Hoofdstuk 22

7.5K 328 18
                                    

*Chloë*

Ik word kreunend wakker en open mijn ogen. Ik doe ze meteen weer dicht door het felle licht en hoor stemmen praten door mijn actie. "Ze is wakker!" Zegt iemand waar de stem erg op die van Dylen lijkt. "Sukkel ze ligt gewoon hetzelfde als net hoor." Zegt een andere stem die hoger is. Het lijkt op de stem van Julia. Ik hoor iemand grommen wat erg leuk klinkt. "Ze deed net haar ogen open en ze kreunde even." Moppert de stem van Dylen weer. Ik hoor iemand lachen. Ja nu weet ik het zeker Julia, die lach herken je zo. Hij is zo hoog en lachwekkend "Ik weet niet of je hormonen op hol zijn geslagen maar ik hoorde haar toch echt niet kreunen." Lacht Julia.

"Leuke vriendin heb ik zeg." Mompelt Dylen. Ja nu is het zeker Dylen en Julia. "Awh. Je weet dat ik van je houd toch?" Grinnikt ze. Ik hoor iemand onverstaanbaar mompelen. Ik open mijn ogen en ga rechtop zitten zodat ik ze kan zien. Ik hoor kus geluiden en besluit dat het wel lang genoeg heeft geduurd. Ik kuch wat ze niet horen. Ze zitten onderhand al in een intieme tongzoen.

Het word steeds wilder en ik hoor Dylen zacht kreunen. Julia zit op zijn schoot en hij heeft zijn handen op haar kont. Julia haalt haar handen door zijn bruine haren en glimlacht. Als Julia zacht tegen Dylen aan begint te schuren kan ik het niet langer uithouden en schiet hard in de lach.

Ik ga nog rechter zitten en ze laten elkaar geschrokken los. Ik voel mijn wangen nat worden en weet dat ik aan het huilen ben van het lachen. Julia blijft op zijn schoot zitten en grinnikt beschaamd. Ik lach nog steeds hard en klem mijn handen om mijn buik heen. Julia haar kaken zijn knal rood geworden en Dylen is aan het grijnzen.

Ik voel hoe ik langzaam op adem begin te komen en wrijf mijn wangen droog. "Wakker zie ik?" Zegt Dylen droog. Ik knik net zo droog terug en gaap. "Wat is er gebeurd?" Vraag ik zacht als er een hoofdpijn komt opzetten. "Weet je dat niet meer?" Vraagt Julia verbaasd waar de wangen niet rood meer bij zijn.

Ik zucht en probeer na te denken als het me te binnenschiet. Ansel die alles weet van Thomas, Thomas die me kust en ik die flauwvalt. Iemand die mijn naam roept. Wie is dat eigenlijk? "Wie riep mijn naam toen ik flauwviel?" Vraag ik aan hun. Ze kijken elkaar kort aan en daarna mij weer.

"Ansel. Hij wou Thomas slaan alleen toen zag hij dat je flauwviel." Legt Julia uit. Ze gaat met haar wenkbrauwen op en neer waardoor ik met mijn ogen rol. "Okay. Waar is hij nu?" Vraag ik. "Buiten. We hebben hem weg gestuurd omdat hij zo in paniek was. Hij leek erg bezorgd. " knipoogt Dylen. Ja je kan duidelijk zien dat hun bij elkaar passen. Precies hetzelfde.

"Okay ik ga er heen." Ik sta op en loop naar de deur toe. Ik doe hem open en meteen stormt Ansel langs me heen. Hij rent de woonkamer in en blijft daar staan. "Waar is ze?!" Dylen en Julia liggen slap van het lachen en ik kan ook moeilijk mijn lach inhouden. Ik loop de kamer in en zeg droog: "Ik deed net de deur open." Hij kijkt me verbaasd aan maar daarna kijkt hij beschaamd.

Ik grinnik en kijk hem gewoon aan. "Wat is er gebeurd toen ik van de wereld was?" Vraag ik aan Ansel. Hij kijkt me ongemakkelijk aan. "Ik heb Thomas weggestuurd en heb je hier heen gebracht met hun." Hij seint naar het zoenende stel op een stoel. Als ik weer naar Ansel kijk zie ik dat hij erg dichtbij staat. Ik hou mijn adem in als ik in zijn mooie ogen kijk die fonkelen als sterren. Ze zijn echt prachtig, zo hemels blauw.

Hij legt zijn hand op mijn wang en doet nog een stapje dichterbij waardoor we tegen elkaar staan. Hij spreid zijn vingers en legt hem in mijn nek waardoor ik over mijn hele lichaam kippenvel krijg. Ik zucht zacht en leg mijn handen op zijn borstkas. Hij buigt zijn hoofd naar mij toe en drukt zijn lippen op die van mij.

Ze gaan zacht tegen elkaar aan en het voelt alsof wij de enigste op de wereld zijn. Ik laat mijn mijn handen naar zijn nek glijden en speel met zijn zachte haren terwijl hij zijn handen op mijn onderrug legt. Hij opent zijn mond en bijt speels in mijn lip waardoor ik mijn mond open. Zijn warme tong glipt mijn mond in en draait rondjes om die van mij.

Hij tilt me op en ik klem mijn benen om zijn heupen. Hij laat mijn lippen los en gaat naar mijn nek. Hij loopt een stukje en dan voel ik de muur tegen mijn rug. Waarschijnlijk kuste hij me in mijn nek om te kunnen zien waar hij liep. Hij kust met zijn warme lippen mijn nek op zoek naar een gevoelig plekje. Zijn lippen laten een branderig gevoel achter en zorgen voor tintelingen over mijn hele lichaam. Dit heb ik nog nooit gevoeld.

Hij kust op een plekje waardoor ik zacht zucht en mijn hoofd naar achter kantel. Hij begint zacht en voorzichtig te zuigen en likt als hij zijn zuigzoen heeft geplaatst. "Nu weet iedereen dat je van mij bent." Zegt hij hees in mijn nek waardoor ik zijn warme adem in mijn nek voel. Ik zucht zacht en druk een kus op zijn kaak. "Van jou." Herhaal ik zacht.
Hoe kon ik weten dat hij het nog niet echt meende?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Omg. Zo sorry dat ik zo lang niet heb geüpdatet. Daar heb ik mijn redenen voor maar dat houd ik liever privé. Hopelijk vinden jullie het een leuk hoofdstuk! Ik hoop dat jullie weer blij zijn. Laat een commentje achter wat je er van vind :)

Ps. Precies 1000 woorden :)

Vote ?♡

Comment ?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now