Hoofdstuk 26

6.9K 302 14
                                    

*Chloë*

Ik kijk recht in de blauwe ogen van Ansel. Nou niet alleen zijn ogen zijn blauw. Zijn kaak is blauw, rondom zijn oog is het blauw, zijn wenkbrauw bloed, zijn lip bloed en zijn neus ook. Ik kijk hem bezorgd aan en zie dat hij mijn tas vast heeft. "Ik kwam deze even brengen." Grinnikt hij zwak terwijl hij mijn tas overhandigd. "Kom binnen." Zeg ik gehaasd. Ik sleur hem mee naar binnen aan zijn hand en laat hem zitten aan de keukentafel. Ik pak een glas water en zet hem voor hem neer waarna ik de EHBO doos pak. Ik pak ook keukenrol papier en hou deze tegen zijn neus aan. Ik pak ijs uit de vriezer en hou het tegen zijn kaak. "Hou vast." Zeg ik streng en hij doet braaf wat ik zeg. Ik stop twee watjes in zijn neus en maak zijn wenkbrauw schoon waarna ik er een pleister op plak. Ik maak zijn lip ook schoon en zie dat die al niet meer bloed. Hij houd zijn ogen de hele tijd op mij gericht waardoor ik verlegen word. Wat is er eigenlijk met hem gebeurd? Ik denk dat hij gevochten heeft met Luke, maar ik weet het natuurlijk niet zeker.

"Ansel wat is er in godsnaam gebeurd?" Ik zie nu ook dat zijn knokkels onder wondjes en het bloed zit. Ik maak die ook schoon en doe er een verbandje om heen. "Ik heb gevochten met Luke omdat hij je geslagen had." Zegt hij. Ik bloos licht door hoe hij het zei. Zo liefdevol en zo lief. "Dat had je niet hoeven doen, moet je kijken hoe je er nu uit ziet." Bloos ik terwijl ik hem verlegen aankijk. "Hij is er erger aan toe hoor." Grijnst hij. "Ik ben het ook niet waard." Mompel ik er achter aan. Ik hoop dat hij het niet gehoord heeft maar hij heeft blijkbaar wel erg goede oren.

"Chloë-" begint hij. Hij legt het ijs weg en pakt mijn hand vast die op tafel ligt. Ik ril even door de kou van zijn hand omdat hij net ijs vast heeft gehad. "- jij bent alles waard voor mij. Ik zou voor je door het vuur gaan. Dus Luke, die zo'n mooi en lief meisje als jou laat gaan, is helemaal geen probleem voor mij." Hij glimlacht scheef en wrijft met zijn duim over de bovenkant van mijn hand. Ik bloos diep en durf hem niet aan te kijken. "Dankje." Zeg ik zacht. Hij glimlacht en drukt een kus op mijn hand. Hij staat daarna op en slaat zijn armen om me heen. "Ik neem je morgen mee op een date. Ik SMS je de gegevens wel." Zegt hij in mijn oor. Ik knik trillerig en glimlach zacht. Het voelt zo fijn om zijn gespierde armen om me heen te hebben. Het geeft een veilig gevoel, dat ik hem kan vertrouwen. Hij drukt een kus in mijn nek met zijn zachte, volle lippen waardoor mijn benen slap worden. Hij grijnst tegen mijn huid en bijt zachtjes. Ik sluit mijn ogen en geniet van het moment. Wst doet hij toch met me?

Als hij begint te kussen op een bepaalt plekje krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Hij begint daar ze zuigen en ik klamp me aan hem vast om niet door mijn benen te zakken. Hij bijt zacht op het gevoelige plekje en ik bijt op mijn lip om een kreetje te smoren. Hij glimlacht en opent zijn mond tegen mijn gevoelige huid. Hij likt nog even over het plekje en plaatst er tot slot een kusje op. Ik bloos om hoe lief hij het deed en voel hoe hij zijn armen van me af haalt. "Dus ik neem je morgen mee op een date. Zorg dat je iets netjes aan doet." Knipoogt hij. "Staat je goed. Doe je haren morgen uit je nek zodat iedereen ziet dat je van mij bent." Hij grijnst breed en loopt de deur uit nadat hij nog even over de zuigzoen heeft gestreken.

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hee. Sorry dat ik zo lang niet heb geschreven maar ik heb een paar dagen in het gips gezeten voor niks. Ze dachten dat mijn pols gebroken was na een fiets ongeluk maar het is alleen gekneusd. Dus daarom kon ik niet schrijven. Sorryy

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum