Hoofdstuk 4

9.7K 356 24
                                    

*Chloë*

Ik pak zuchtend alles van mijn tafel af en prop het vervolgens in mijn tas. Als ik opgestaan ben kijk ik naar Luke die ook klaar is en een arm om me heen legt. Ik voel me rood worden en er gaan kriebels door mijn buik heen. We lopen samen naar de aula om pauze te nemen van de laatste lessen die we hebben gehad.

We moeten er nu nog 2 en daar ben ik blij om. We gaan de aula binnen en er worden ogen op ons gericht als ze zien dat Luke een arm om me heen heeft. Ik zie jammer genoeg ook dat de ogen van de 'badboys' op ons gericht zijn en we lopen naar ons groepje die ons met een glimlach aan kijkt.

"Zijn ze niet schattig!" Roept Julia opgewonden. Ik bloos en kijk weg door mijn tas te pakken en daar een oreo pakje uit te pakken. Ik zie Luke met grote ogen naar het zakje kijken en hij kijkt me met smekende ogen aan. "Oke dan." Geef ik me zuchtend over. Zijn gezicht licht op. Ik geef er grinnikend een aan hem. Hij zucht dankbaar en drukt een kus op mijn wang. Ik glimlach en knabbel mijn koekje rustig op terwijl Luke hem binnen 2 happen op heeft.

Ik eet hem laagje voor laagje op, de witte chocolade eerst, dan het koekje en dan de rest. Ik rust tevreden en neem een slokje water die ik meteen weer uit spuug. "What the fack?" Vraag ik verbaasd als ik naar mijn flesje kijk en iets heel anders er in zie zitten. Ik zie dat mijn vrienden me vragend aankijken terwijl ik er aan blijf ruiken.

Het ruikt naar iets wat ik niet kan beschrijven maar toch erg bekend ruikt. Ik hoor de 'badboys' lachen en ik weet meteen dat hun dit gedaan hebben. Wanneer in godsnaam hebben ze mijn tas te pakken gekregen? "Wat is er Chloë?" Vraagt Julia verbaasd met een tikkeltje bezorgdheid in haar stem. "Die jongens daar-" ik onderbreek mezelf door naar de 'badboys' te wijzen die me nog steeds grijnzend aankijken en vervolg mijn zin. "Hebben iets in mijn flesje gedaan wat dus totaal geen water is." Ik zie dat Julia het flesje pakt dat ik had neergezet en ruikt eraan.

Ze trekt een vies gezicht. "Het ruikt naar zweet." Mijn ogen worden groot. Omg heb ik net een slokje zweet gedronken? Ieuw ieuw. "Ze hebben zweet in mijn flesje gedaan." Zeg ik boos en ik sta op. Ik zie haar voorzichtig knikken en ik pak het flesje en been boos naar hun tafel toe terwijl Julia me achtervolgt. We komen langs de populaire jongens die naar ons beginnen te fluiten en te knipogen terwijl ze naar onze rondingen kijken. Ik rol mijn ogen. Jongens zijn ook altijd hetzelfde.

Ik zie ze grijnzend opkijken als ik aan het einde van de tafel sta. "Is dit grappig?" Vraag ik boos. Ik zie ze naar mijn borsten kijken als ik mijn handen op de tafel zet en Ansel aankijk. Ik besef dat ik inkijk heb en trek mijn shirt omhoog zodat het beter is. Ik zie de jongens teleurgesteld kijken en ik richt mijn aandacht weer op Ansel.

"Ja eigenlijk wel, vond je het lekker? Het was van mij." Zegt hij grijnzend. Ik kijk hem boos aan. "O het was heerlijk." Zeg ik sarcastisch. Hij grijnst zijn witte tanden bloot. "Dat wist ik al, het is van mij duh." Zegt hij arrogant. "Trouwens waarom loopt je ginger vriendin je achterna?" Grijnst hij gemeen. "Wat zei je?" Vraag ik. "Waarom loopt je kut ginger vriendin je achterna?" Hij zegt er deze keer kut voor. Ik voel hoe mijn bloed begint te koken. Ik zie dat de hele aula naar ons kijkt. Ze hebben zelf ook wel door dat hij iets verkeerd heeft gezegd.

"O nou als je het zo lekker vind, krijg je het wel even." Grijns ik. Ik pak mijn flesje, maak de dop open, houd hem boven zijn hoofd terwijl iedereen me met grote ogen aankijkt. Ik kantel het flesje en het zweet druipt uit het flesje over zijn hoofd. Ik hoor mensen om ons heen gescrokken adem happen en meiden mompelen omg terwijl iedereen me met grote ogen aankijkt. Ik reageer er niet op en kijk Ansel aan terwijl alles over zijn gezicht en haren loopt. Jammer genoeg is hij nog steeds sexy.

"Niemand maar dan ook niemand noemt mijn vrienden kut of ginger. Oke?" Vraag ik boos. Zijn vrienden knikken snel terwijl Ansel me woedend aankijkt. Ik glimlach schaapachtig en loop met rechte schouders de aula uit terwijl mijn vrienden me volgen. Julia pakt mijn arm en kijkt me aan. "Chloë dat had je echt niet hoeven doen hoor. Maar het is wel lief." Glimlacht ze. Ik knik en knuffel haar kort. "Tuurlijk doe ik zo iets voor je. Vriendinnen komen voor elkaar op."

"Je had zijn gezicht moeten zien!" Giechelt Sanne. Ik grinnik en voel een hand de mijne pakken. Ik kijk waar hij vandaan komt en zie het knappe gezicht van Luke. Ik glimlach en hij doet het terug. Ik zucht diep en laat mijn hoofd tegen de schouder van Luke hangen. "Waar heb ik mezelf ingewerkt?" Mompel ik. Luke grinnikt zacht en pakt met zijn andere hand mijn heup vast om me dichter naar hem toe te trekken.

Ik glimlach verlegen naar hem met een blos op mijn wangen. Op het moment dat hij zijn mond open doet om iets te zeggen, gaat de deur van de aula open en zie ik Ansel boos de aula uitstormen. Als hij mij ziet word hij nog bozer en maakt zijn handen tot vuisten tot hij zijn jas uit zijn kluisje heeft gepakt en de school uit stormt. Hij werpt nog een blik op me en ik zie in zijn ogen dat hij zich schaamt. Daarna stormt hij de school uit en komt iedereen weer in beweging.

Hoe kon ik weten dat hij nog niet klaar met me was?

-♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡_♡-

Hiiii. Ik vind dit hoofdstuk niet helemaal top. Dus uhm ja sorry als hij niet zo goed is.

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now