Hoofdstuk 2

13.4K 388 79
                                    

*Chloë*

Ik kijk recht in twee boze blauwe ogen. O my god. Ik ben met mijn domme appel hoofd tegen de badboy van de stad gelopen. Ik voel dat Dylen verstijfd achter me staat en ook ik sta vast op mijn plek. Ik zie dat Ansel mijn lichaam scant met zijn ogen en een grijns op zijn gezicht krijgt. Daarna kijkt hij naar Dylen en word zijn grijns nog groter.

Ansel Elgort is de badboy van de stad. Hij heeft bruin haar, blauwe ogen, is gespierd, arrogant, met bijna alle meiden naar bed geweest en ziet er jammer genoeg uit als een model. Hij heeft een strakke kaaklijn, volle lippen en een adembenemend lichaam. Het jammere is dat hij dat zelf ook weet en daar het liefst over opschept.

Zijn vrienden achter hem zijn ook knap. Bijvoorbeeld Taylor Lautner. Hij heeft bruin haar, bruine ogen, gespierd lichaam, volle lippen en altijd een zwoele blik. Een andere vriend van hem is ook knap. Hij heet Zac Efron, bruin haar en blauwe ogen. Hij kan goed zingen en acteren, eerlijk gezegd is hij ook erg knap en kan ook een model zijn. Hij lijkt me ook het aardigst. Ansel heeft nog meer vrienden maar die zijn er niet bij, vraag me niet waarom.

"Zo zo als we daar Dylen niet hebben." Zegt Ansel met een sexy rokersstem. Wat was dat? Ik heb dat nog nooit bij een jongen gedacht. Ik voel Dylen aanspannen doordat hij me nog vast heeft. "Ja inderdaad Ansel."  Ansel en Dylen zijn vroeger vrienden geweest, ze zaten allebei bij de populaire groep. Maar toen ging Ansel met de verkeerde mensen om. Hij ging steeds meer roken en meiden 'verslinden'. Dylen is er kapot van geweest dat zijn beste vriend achteruit ging en niet wou luisteren. Toen ik op school kwam, waren we al meteen vrienden. We hebben een tijdje iets gehad alleen toen werd het ongemakkelijk en zijn we als vrienden uit elkaar gegaan.

"Is dit je vriendin Dylen?" Vraagt Ansel spottend terwijl hij me aankijkt. Ik heb Ansel nog nooit echt gesproken maar van de verhalen die ik heb gehoord van Dylen mocht ik hem niet, maar nu al helemaal niet. Arrogante kwal.

Ik kijk hem onderzoekend aan. Wat is zijn probleem? Is hij jaloers ofzo? Ik zucht en kijk hem geïrriteerd aan. "Nee, ik ben zijn vriendin niet." Hij kijkt me grijnzend aan. "Echt niet? Maar jullie hebben wel wat gehad toch?" Hij kijkt me nog steeds grijnzend aan en ik knik. "Waarom is het uitgegaan dan? Vond je haar niet mooi genoeg Dylen?" Hij kijkt nu met een kille blik naar Dylen. "Nee, we pasten niet bij elkaar." Zegt hij snel en drukt me nog iets dichter bij hem. 

"Luister eens Ansel." Zeg ik terwijl ik een stap dichterbij zet en hem uitdrukkingloos aankijk. "Het kan best zijn dat jij Dé badboy van de stad bent, weet dat wij niet mee doen met je spelletjes." Bij badboy doe ik twee haakjes. "Ik laat niet over me heen lopen door zo'n arrogante kwal." Ik hoor mensen om ons heen naar adem happen en zijn vrienden kijken me met een grote grijns aan. Ik sta erom bekent dat ik niet op mijn mondje gevallen ben wat ook zo is. "Ze is pittig he, Ansel?" Grijnst Zac. Oke, vergeet wat ik dacht.

"Ja, ze is zeker pittig. Hou ik wel van." zegt hij grijnzend en geeft me een knipoog. Ik grom en doe nog een stap dichterbij. "Ansel je bent een asshole, arrogante kwal, irritante flirt en weet dat je mij niet je bed in krijgt, zoals bij al die andere meiden die je hebt gehad." Sis ik pissig. Jongens om ons heen beginnen te joelen en ik grijns tevreden. Maar als Ansel de jongens woedend aankijkt, is het gauw stil.

