Zoraki Evlilik - 2

85.2K 1.8K 327
                                    

Multimedya ~ Azra Deniz

_______________________________

Deniz'in boynuna sarılıp ağlamaya başladım. " Beni evlendiriyolar. " Deyip ağlamaya devam ettim. Deniz olayın şokunda olsa gerek Emre hemen atıldı.

"Azra ne diyosun ya ne evkendirmesi ?" Dedi. Bende " Basbayağa evleniyorum olum işte." diye cırladım ve ağlamaya devam ettim. Deniz konuyu değiştirmek istercesine
" Ya onu boşver. Sen iyimisin ? Nasıl oldu bu kaza?" diyince anlatmaya başladım.

Emre " Canım gel buraya. " Diyip beni kendine çekti ve başımı göğsüne yasladı. Ardından "Tamm geçicek hepsi. Üzme kendini. Belki....seversin zamanla ha ? " diye beni teselli etmeye çalıştı.
Deniz ağzındaki baklayı çıkarıp "Sormayım Sormayım diyorum ama olmuyo yaa..... Kiminle evlencekmişsin Azra." Deyip nefesini dışarı bıraktı.
Sahi ben kiminle evlenicektim ki ? Onlara dönüp
"Bende bilmiyorum. ( Me-riç Ata-han = MeHan )
MeHan Holding'in sahibinin oğluymuş işte. " dediğimde Deniz'in ağzı açık kalmıştı. Kekeleyerek "MeHan Holding mi? Ya-yani Meriç A-atahan mı?" Deyince ağzımı bilmiyormuş gibi kıvırdım. "Ama evet soy adları Atahandı. Babam Ünal Atahanın oğlu falan dedi... Bu arada neden bu kadar şaşırdın ki?" diye soru yönelttiğimde bana
"Kızım sen Meriç'in fotoğrafını gördün mü de konuşuyosun ? Onunla evlenmek için kızlar nelerini vermez haberin varmı senin?" Dediğinde ufladım. Sinirle " Ba- na- ne!!!" Diye gürledim.
Emre " Ya sakin ol Azra. Kızma hemen Denize. Sen üzülme diye anlatıyo. Yani tipsiz olması dahamı iyi olurdu? " Deyince yine sinirlendim
ama mantıklı aslında. Yok yok!! Töbe töbe !!

Ha bu arada Deniz ve Emre benim kardeşim gibidir. Denizle küçükken arkadaş olmuştuk. Yani 4-5 Yaşında falan. Emre ise anaokulunda tanışmıştık. Deniz ve ben aynı anaokuluna gidiyorduk. Emre ile de
orda tanışıyoruz. Emre okulda falan popüler. Bu popülerliği anaokulunda bile vardı o derece.
Tüm kızlar Emreeeğğğğ diye koşturur peşinden. Ama o asla aşık olmaz. Yani
o kadar kız varken birine bile bakmıyor. Emre'yi görseniz taş mübarek. O popülerliğine
aşık biri. Deniz ise içine kapanıktır. Bu zamana kadar 2 kişiyle çıkmıştı. Biri öylesineydi.
Ama Demirla olan ilişkisinde ona gerçekten aşıktı. Demirle Ayrılma sebebleri ise Demir in Amerika'ya Taşınma sebebiydi.
Deniz Demirle lisede çıkmaya başladı. Lise 2.sınıfta Demir gitti. Aradan 1,5 yıl geçmesine rağmen Demir den Başkasına aşık olmadı. Zaten gittikten sonra Denizi hiç aramadı. Hatta hattını değiştirdi.
Deniz yeni bir ilişkiden de sarsılırsa hiç toparlayamaz. Ama bunu da yenmesi gerek.

Düşüncelerimden beni alan annemin odaya girmesi oldu. Annem
"Deniz Emre siz bizi biraz yalnız bırakır mısınız? Bu arada Deniz sen bugün bir işin yoksa bizde kal yarın gelinlik falan bakılacak. Kalacaksan ailene haber ver. " Dedi. Deniz başını salladı ve odadan çıktılar.

Annem bana dönüp Yavaşça Başıma baktı. " Acıyormu canım? " Dedi. Sesinde Endişe vardı.
Başımı olumsuz anlamda salladım. Annem konuşmaya başladı.
"Azra'm. Canım kızım. Seni ne kadar sevdiğimi bilmen gerek. Evet Haklısın.
Bu yaşta seni evlendirmemiz belki bir hata..." ağzımı açtım. Birşey söylicekken annem elini kaldırdı. Bu susmam gerektiği anlamına geliyordu. "... Ama bu seni sevdiğimiz gerçeğini değiştirmez. Babana da hak vermelisin.
Biz... biz iflas ettiğimiz için buna mecburuz. Evet Elçinin babası Ünsal Bey'le konuşabilirdik. Ama bunun olmicanı söz kesmeden önce dile getirmiştik..." dedi ve tekrar ciddileşip " Bu Yüzden Meriç ile evleneceksin." Dedi ve yanağımı Öpüp çıktı odadan.
Annemin böyle bir konuşma yapacağını hiç düşünmezdim
yani benim açımdan bana da hak vereceğini. Evet annemle aram normalde çok güzeldi. Birlikte gezer, alışveriş yapar, ben sıkıldığımı söylediğimde hadi branşa gidelim der. Yani en önemlisi
beni anlardı. Bu evlilik mevzusunda annem çok değişmişti. Böyle bir konuşma yani evlilik konusundan önceki gibi normal anne kız konuşmalarımızı özlemiştim.
Artık Boşa kürek çekmek yerini bu Evliliği kabullenmeliydim.
En önemlisi her Kızın istediği, kızına severek analtabildiği bir gelinlik istemesiydi. Evet kızı olmayabilir. Ama her kız
bir gelinlik ister.
Artık uğraşmaya gerek yoktu. Ailem kararlıydı. Er yada geç evlenicektim.
Bunları düşünürken odaya Deniz ve Emre girdi. