Hoofdstuk 19

7K 320 36
                                    

*Chloë*

Ik krijg tranen in mijn ogen van het beeld. Hoe durft hij me dit aan te doen. Ik ben echt klaar met hem, eerst vreemd gaan en dan als ik per ongeluk zoen meteen zoenen met een barbie. Ik moet hem terug pakken. Ik ga hem jaloers maken. Ja dat ga ik doen. Ik draai me om naar de jongens en kijk ze een voor een aan. "Wie wil me helpen met mijn ex jaloers te maken?" Vraag ik grijnzend.

Een paar blikken fleuren op en er gaan handen de lucht in. Harry, Shawn en Louis. Dan maar kiezen. "Shawn?" Vraag ik. Hij knikt en ik ga naast hem zitten. "Hoe wil je het gaan doen?" Vraagt hij. Ik kijk hem aan en denk na. "Ik denk als hij kijkt dat we dan klef gaan doen of zo." Zeg ik. Hij knikt en slaat een arm om me heen.

"Hij kijkt." Zegt hij als hij mijn vragende blik heeft gezien. Ik kijk in mijn ooghoeken naar Luke en zie hem inderdaad naar me kijken met een verdrietige blik op zijn knappe gezicht. Ik druk een vlugge kus op zijn wang en zucht diep.

Ik sta op als ik me heb los gemaakt van Shawn en loop richting mijn vrienden. Dylen en Julia zijn gestopt met zoenen en zijn wat aan het dollen. De barbie hangt nog aan Luke.Ik ga naast Julia zitten en kijk ieder stuk voor stuk aan. Bij Luke hapert mijn adem even maar dan wend ik mijn blik af. Ik voel zijn blik op me branden terwijl de barbie om zijn aandacht vraagt en kijk het nieuwe stelletje aan. "Zeg, moeten jullie me niks vertellen." Grijns ik. Julia word rood en kijkt Dylen aan. "We zijn een stel." Zegt hij terwijl hij lief in de ogen van Julia kijkt. Ik slaak een opgewonden gilletje en klap in mijn handen. Ik voel nog steeds Luke zijn blik op me branden.

"Hoe heeft hij je gevraagd?" Vraag ik enthousiast aan Julia. Ze bloost, kijkt Dylen even aan die met Luke aan het praten is en keert zich daarna op mij. "We waren aan het wandelen in het tussenuur. We waren in het bos beland toen ik over mijn voeten struikelde en bijna viel. Ja ik weet het typische ik actie. Dylen ving me op en hield me in zo'n houding dat ik in zijn armen viel. We keken elkaar aan en zoenden. Toen heeft hij me gevraagd." Zegt ze dromerig.

Ik zwijmel weg bij de gedachte. "Dat is echt zo'n typische romantische film." Zucht ik alsof ik erbij was. Ze grinnikt en geeft me een duwtje. "Ik moet je onder 4 over spreken." Zegt ze daarna serieus. Ik knik en sta zuchtend op. Ik weet waar het over gaat. Luke. We lopen een stukje verder weg als Julia Dylen een kus heeft gegeven en gaan op de grond zitten.

"Wat is er tussen jou en Luke?" Vraagt ze serieus. Ik zucht diep voor ik het vertel. "Ik en Luke zaten in de aula te zoenen tot we gestoord werden door Ansel. Hij wou me spreken en hij klonk serieus dus er moest wel echt iets zijn. Ik liep mee en hij vertelde dat Thomas weer achter me aan zat. Ik moest huilen en kreeg een knuffel. Toen gebeurde het gewoon. Ansel had me gezoend en ik hem ook. Toen ik terug trok had ik het pas door en ben naar Luke gegaan. Hij had een foto van Thomas gekregen waar we zoenend op staan. Hij vroeg of het waar was en ik zei ja. Toen wou hij tijd voor zichzelf en liep naar buiten. Toen ik ook om achter Thomas aan te gaan zoals je zag. Toen was ik bij de voetbal jongens en zag Luke zoenen met een barbie. Nu wil ik hem jaloers maken met Shawn." Zeg ik in een adem.

Hoe wist ze dat ze niet 1 maar 3 jongens jaloers maakte?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Hiiiii. Omdat ik jullie aardig en leuk vind krijgen jullie vandaag een extra hoofdstukjeeee. Ik het volgende hoofdstuk komt Ansel weer. :)

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now