Hoofdstuk 9

7.9K 334 10
                                    

*Chloë*

Ik loop trillend van de kou weer de school binnen. Er zitten een paar nerds op banken te lezen of studeren voor de rest is de gang leeg. Het geeft een beetje een eng gevoel. Ik zucht diep en haal een hand door mijn haar. Waarom ben ik nou mijn sleutel vergeten? Toen ik thuis kwam, kwam ik erachter dat ik mijn sleutel op school had laten liggen en alleen thuis was dus kon niemand open doen. Dus hier loop ik de school binnen om mijn sleutel te zoeken.

Ik loop naar de administratie en klop op het raampje. Hij gaat open en de chagrijnige conciërge staat er weer. Hij mag mij echt niet. "Ik ben mijn sleutel kwijt, ligt hij hier?" Vraag ik. Hij schud zijn hoofd meteen en doet het raampje met een klap dicht. Die is ook vrolijk.

Ik zucht en besluit maar gewoon de gangen te doorzoeken. Ik ga eerst naar mijn kluisje maar zie hem daar niet. Ik zucht geërgerd en zoek verder. Na een tijdje lopen, loop ik teleurgesteld weer naar de uitgang. Als ik er bijna ben zie ik iets liggen. Zou het? Ik loop er heen en zie inderdaad mijn sleutel liggen.

Hij ligt voor het conciërge hokje waar ik in ben geduwd dus toen heb ik hem waarschijnlijk laten vallen. Ik pak hem op en loop weer naar huis. Voor de tweede keer.

Als ik zie dat het donker begint te worden stap ik snel door. De lantarenpalen gaan aan en een briesje begint te waaien. Ik stop mijn neus in mijn sjaal en doe mijn beanie beter over mijn hoofd heen.

Na een tijdje lopen voel ik dat ik word bekeken. Ik voel ogen prikken op mijn lichaam en hoor voetstappen achter me. Niet achterom kijken Chloë. Ik zucht trillerig en versnel mijn pas nog iets. Als ik hoor dat degene achter me dat ook doet, merk ik dat het goed mis is en begin te rennen.

Degene achter me rent ook en ik hoor de voetstappen steeds dichterbij komen. Als ik mijn straat in kom word ik een steegje in geduwd. Door de schaduw kan ik degene voor me niet zien. Ik word tegen de muur geplet door een lichaam die tegen me aan staat. Hij hijgt luid waardoor ik weet dat hij een slechte conditie heeft.

Na een tijdje word zijn ademhaling rustiger maar zijn lichaam niet. Hij drukt me nog meer tegen de muur waardoor ik de harde, koude muur pijnlijk tegen mijn rug voel en ik ruik alcohol. Fijn, hij is dronken. Ik kijk bang naar hem en wen langzaam aan het donker.

Ik scan hem en mijn adem schokt in mijn keel. Ik ken deze jongen maar al te goed. Ik kijk hem bang aan. Uit ervaring weet ik dat hij agressief is als hij gedronken heeft.

Zal dit wel goed aflopen?

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hiii. Ik weet dat hij kort is maar wou toch nog even iets schrijven voordat ik zou gaan carnavallen vanavond. :)

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu