Hoofdstuk 28

7.9K 277 51
                                    

*Chloë*

Ik kijk ze met grote ogen aan. Wat doen hun hier? Ze staan hier voor me en je ziet dat ze veel aan hun uiterlijk hebben gedaan. Ik weet niet of ze hier zijn omdat ze wisten dat wij hier waren of dat het gewoon toeval is. Sanne kijkt me boos en bitchie aan. Wat heeft zij? Ik weet dat ze verliefd is op Luke, maar dan heb ik toch niks verkeerd gedaan? Ik laat mijn blik naar degene naast haar glijden. Luke kijkt me eerder verdrietig en schuldig aan. Hij heeft groot gelijk. Hij heeft me geslagen, bedrogen en als IK dan per ongeluk met iemand zoen vergeeft hij me niet en zoent daarna met een barbie. Kom op zeg. Dat is niet normaal? Ik kijk naar Ansel en zie dat hij met een grijns naar Luke kijkt. Luke kijkt Ansel eerder met een jaloerse en woedende blik aan. Ik zie een ober het balkon weer opkomen en ik besluit iets te zeggen. "Zitten hun hier ook?" Sanne is me jammer genoeg voor. "Ja is dat een probleem, mevrouw?"

Ze zucht. "Nee, wij vinden van niet. Toch Chloë?" Vraagt Ansel onschuldig terwijl hij me hand pakt. Ik weet dat hij dit doet om Luke jaloers te maken, maar Luke is me kwijt. Ik hoef hem niet meer. Ik knik en verstrengel onze vingers. Ik hoor iemand grommen en ik kijk op. Ik zie Luke boos kijken en hij slaat een arm om Sanne heen. "Wij ook niet he, babe?" Hij blijft mij aankijken dus ik weet dat hij mij jaloers probeert te maken. "Nee, tuurlijk niet Lukey." Ze kijkt hem verliefd aan terwijl Luke mij aan blijft kijken. Het zou best kunnen fantaseren dat ik dat zei. Maar dat zou echt raar zijn. Net alsof ik een stalker heb.

Ansel steekt zijn hand op. "Wij zouden graag willen bestellen." De ober knikt en komt deze kant op. "Tuurlijk wat wil deze mooie dame en meneer bestellen?" Hij knipoogt en ik rol met mijn ogen. "Ik lust wel wat water en spaghetti." Zeg ik beleefd en kijk daarna Ansel aan. "Een cola en lasagne." Hij knikt de ober toe en hij loopt weg naar het andere tafeltje nadat hij me een knipoog heeft gegeven. "Weten jullie het al?" Vraagt hij beleefd aan Sanne en Luke. "Ja, ik lust graag een cola en spaghetti." Nadat hij dat zei, kijkt hij mij aan waardoor ik zucht. Kan hij nooit normaal doen? Ik weet heus wel dat hij het expres doet. "Wat wil deze dame?" Hij kijkt haar niet echt geïnteresseerd aan. Tenminste niet zoveel als bij mij. Door die gedachten moet ik zacht grinniken. "Ik lust water en lasagne." Ze zegt het met een knipoog. Jesus kan dat mens nooit normaal doen? "Komt eraan." Hij loopt weg en ik kijk nu naar Ansel die me steeds aanstaart.

"Dus, waar waren we gebleven?" Vraagt hij grijnzend. "O nee, we gaan niet meer daar over praten." Lach ik. "Awh, het was net zo'n leuk onderwerp." Knipoogt hij. Ik schud mijn hoofd en bedank de ober voor het water. Als hij weer weg loop zie ik een briefje op het glas en ik lees het.

Call me lekkerding

06 ********

X your prins

Ten eerste, prins schrijf je in het engels anders. Ten tweede, je geeft je nummer toch niet als je een date hebt? En als laatste, ik ga hem dus echt niet bellen. Maar ik weet wel wie dat wel gaat doen. En diegene zit een tafeltje maast ons. "Wat is dat?" Vraagt Ansel en wijst naar het briefje. "Zijn nummer. Maar ik ga het briefje aan Sanne geven. Dan zeg ik gewoon dat hij het niet aan haar durfde te geven." Hij grijnst en geeft een knipoog. "That's my girl."

"Chloë?" Vraagt Ansel als ik mijn voorgerecht op heb. Dat was een verassing van het restaurant. "Ja?" Ik kijk hem vragend aan. Hij antwoord niet en staat op. Hij loopt naar me toe en pakt mijn hand vast. Wat gaat hij nou doen? Hij trekt me omhoog uit mijn stoel en loopt met me naar de rand van het balkon terwijl ik ogen op me voel branden. Waarschijnlijk Luke. Of Sanne. Of allebei. Ik kijk Ansel vragend aan, alleen hij negeert mijn blik en gaat achter me staan waarna hij zijn armen om mijn middel slaat. Ik voel zijn warme adem in mijn nek waardoor ik kippenvel krijg en glimlach zacht als ik zijn lippen in mijn nek voel. "Het is prachtig." Zeg ik bewonderd als ik naar het uitzicht kijk. "Jij bent prachtig." Zegt hij in mijn oor waardoor ik giechel. "Jij bent prachtig." Zegt Luke met een irritant stemmetje na. Ik zucht en hoor dat Ansel iets in mijn oor fluistert waardoor ik kalmeer. "Niks van aantrekken, hij is gewoon jaloers." Ik knik en leg mijn handen over die van hem. Hij drukt zijn lippen tegen mijn huid en kust mijn warme huid zacht. Ik zucht zacht en sluit mijn ogen tot dat ik een stem hoor. "Hallo, wij zitten er ook nog hoor." Hoor ik Luke zijn stem zeggen. Ansel draait ons samen om zodat we nog hetzelfde staan alleen hun kant op. Als ik kijk naar Luke zijn hoofd, zie ik dat het alleen maar jaloezie uitstraalt. "Luister Luke, dat jij zo'n mooi meisje als Chloë laat lopen door te lopen fucken met je ex, kan ik er niks aan doen dat ik haar leuk vind en haar ga daten."

Ik weet niet waarom ik bloos. Het kan zijn dat het komt doordat ik boos ben op Luke dat hij ons momentje verstoort of omdat Ansel net toe heeft gegeven dat hij me leuk vind. "Chloë, misschien is dot niet het beste moment, maar zou je mijn vriendin willen zijn?" Ik kijk verbaasd naar Ansel en knik daarna. "Ja, tuurlijk." Ik hoor iemand boos opstaan en ik kijk op. Ik zie Luke boos naar Ansel lopen. O shit. Dit gaat niet goedkomen.

Hoe kon ze weten dat ze niet alleen Sanne en Luke boos maakte.

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Heee. I'm so sorry dat ik zo lamg niet heb geüpdatet. Maar mijn proefwerkeek is bijna en ik moet nog veel leren. Jullie hebben geluk dat ik een verhaal moet schrijven voor school en daarmee hier verder schrijf haha. Deze date is nog niet afgelopen en hoogeveenchantal heeft me op het idee om de date zo te laten lopen. Dus bedank haar maar haha.

Vote?♡

Comment?♥

Follow?♡

In Love With The BadboyWhere stories live. Discover now