Hoofdstuk 15

7.9K 310 24
                                    

*Chloë*

Ik zucht diep als ik de school gangen in wandel. Ik heb al mijn boeken in mijn hand omdat mijn tas kapot is. Ik hoor de bel gaan en zucht geërgerd. Ik heb niet eens tijd om mijn boeken in mijn kluisje te leggen die ik pas na de pauze nodig heb. Ik heb al een kut humeur. Ik ben nog steeds verdrietig ondanks dat het weer goed is tussen mij en Luke.

Ik loop door de drukke menigte als ik tegen iemand aanbots. Al mijn boeken vallen op de grond. Ik zucht boos. "Kan je niet uitkijken ofzo?" Snauw ik. "Nou sorry hoor. Ik ben nieuw en ik wist niet waar ik heen moest." Zegt hij beledigd. Ik pak al mijn boeken en kijk de jongen aan. Hij heeft bruin haar en blauwe ogen.

"Goed gedaan nieuwe. Ze is de lekkerste chick van de school en ze heeft nu al een hekel aan je." Zegt een jongen die me met een grijns aankijkt. Ik zucht en kijk hem niet meer aan. "Het maakt niet uit. Ik had niet zo moeten reageren omdat ik een kut humeur heb. Sorry." Zeg ik, de flirt negerend. Hij glimlacht en kijkt me aan.

"Geen probleem. Ik ben Sean." Hij steekt zijn hand uit maar haalt hem met blozende handen weg als hij ziet dat ik geen handen over heb. De tweede bel is onderhand al gegaan. "Ik ben Chloë. Ik wil je best een rondleidig geven en zo. Maar dan moet je eerst mee naar mijn kluisje." Glimlach ik.

Hij knikt en loopt mee naar mijn kluisje. Ik prop mijn boeken in mijn kluisje en klap hem daarna weer dicht. "Ben je al naar de administratie geweest?" Hij schud zijn hoofd. Ik knik en sleur hem mee naar de administratie. "Hallo ik ben Sean O'Connel en ik ben nieuw." Ze knikt en pakt van alles.

"Hier is je kluis en je rooster. Je boeken heb je al bij zie ik?" Ze kijkt naar zijn rugzak. Hij knikt en ze kijkt mij aan. "Je bent in goede handen bij Chloë." Ik glimlach beleefd naar haar en richt me tot Sean. "Kom we gaan naar je kluisje." Hij knikt en loopt met mij mee. Ik kom erachter dat hij onder mij zit en ik kijk zijn rooster door. "We hebben nu allebei een blokuur economie en daarna wiskunde. Daarna is het pauze dus kan je bij ons zitten omdat je nog niemand kent." Hij knikt bedankelijk en loopt achter mij aan.

Ik klop zelfverzekerd op de deur en loop naar binnen toe. "Hallo Chloë, je bent te laat zie ik. Waarom als ik vragen mag?" Ik kijk haar onschuldig aan. "Ik moest Sean rondleiden." Zeg ik en nu komt Sean naar voren. "Aha. Sean O'Connel. Ga maar ergens zitten allebei." Ik knik en kijk rond. Alleen nog plek naast Luke en een nerd.

Ik loop naar Luke toe en plof naast hem neer. "Hii babe." Ik glimlach naar hem en druk een kus op zijn wang. "Hee." Ik richt me tot de docent die om aandacht vraagt en maak aantekeningen. Dit is mijn enigste vak waar ik onvoldoende voor sta.

Na de les sta ik op en wacht ik tot Luke klaar is. Hij slaat zijn arm om mijn heup heen omdat ik geen handen meer over heb en wil de klas uitlopen als ik hem tegen houd. Hij kijkt me vragend aan maar ik ontwijk zijn blik. Ik kijk naar Sean die er een beetje verloren bij staat en sein hem.

Hij komt erbij staan en kijkt een beetje ongemakkelijk onder de emotieloze blik van Luke. Hij trekt me dichter tegen hem aan en ik zucht. Jaloerse jongen. Ik besluit hem gerust te stellen en kijk Sean aan. "Luke dit is Sean. Sean dit is mijn vriendje Luke." Zeg ik aardig. Ze schudden elkaar stevig de hand en hij lijkt te ontspannen.

We lopen met zijn drieën naar wiskunde en lopen het lokaal binnen terwijl Sean en Luke kletsen over jongens dingen. Ze kunnen het wel goed vinden denk ik. Ik zie dat wij de laatste zijn en er nog maar 3 plaatsen over zijn. 2 plaatsen naast elkaar en een naast Ansel. Ja heb ik een geluk. Omdat ik Sean niet bang wil laten zijn van Ansel en Luke hem niet mag ga ik maar naast hem zitten.

Ik geef Luke een kus en loop naar de plek achterin. Ik ga zitten en neem zo veel mogelijk afstand van hem terwijl hij me met een grijns aankijkt. "Wat leuk dat je langs me komt zitten." Hij gaat dichterbij zitten en buigt naar me toe. "Wat zie je er sexy uit." Fluistert hij zwoel in mijn oor. Ik verstijf en kijk om me heen. Niemand heeft het gehoord.

Ik heb een lichte high wasted broek aan met een wit hempje en mijn leren jasje. Ook heb ik mijn witte all stars aan. "Maar je bent altijd sexy met je lekkere kont en borsten." Fluistert hij kreunend terwijl hij mijn lichaam scant. Ik bijt op mijn lip. Hij zei het zo sexy. "Hou op en ga normaal zitten." Sis ik.

Hij grinnikt maar gaat wel recht zitten. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt er even in. Hij laat hem langzaam omhoog kruipen en blijft naar het bord kijken alsof hij gewoon op let. Waar zijn hand is geweest tintelt het en geeft een fijn gevoel. Zijn hand gaat langzaam steeds dichterbij mijn intieme plek en mijn lichaam begint steeds meer te kriebelen. Mijn bloed begint te pompen en mijn hart begint sneller te slaan.

Waarom stop ik hem niet? Omdat je het fijn vind. Nee. Oke. Misschien. Zijn hand heeft zijn doel bereikt en gaat er zacht erover heen. Ik voel me rood worden en bijt op mijn lip. Hij streelt het zacht en dit is het moment dat ik hem stop. Ik duw zijn hand weg en doe mijn benen over elkaar. Hij lacht zacht en geeft me een knipoog.

Hoe wist ik dat hij degene was die mijn hart op hol liet slaan en niet Luke?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hiii. Zoals beloofd een hoofdstukje met Ansel. Hopelijk vonden jullie het wat? :)

Vote?♥

Comment?♡

Follow?♥

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now