Hoofdstuk 18

6.7K 295 60
                                    

*Chloë*

Ik kijk recht in de blauwe ogen van Ansel. "Hij is het niet waard." Zegt hij rustig. Ik antwoord niet en trek mijn arm los. Ik kijk onder me en zie dat Thomas me met een grijns aankijkt. Hij denkt vast dat ik niet meer ga slaan maar dat kan hij vergeten. Ik hef mijn hand weer op en sla hem hard op zijn wang.

Zijn gezicht gaat naar de andere kant en ik word van hem afgetrokken. Ik spartel hard tegen. "Laat me los." Zucht ik. "Nee jij komt met mij mee." Zegt een warme stem in mijn oor. Ik krijg er rillingen van en ik werp een blik op Thomas. Hij staat al weer en heeft een rode hand afdruk op zijn wang. Ik grijns en werp hem een lief glimlachje. "Doei doei Thomas." Zwaai ik hem toe.

Ik word naar het voetbal groepje getrokken die me allemaal aankijken. Ik ga liggen in de zon en doe alsof ik de starende blikken niet merk. "Wat?" Vraag ik na een tijdje met mijn ogen dicht. Ik word op een schoot getrokken en ik kijk op wiens schoot ik zit. Ik zie Shawn zijn gezicht voor me en kijk in zijn ogen die best mooi zijn.

Als hij dichterbij met zijn hoofd wil komen, schud ik mijn hoofd en ga naast hem liggen. "Betekend dit dat je weer single bent?" Vraagt iemand genaamd Harry. Hij is een enorme flirt. Maar hij is wel knap, net zoals al deze jongens. Ik knik ja en zie dat er een grijns op zijn gezicht komt. "Oke." Zegt hij droog. Ik zucht en draai met mijn ogen.

Ik ga rechtop zitten en kijk het veld rond. Ik zie alle groepjes zitten omdat het nu pauze is. Ik zie ook stelletjes zoenen waaronder twee vrienden van mij. Dylen en Julia. Ik glimlach. Eindelijk. Ik laat mijn blik verder glijden bij de stelletjes en mijn hart stopt even met kloppen.

Luke is aan het zoenen met een barbie.

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Ja je hebt het goed gezien. Shawn Mendes!!! Sorry hij moest er gewoon in komen. Ik ben een grote fan van hem dus ja.

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now