kin omhoog halen. "Tuurlijk zou ik je geloven. Ik weet dat we nog maar een dag samen zijn maar ik denk dat ik al van je begin te houden." Ik bloos en druk mijn lippen op die van hem. "Ik denk dat ik ook van je begin te houden." Mompel ik tegen zijn lippen aan. Hij glimlacht en drukt me stevig tegen zich aan.

We lopen weer hand in hand de klas binnen en ik zie Ansel vrolijk kijken tot hij onze handen ziet. Zijn blik word donkerder en hij vloekt. Luke en ik gaan naast elkaar zitten en ik pak mijn boeken. Ik probeer me nog op de les te concentreren terwijl Ansel me kwaad aankijkt.

Ik loop de klas uit naar mijn kluisje en geef Luke een kus als hij naar zijn eigen kluisje loopt. Ik open mijn kluisje en leg er mijn boeken in. Ik maak nooit huiswerk alleen als ik moet leren maar het is bijna vakantie dus hoef ik niks te leren. Dan pak ik mijn jas uit mijn kluisje en doe hem aan.

Ik wil naar buiten lopen maar ik word door iemand het conciërge hokje in geduwd. Ik merk dat het licht uit is dus ik klik hem aan. Meteen word het hokje verlicht en dus ook mijn ontvoeder. Ik kijk hem aan en zie een sexy maar ook hongerige blik. Ik slik als ik zie dat het Ansel is.

Ik probeer me langs hem te wurmen maar hij staat recht voor de deur. Ik zucht en kijk hem verveeld aan met knikkende knieën. "Wat wil je?" Vraag ik. Hij scant mijn lichaam en likt over zijn lippen. "Jou, heb je dat nog niet door?" Zegt hij hees. "En ik wil je nu." En met die woorden drukt hij zijn lippen op die van mij. Ze zijn verrassend zacht dat ik de neiging heb om terug te kussen.

Er schiet me een plan te binen wat nog wel zou kunnen werken. De tranen staan onderhand in mijn ogen. Ik wil niet verkracht worden, en al zeker niet door hem. Ik voer met tegenzin mijn plan uit door hem terug te kussen. Hierdoor trekt hij me dichter tegen hem aan ookal stonden we al tegen elkaar geplet in dit kleine hokje.

Ik draai ons langzaam om zodat hij tegen de muur staat en ik bij de deur. Hij legt zijn handen op mijn kont en haalt zijn lippen van de mijne af. "God je bent zo lekker." Hijgt hij. Hij drukt me dichter tegen hem aan en ik voel dat zijn vriend harder word. Iewl, komt dat door mij? Hij drukt zijn lippen weer op de mijne en zijn handen reizen naar mijn borsten. Nu vind ik het wel genoeg en maak me los van ansel waarna ik het hokje uit ren op zoek naar Luke.

Ik zie hem bij Julia staan. De tranen rollen onderhand over mijn wangen. Ik ren op hem af en stort in zijn armen. Hij wankelt even achteruit maar slaat dan zijn armen om me heen. "Wow, wat doe jij nou?" Vraagt hij lachend. Maar als hij me voelt huilen stopt hij met lachen en trekt me dichter tegen hem aan.

"Wat is er babygirl?" Vraagt hij zacht en bezorgd. Ik haal mijn hoofd van zijn borst en kijk hem aan. "Ik was op weg naar buiten toen ik het hokje van de conciërge in werd geduwd door Ansel. Ik wou weg gaan maar hij stond voor de deur. Ik vroeg wat hij wou en hij zei dat hij me nu wou. De enige manier was om hem terug te kussen en ons om te draaien wat ik gedaan heb. Toen ben ik het hokje uitgevlucht." Huil ik.

Hij slaat zijn armen strakker om me heen en hij spant aan van woede. "Ben je oke?" Vraagt hij. Ik knik en laat hem gedeeltelijk los. Ik heb mijn armen nog om hem heen maar ik kijk hem nu aan. Ik druk mijn lippen op die van hem en hij kust me zacht terug terwijl hij met zijn duim mijn tranen weg veegt.

"Ben je boos?" Vraag ik als we hebben losgelaten. "Ja." Ik krimp ineen. Waarschijnlijk zag hij dat want zijn blik veranderde meteen. "Niet op jou babe. Op Ansel, ik ben boos dat hij dit geflikt heeft. Ik ben trots op jou dat je zo slim bent weg gekomen." Ik zucht opgelucht en omhels hem. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en kijk eroverheen.

Ik zie Ansel staan. Hij kijkt naar ons met een grijns op zijn gezicht. Ik verstijf als hij een knipoog geeft. Blijbaar heeft Luke dat gemerkt want hij trekt terug en kijkt achter hem. Hij word boos en ik pak zijn hand. Ik sleur hem mee naar buiten en wacht tot hij rustig is geworden.

Hoe kon ik weten dat dit nog maar het begin was?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Hii sorry dat het wat langer duurde. Ik ben een paar dagen ziek geweest. Stuur een bericht als je in het verhaal wil komen.:)

Vote?♡

Comment?♥

Follow?

In Love With The BadboyМесто, где живут истории. Откройте их для себя