Hoofdstuk 11

8.3K 319 7
                                    

*Chloë*

Als ik mijn ogen open doe merk ik dat het nog donker is. Ik kijk de kamer rond en ik zie dat ik niet in mijn kamer ben. Als ik nog beter kijk zie ik dat ik in een jongenskamer lig. Er hangen allemaal bands en vrouwen posters. Ik ga wat rechtop zitten en voel een vlaag misselijkheid opkomen. Ik zucht zacht als ik ook nog hoofdpijn krijg en ik ga tegen de leuning van het bed zitten.

Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Op dat moment gaat de deur open en loopt er iemand binnen. Mijn ogen worden groot als ik zie wie het is. "Je was in slaap gevallen toen ik je hierheen bracht dus heb ik je op mijn bed gelegd." Legt hij uit. Ik knik als alles weer terug komt van vanavond met Thomas. Ik krijg een rilling en voel aan mijn wang. Ik trek mijn hand met een ruk terug als het pijn doet en knijp mijn ogen dicht.

Ik hoor voetstappen deze kant op komen en het bed deukt even later in. Ik open mijn ogen weer en zie Ansel erg dichtbij zitten. Hij bestudeerd mijn gezicht geconcentreerd en kijkt daarna in mijn ogen.

Ik zucht zacht als ik zijn ogen bestudeer. Ze zijn prachtig blauw, ze doen me denken aan mijn droom. Waren het wel Luke zijn ogen? Waren het niet die van Ansel? Ze lijken wel erg op elkaar. Ik sluit mijn ogen om het beeld van mijn droom weer te zien en open ze weer om ze met elkaar te vergelijken. Ik verstijf en hou mijn adem in. Het zijn de ogen. Ik heb over Ansel gedroomd, niet over Luke. Oh God, wat betekend dit? Vind ik hem leuk ofzo?

Ik schrik op uit mijn gedachten als hij op staat. "Ben zo terug." Zegt hij zacht. Ik knik verward naar hem en ga weer liggen. Ik heb last van mijn rug gekregen. Ik sluit mijn ogen en probeer mijn gedachtes op een rijtje te zetten. Wat is er met me aan de hand? Ik weet het allemaal niet meer. Ik ben verliefd op Luke, waarom droom ik dan over de ogen van Ansel? Ben ik dan wel genoeg verliefd op Luke?

Doordat ik zo aan het piekeren ben heb ik niet door dat Ansel weer de kamer in is gekomen. Ik hou mijn adem in en doe alsof ik slaap. Ik voel een hand op mijn niet kapotte wang die zachtjes over mijn wang streelt. "Zo mooi, zo breekbaar. Zo lief, zo zorgzaam. Zo goed, te goed voor mij." Zegt hij zacht. Hij staat weer op en ik adem uit. Wat bedoeld hij met te goed voor mij?

Ik doe alsof ik wakker word en ga weer tegen de leuning van het bed zitten. Ik kreun als ik een steek in mijn hoofd voel en meteen gaat de aandacht van Ansel naar mij. "Gaat het?" Vraagt hij licht bezorgd. Ik knik, maar weet zelf ook dat dat niet waar is. Hij ziet het ook en gaat weer bij me op bed zitten. "Ik ga je wang verzorgen oke?" Ik knik zacht, bang dat ik weer steken in mijn hoofd krijg.

Hij pakt de verbanddoos en pakt er van alles uit. Hij verzorgd het en plakt er tenslotte een pleister op. "Dankje." Bedank ik hem fluisterend. Hij knikt en blijft stil, net als ik. Ik weet niet wat ik moet doen of zeggen dis blijft het stil tussen ons. Het is een beetje ongemakkelijk. Zeker als hij me zo aanstaart.

Ik zucht zacht en hij tilt zijn hand op. Hij veegt een plukje haar weg en stopt het achter mijn oor. Vervolgens legt hij zijn hand op mijn wang en streelt er zacht overheen zonder me pijn te doen. Hij zucht en kijkt me in mijn ogen aan. "Chloë, blijf je hier slapen of ga je naar huis?"

Als ik dat hoor verstijf ik. Hoelaat is het?! Ik kijk op een klok die in de kamer hangt en zie dat het half 8 is. Ik ga hier dus echt niet slapen. "Ik ga naar huis toe. " zeg ik zacht. Hij knikt en glimlacht. Deze kant van Ansel bevalt me wel. "Moet ik mee lopen?" Ik knik en sta op.

Ik zie dat mijn ouders nog niet thuis zijn en zucht opgelucht. "Ansel, wil je nog even wat drinken?" Vraag ik als ik de deur open doe. Het lopen hierheen was best gezellig. We hebben het over allerlei dingen gehad. Ik ben te weten gekomen wie zijn ouders zijn, wat zijn lievelingsdier is en zo nog meer.

"Graag." Glimlacht hij. Ik loop naar de keuken als ik mijn schoenen en jas heb uitgedaan en kijk in de koelkast. "Wat wil je hebben?" Vraag ik als ik me heb omgedraaid. "Cola." Zegt hij. Ik knik en buk om de colafles te pakken. Ik pak 2 glazen en schenk het in. Ansel volgt alle bewegingen die ik doe met zijn ogen.

Ik pak de 2 glazen en geef er eentje aan Ansel. Hij glimlacht dankbaar en drinkt er meteen uit. Ik drink het ook op en zet het daarna weer op de aanrecht. Als Ansel ook het glas drinken opheeft gedronken pak ik mijn glas en doe de vaatwasser open. Ik buig voorover en doe de glazen in de vaatwasser waarna ik hem weer dicht doe.

Ik voel een blik op mijn kont en ik zie dat Ansel naar mijn lichaam kijkt met een lustvolle blik. Als ik rechtop sta loopt hij op me af. Ik loop naar achter tot ik de muur voel en vloek binnensmonds. Hij klemt me russen de muur door zijn warme lichaam tegen dat van mij te drukken. Ik krijg rillingen over mijn hele lichaam.

Hij kijk me in de ogen met lust en zet zijn handen op mijn heupen. "Je bent zo sexy. Zelfs als je de vaatwasser inruimt." Zegt hij hees. Ik bloos licht en kijk hem aan. Hij komt dichterbij met zijn gezicht en kijkt naar mijn lippen. Mijn hart bonkt in mijn keel en mijn handen worden klam. Ik bijt zacht op mijn lip omdat ik zenuwachtig ben en zie hoe hij steeds dichterbij komt.

Net op het moment dat zijn volle lippen die van mij raken, hoor ik een stem die mijn naam roept. "CHLOË!"

Hoe kon ik weten dat Ansel het nog af zou maken?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Heeeee. Weer nieuw chaptertjeee. Sorry die foto moest gewoon haha ;)

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now