Ansel doet een stap dichterbij met een donkere blik en ik blijf staan. "Weet je Chloë, zoals ik al zei ik hou wel van pittig. Maar ik waarschuw je. Als je me nog één keer voor schut zet, kom je niet meer van me af. Je hebt nog geluk dat ik niet meteen op je af kom en je ter plekke neem." zegt hij in mijn oor. Ik krijg kippenvel en er gaat een rilling door me heen als ik zijn warme adem bij mijn oor voel. Ik vraag me alleen af of het een negatieve rilling is. Hij geeft als finish in touch een kus op mijn oorlel.

"Trouwens babe, je bent wel hot als je boos bent." Zegt hij met een grijns terwijl hij rechtop gaat staan. De jongens om me heen beginnen te joelen. Ik zucht geïrriteerd en draai me om. Jongens zijn ook altijd hetzelfde. "Lekker kontje." Roept Ansel me na. Ze beginnen te lachen als ik mijn middelvinger opsteek en gewoon verder loop.

Ik heb nu al de helft van de les gemist. Ik klop met een zucht op de deur die na een rijdje open gaat. Ik zie mijn vervelende wiskunde docent staan die me met een grijns aankijkt. "Zo zo meteen al op maandag ochtend te laat zie ik, Chloë en Dylen." Die man heeft altijd al een hekel gehad aan me. Kan ik er wat aan doen dat hij altijd zweet waardoor ik moet lachen. Het helpt ook niet echt dat hij klein en dik is.

"Ga maar een briefje halen Chloë, Dylen jij kunt gaan zitten." Ik kijk hem met open mond aan. Dylen mag wel naar binnen zonder briefje en ik niet?! Ik grom geïrriteerd en houdt mijn scheldwoorden in waarna ik boos naar de conciërge loop. Ik zie dat er niemand staat en wacht ongeduldig tot ik de conciërge zie aanlopen.

"Ik moest een te laat briefje halen bij Meneer Tempelaar, RB5E." Zeg ik en hij knikt nors. "Ik zie dat dit al de derde keer is Chloë, je moet nablijven." Ik zucht en krijg een briefje in mijn handen geduwd dat ik moet inleveren bij de docent. Ik knik zuchtend en pak mijn tas op. Ik loop langzaam weer naar het lokaal en zie dat er iemand uit word gestuurd. Ik ben dus niet de enige.

Als ik zie wie het is hoop ik dat hij me niet gezien heeft. Maar ik heb weer eens pech en hij pakt mijn arm vast.  "Zo zo, is onze Chloë eruit gestuurd. Badgirl." Ik kreun geïrriteerd en draai me om om in het grijnzende gezicht van Ansel te kijken.

"Ik moest een te laat briefje halen omdat jij me ophield. Wat wil je van me Ansel?" Reageer ik. Hij komt op me af gelopen en kijkt me grijnzend aan. Ik loop naar achter en knal tegen een muurtje aan. Ik vervloek deze school voor deze stomme muren en zie Ansel tegenover me staan.

Hij grijnst en kijkt me diep in mijn ogen aan. Hij heeft best mooie ogen. Nee dat dacht ik dus niet, jesus wat is er met me aan de hand vandaag? "Geef toe Chloë je vind me erg aantrekkelijk is het niet?" Vraagt hij met een diepe schorre stem. "N-Nee." Stotter ik en ik vervloek mezelf op dit noment door mijn stem. Hij grijnst.

"O nee?" Vraagt hij grijnzend terwijl hij op zijn perfecte volle lip bijt. Ik schud mijn hoofd omdat ik mijn stem niet meer vertrouw. Hij kantelt zijn hoofd en kijkt me schuin aan. Hij komt iets dichterbij en ik houd mijn adem in. Net op het moment dat ik denk dat hij me gaat kussen trekt hij terug en kijkt me schuin grijnzend aan.

"Zie je wel, je dacht dat ik je ging zoenen of niet?" Ik schudt mijn hoofd en laat mijn ingehouden adem uit als de bel gaat. Saved by the bel. Net voordat ik helemaal weg loop voel ik een klap op mijn kont. Ik draai me boos om en geef hem een klap op zijn wang. De klap echoot door de gang en ik zie hem boos naar me kijken. De kinderen die uit de lokalen kwamen  kijken me geschrokken aan. "Ik had je gewaarschuwd Chloë, nu laat ik je niet meer gaan." Sist hij voordat ik weg word getrokken door mijn vrienden en hem achter me laat terwijl iedereen me aanstaart.

What the fuck just happend?

-♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡-

Hii nieuw chaptertjeeee. Laat weten wat je er tot nu toe van vind! :)

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz