Hoofdstuk 24

6.9K 303 9
                                    

*Chloë*

Ik blijf in shock staan totdat ik twee armen om me heen voel. Ik voel nu pas dat mijn wangen nat zijn van de tranen en de armen trekken me dicht tegen hem aan waardoor ik pas echt weer in realiteit terecht kom. Ik draai me in een ruk om en kijk recht in het gezicht van Ansel. "Hee babe." Hoe erg ik ook de rillingen krijg van hoe sexy hij dat zei, maak ik me los van zijn armen.

"Wat is er babe?" Vraagt hij verbaasd. Ik kijk hem boos aan met een vleugje verdriet. "Alsof jij dat niet weet." Sis ik boos. Hij kijkt me nog steeds verbaasd aan maar dan gaat zijn gezicht naar smekend en geschrokken gemend met verdriet als hij het beseft. "Alsjeblieft Chloë. Ik kan het uitleggen." ik kijk aan terwijl de tranen over mijn wangen lopen. "O ja? O JA?! Leg dan dat hele verhaal maar eens mooi uit!" Ik kijk hem afwachtend aan terwijl de hele gang me aanstaart om mijn uitbarsting.

"Heb ik iets van je aan ofzo!" Roep ik boos waardoor ze snel weer weg kijken. Ik pak de foto's van de grond en hou ze met trillende handen voor zijn gezicht. "Leg dit maar eens uit Elgort!" Hij kijkt me aan met een verdrietige uitdrukking op zijn gezicht. "I-ik kan het je niet uitleggen." Zegt hij terwijl hij zijn gezicht naar de grond wend. Ik voel hoe de woede afneemt en plaats maakt voor verdriet.

De tranen stromen geluidloos over mijn wangen tot er een snik uit mijn keel komt waardoor Ansel met een ruk opkijkt in mijn ogen. "Dat dacht ik al." Krijg ik er nog net uit zonder de snikken. Ik pak mijn tas van de grond en baan me een weg door de mensen massa die me allemaal aankijken terwijl ik de ogen in mijn rug voel branden.

Ik zucht zacht als ik in de spiegel kijk. Ik ben de wc ingevlucht en sta nu voor de spiegel. Ik werk mijn make up bij en verberg de plekken van het huilen. Als ik voel dat ik moet plassen ga ik in een hokje zitten en doe mijn boodschap. Ik hoor de deur open gaan met een klap en voetstappen die binnenkomen.

"Heb jij Chloë al gezien?" Vraagt een bekende stem.

"Nee, maar heb je gehoord wat er allemaal aam de hand is?" Vraagt nog een bekende stem.

"Nee wat dan?" Vraagt de eerste stem weer.

"Ze zeggen dat er een naaktfoto is uitgelekt toen ze stond te douchen." Ik hoor hoe iemand een geshrokken kreetje slaakt.

"Wat? Maar dat zou ze toch nooit zelf doen?"

"Ik vind wel dat ze het verdient, zomaar Luke van me afpakken!" Zo te horen is Sanne.

"Ze wist dat toch niet?!" Ik hoor nu dat het Julia is.

"Dan nog vind ik dat. Ze denkt dat ze beter is dan iedereen!"

"Dat is niet waar Sanne. Jij bent gewoon jaloers dat Luke je niet ziet staan!" Mijn gedachten zijn bevestigd. Het zijn dus Sanne en Julia.

Ik spoel door en loop het hokje uit. Ik was mijn handen en droog ze ook meteen weer af terwijl ik hun blik op me voel branden. "Kijk de volgende keer of er iemand op de wc zit." Zeg ik zonder ze aan te kijken. Ik loop de wc uit en loop naar mijn klas als de bel gaat. Dat noemt zich een vriendin zeg.

Hoe wist ze dat iemand haar aan het volgen was?

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hee babes. Ik weet dat het niet zo'n leuk hoofdstuk is maar ik ben de laatste tijd inspiratieloos. Het is ook vrij kort sorry daarvoor. Ik hoop dat ik snel weer een LEUK hoofdstuk update. Love you guys♡

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now