Hoofdstuk 7

8.3K 335 55
                                    

*Chloë*

Ik sla zuchtend mijn wekker uit die aangeeft dat het weer dinsdag is en stap uit mijn warme bed. Meteen komt de kou me te gemoet en loop rillend naar mijn kast.

Hebben jullie dat ook altijd? Dat je s'avonds niet naar bed wilt, en s'ochtends juist niet uit je bed wil? Nou ik dus wel. Dan is je bed lekker warm en kan je er wel eeuwig in blijven liggen.

Ik kijk denkend in mijn kast en haal er een leuk setje uit dat bestaat uit een zwarte skinny jeans, rood blousje, rode all-stars en lingerie. Ik loop naar de douche en doe de deur op slot. Ik was me snel onder de douche en doe mijn natte haar in een vlecht. Anders gaat het erg pluizen en dan krijg ik krullen. Ik doe mijn kleren aan en doe mijn lenzen in. Ik maak me op en loop naar beneden om een boterham te maken.

"Hii mam." Negroet ik haar. Ze glimlacht als begroeting en eet haar boterham op. Ze is nooit zo vrolijk in de ochtend, dat heb ik van haar. Daarom is het zo fijn dat het hier zo rustig is s' ochtends. Ik pak mijn tas in en zucht als het me te binnen schiet dat ik vandaag veel lessen heb met Ansel. Gelukkig zit hij niet naast me. Ik eet wat en wacht als ik klaar ben tot Luke er is.

Ik prop zoals gewoonlijk mijn jas in mijn kluisje en loop naar de wc. Ik haal mijn vlecht eruit waardoor er krullen ontstaan en ik doe met een speldje mijn lok vast aan de zijkant van mijn hoofd. Ik kijk goedkeurend in de spiegel en loop de wc uit. Ik zie mijn vrienden staan en loop snel naar ze toe. Ze geven me een knuffel en bewonderen mijn haar. Verlegen bedank ik ze tot ik handen op mijn heupen voel.

Ik draai me snel om en kijk in de blauwe ogen van mijn vriendje die stralen. "Hee babe." Ik glimlach en druk een kus op zijn kaak. "Goedemorgen." Zeg ik terug. Hij glimlacht en ik draai me om. Hij slaat een arm om me heen en ik ga dichter bij hem staan. Ik zie onze vrienden ons met grote ogen aankijken. "Wat?" Giechel ik.

"Jullie zijn zo schattig!" Roept Julia uit. Ik glimlach en wil iets zeggen als de bel gaat. We lopen naar ons lokaal en Luke komt naast me zitten. "Ik hou van je haar." Zegt hij kijkend naar mijn krullende haar. Ik glimlach blozend en zie hem dichterbij komen. Hij drukt kort zijn zachte lippen op de mijne en trekt daarna terug. Ik pak zijn hand en verstrengel onze vingers. Ik wil op de les letten, maar alles gaat het ene oor erin en het andere oor er weer uit.

"Mevrouw Mallens, wat is het antwoord?" Vraagt mijn Engels docent. Ik kijk haar verveeld aan en kijk daarna naar het bord. Ik zie een zin staan die we moeten aanvullen. "Het is: my heart, that is broken." Ze knikt en richt haar aandacht weer op iemand anders.

Als de bel gaat sta ik zuchtend op en wacht ik tot Luke klaar is zodat we samen naar de volgende les kunnen lopen. Hij slaat een arm om mijn schouders en we lopen in stilte naar de les terwijl we soms jaloerse blikken naar ons toe krijgen geworpen. De jongens kijken Luke jaloers aan en de meiden mij.

"Babe, ga je mee eten kopen?" Vraagt Luke. Ik knik en pak wat geld. Als we aan de beurt zijn koop ik een broodje gezond en Luke een broodje ham en kaas. Daarna gaan we samen weer zitten bij onze vrienden en eten we kletsend ons eten op. We hebben nu eindelijk pauze. Ik stierf ondergand van de honger. Gelukkig zijn mijn krullen nog niet uitgezakt.

"Ik zie je zo." Zeg ik en geef Luke een kusje. Ik pak mijn boeken uit mijn kluisje voor de laatste 2 lessen en loop rustig door de gang heen. Ik ben bijna bij mijn lokaal tot ik tegen de muur word geduwd. Ik kijk in de wilde blik van Ansel en er kruipt een rilling over mijn rug.

"Zo zo als we daar onze Chloë niet hebben." Zegt hij grijnzend. Ik zucht en kijk hem aan. "Ik hoorde dat je een vriendje hebt." De grijns die op zijn gezicht stond valt weg en maakt plaats voor een fake verdrietige uitdrukking. "Nu maak ik zeker geen kans." Zegt hij pruilend. Ik rol met mijn ogen en zucht diep. Wat een aansteller.

"Dat heb je nooit gemaakt." Zeg ik bot en probeer me los te maken. "O nee, deze foto zegt iets anders." Hij pakt zijn mobiel en scrolt even tot hij bij de foto is. Hij draait zijn mobiel om zodat ik het kan zien en mijn ogen worden een tint groter. "Dit is nooit gebeurd." Zeg ik terwijl ik met grote ogen naar de foto kijk. "Maar dat lijkt wel. Toch?" Ik knik zacht.

Op de foto lijkt het alsof we aan het zoenen zijn.

-♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡-

Hii sorry dat het zo lamg duurde. Ik ben een paar dagen ziek geweest dus had geen tijd sorry! Wil je in het verhaal komen zeg het dan! Misschien kom je er dan in.

Vote?♥

Comment?♡

Follow?♥

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now