Hoofdstuk 25

6.8K 295 22
                                    

*Chloë*

Ik loop boos de school uit terwijl ik Ansel me hoor roepen. Ik kan er niet meer tegen, de hele dag word ik al aangestaard en ik heb er genoeg van. "Chloë, wacht nou!" Ik zucht en draai me boos om met tranen in mijn ogen. "Wat!" Hij kijkt me verdrietig aan. "Het spijt me oke! Het spijt me dat ik er aan mee heb gedaan. Het spijt me dat je nu pijn hebt en dat ik alleen maar om mijn reputatie gaf. Ik dacht alleen maar aan mijn reputatie en daardoor gebruikte ik je. Ik besef het nu pas maar ik kan niet zonder je. En ik laat het misschien niet merken, maar ik vind je leuk!" Ik kijk hem verward aan. Hij vind me leuk? Ik ben nu nog verwarder. Ik zucht en haal een hand door mijn haar. "I-ik weet even niet wat ik moet denken." Hij knikt begrijpelijk en blijft me aankijken met zijn mooie blauwe ogen. Vind ik hem leuk? Ik heb wel eens over hem gedroomd maar betekend dat iets? Ben ik niet een van zijn speeltjes die hij wil krijgen en daarna dumpt? Ik waag het er maar op. Hopelijk verknalt hij het niet of maak ik de verkeerde fout.

"Ik vind jou ook leuk ma-" ik word afgekapt door een paar lippen die op de mijne drukken. Ik zucht genietend en pak zijn nek vast om met zijn haren te spelen terwijl hij zijn handen op mijn onderrug legt. Hij heeft zulke fijne lippen. Zo zacht en warm. Ik trek hem dichter naar me toe en voel allemaal kriebels in mijn buik. Na een tijdje kussen glipt zijn tong mijn mond binnen en trek ik hem dichter tegen me aan. Als ik een rukje aan zijn haar geef, gromt hij en drukt zijn onderlichaam tegen dat van mij aan. Zijn handen glijden naar mijn kont en hij doet zijn handen in mijn broekzakken.

We worden onderbroken door een kuchje. Ik kijk op en zie dat Luke voor ons staat. "Hey." Zegt Ansel droog waardoor ik moeite doe om mijn lach in te houden. Hij kan soms echt droog zijn en dat is echt grappig. Vooral dat gezicht dat hij erbij trekt. "Chloë kan ik je even spreken?" Vraagt Luke. Ik knik en maak me los van Ansel nadat hij me een kus in mijn nek geeft en fluistert dat hij me niet meer los laat. Ik glimlach en loop dan achter Luke aan. "Wat is er?" Vraag ik als ik met hem alleen sta. "Waarom gedraag je je als een slet?" Valt hij met de deur in huis. Ik kijk hem verbaasd aan. "Pardon?" Hij kijkt me emotieloos aan. "Zoals ik zei, waarom gedraag je je als een slet?" Herhaalt hij. Ik kijk hem boos aan. "Sorry maar jij noemt mij een slet? Ik zal even uitleggen waarom ik dat niet ben." Begin ik nog rustig. "JIJ NEUKT MET JE EX TERWIJL WIJ EEN RELATIE HEBBEN. IK VERGEEF JE EN ZOEN PERONGELUK MET ANSEL WAARDOOR JIJ BOOS WORD TERWIJL HET EEN FUCKING ONGELUK WAS. DAARNA ZIE IK JE ZOENEN MET EEN BARBIE EN VIND JE HET GEK DAT IK JE NIET MEER WIL?!" Roep ik naar hem.

Hij kijkt me verbaasd en woedend aan maar dan voel ik mijn wang branden. Ik krijg tranen in mijn ogen van de herinneringen die terug komen met Thomas en probeer tegen mijn tranen te vechten. Zonder succes. Ze stromen over mijn wangen en nu lijkt hij pas te beseffen wat hij deed. "O god. H-het spijt me zo erg Chloë. Dit was niet mijn bed-" Ik antwoord niet meer en ren weg. Ik ren en ik ren. Geen idee waar ik heen ga maar de wind in mijn haren maakt me rustig.

Ik stop als ik niet meer kan en kom op adem. Ik kijk om me heen en zie dat ik in mijn buurt ben. Ik heb dus wel erg ver gerend, mijn huis is 20 minuten fietsen. Moet je na gaan rennen. Ik loop naar de voordeur als ik besef dat mijn sleutels in mijn tas zitten. Ik haal gefrustreerd een gand door mijn haren en plof op het bankje aan de straat. Wat moet ik doen? Mijn ouders zijn niet thuis en we hebben geen reserve sleutel.

Ik besluit om terug naar school te gaan als ik een stem achter me hoor. "Chloë." Ik draai me om en kijk recht in twee blauwe ogen.

Hoe kon ze weten dat ze niet alleen Luke kwijt raakte?

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Heee. Sorry dat het zo lamg duurdr maar ik heb een paar nieuwe boeken haha. Hoe vinden jullie het hoofdstuk?

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now