Hoofdstuk 29

7.7K 271 41
                                    

*Chloë*

Luke komt met grote, woeste stappen deze kant op lopen. Als hij voor ons stil staat, kijkt Ansel op hem neer. Het ziet er wel grappig uit, Ansel is ruim 1 kop groter dan Luke. Luke maakt zich breed om groter te lijken en kijkt Ansel boos aan. Ik zie de houding van Ansel ook dreigender worden. Als ik zie dat Luke een stap naar voren wilt doen, houd ik hem tegen bij zijn borst en druk hem terug.

"Luke, niet doen." Hij kijkt mij nu aan. Ik zucht als ik zijn verdriet zie toenemen en woede iets afneemt. hij kijkt me nu bijna gekweld aan. "Chloë, vind je hem echt leuk?" Luke kijkt me nog verdrietiger aan als ik knik. "Maar waarom? Wij hadden toch een goede relatie? Je kan toch terug naar mij komen?" Ik voel dat ik boos word. Blijft hij echt volhouden? Hij is echt niet te geloven! Hij kijkt me smekend en onschuldig aan. "Sorry, maar we hadden een goede relatie? We hadden nog niet eens week en jij neukt met je ex! Dat noem ik geen goede relatie en je hebt het goed verpest. Dus nee, we komen niet meer bij elkaar."

Ik hoor Ansel grinniken om mijn felheid en ik zie dat Luke zich boos naar hem keert. "Dit is allemaal jou schuld! Als jij er niet was, dan was Chloë'nog gewoon bij mij! Je hebt alles verpest!" Ik voel dat ik nog iets bozer word, maar zeg kalm: "Nee Luke, de enige die het verpest heeft ben jij. Als Ansel er niet was geweest, dan was ik waarschijnlijk ingestort. En dat alleen maar door jou!" Ik voel dat Ansel me aankijkt en ik kijk omhoog. Als ik zie dat zijn ogen trots staan, neemt mijn woede af en word mijn lichaam warm. "Ze wil je niet, jammer jongen. Volgende keer beter." Zegt Ansel grinnikend terwijl hij hem nu aankijkt, wat Luke nog bozer maakt.

"Nee, ze wil je niet. Maar ik ben toch veel beter?" Hoor ik de irritante stem van Sanne zeggen. Verkeerde moment Sanne, verkeerde moment. "Meid, jij moet echt even je mond houden!" Snauw ik naar haar waardoor ze me beledigd aankijkt. "Luke, ga alsjeblieft gewoon zitten en je date met Sanne afmaken. Dan kunnen Ansel en ik ook gewoon verder genieten van onze avond." Ik trek Ansel mee naar ons tafeltje zonder op een antwoord te wachten van Luke en ga op mijn stoel zitten terwijl ik zie dat Luke ons nog boos aankijkt. Ik keer me tot Ansel en zie dat hij me al aankijkt.

"Ansel?" Vraag ik zacht. Ik kijk hem verlegen aan terwijl ik aan mijn servet fruts. Hij glimlacht en kijkt me vragend aan. "Zijn we nu een stelletje ?" Hij grijnst een typische Ansel grijns en knikt. "Ja, als het aan mij ligt wel." Ik bloos en zucht zacht. "Oke, maar zullen we zo gaan?" Ik sein naar Luke die ons nog steeds boos aankijkt. Hij knikt en pakt mijn hand vast. "Is goed, maar na het eten oke?" Ik knik meteen en staar naar onze handen die in elkaar liggen. Het lijkt alsof ze precies in elkaar passen, als twee puzzelstukjes die met elkaar verbonden zijn.

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik besef dat die handen nu gewoon van mij zijn. niet alleen zijn handen, maar ook zijn zachte lippen, warrige haar, mooie blauwe ogen, zijn perfecte sixpack. Wat? Ik houd van sixpacks oke? Als je er niet van houd, is het je eigen schuld want het is een van de beste dingen die een jongen kan hebben. "Waar denk je aan lieverd?" Hij kijkt me vol genegenheid aan, waardoor ik me nog verlegener voel. "Aan ons. Ik kan niet begrijpen dat je mij kiest uit al die meiden. Er zitten veel meer meiden tussen die zo veel mooier zijn." Hij kijkt me verbaasd maar toch liefdevol aan.

"Maar Chloë, ik wil al die meiden niet. Ik wil jou! Jij bent het mooiste meisje die ik ooit heb gezien! Je vrolijkt me altijd op door er alleen maar te zijn. Je bent mijn zon op een bewolkte dag, mijn Julia die vast zit in een toren en het aller belangrijkste, mijn meisje."

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hee. Dit was het einde. En nee het is geen grapje. Ik leg in de volgende delen uit waarom. Sorry dat het zo onverwachts is.

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now