Hoofdstuk 21

7.3K 313 39
                                    

*Chloë*

Ik ren snel achter Ansel aan de aula uit. Ik volg het geluid van geschreeuw en kom in de warme zon terecht. Als ik op het schoolplein aankom zie ik Ansel woedend voor Thomas staan die er niet bang uit ziet. Ik loop op ze af en hoor Ansel schreeuwen. "Hoe durf je zo iets iemand aan te doen?!" Schreeuwt hij boos. Thomas haalt onverschillig zijn schouders op en kijkt hem verveeld aan. Aan Ansel zijn houding te zien word hij nog bozer en ik zie zijn handen trillen van woede.

"Wat wil je er aan doen he?" Grijnst Thomas. Ik ga achter Ansel staan en leg een hand op zijn schouder die een beetje ontspant. "Awhh. Moet je sletje je komen helpen?" Hij kijkt ons spottend aan en ik kijk hem woedend aan. "Want ja, jij zoent ook met iedereen." Grijnst hij gemeen. Ik voel me nog bozer worden. "Weet je wat Thomas, jij bent een klootzak die niet weet wanneer hij moet ophouden. Wat wil je eigenlijk van mij?" Sis ik terwijl ik voor Ansel ga staan.

Hij krijgt een scheve, speelse grijns op zijn gezicht maar zijn ogen worden donkerder. Hij ziet er nog altijd even eng uit. "Ik wil je terug." Zegt hij kalm. Ik voel hoe ik bevries en daarna weer ontdooi. "Ik jou niet dus ga weg!" Roep ik. Ik wijs naar de uitgang van de school en kijk hem boos aan. "Nee." Zegt hij schouderophalend. Ik voel hoe ik bozer word en knak mijn vingers om afleiding te krijgen.

"Ga." Blaas ik tussen mijn tanden door die ik op elkaar klem. Hij is echt een klootzak. Hoe kan ik ooit op hem gevallen zijn? Hij schud zijn hoofd en kijkt grijnzend toe hoe ik steeds bozer word. Ik zie dat hij ook een stap dichter bij zet, een beetje te dichtbij als je het mij vraagt. Hij schuifelt nog een beetje dichterbij waardoor ik verlamt aan de grond sta gelijmd.

Ik voel mezelf trillen van de woede en angst. Dit doet me denken aan vroeger toen hij me mishandelde. Ik verstijf nog meer als hij zijn handen op mijn kont legt en zijn koude lippen hard op die van mij drukt. Mijn ogen zijn zo groot als schoteltjes en er staan tranen in. Hij kust me ruw en wil dat ik terug kus wat ik niet doe. Mijn benen trillen net als mijn hele lichaam overigens. De tranen beginnen over mijn wangen te lopen en ik sta in shock.

Iemand trekt hem weg en ik zak trillend met mijn kont op de grond. Ik voel dat ik sneller begin te ademen en kijk paniekerig om me heen. Paniekaanval, schiet er door mijn hoofd heen. Dit heb ik al vaker gehad en toen ben ik flauwgevallen. Ik probeer aan iets anders te denken maar het lukt niet. De herinneringen slokken me op. Ik zak op de grond met mijn hele lichaam en het word langzaam zwart. Het laatste wat ik hoor is een stem die mijn naam roept.
"Chloë!"

Hoe wist ze of de herinneringen niet weer waar werden?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hiiii omdat ik jarig ben mogen jullie vragen om een follow van mij. Ik zou het leuk vinden als ik een lief commentje krijg. :)

Yeahh eindelijk 15 jaaar! :) follow van mij? Of wil je in het boek komen? XD Ik wou toch een hoofdstukje posten. Hopelijk vinden jullie het een leuk hoofdstukje.

Vote?♥

Comment?♡

Follow?♥

Follow van mij?♡♥♡♥

In het boek? ♥♥♡♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now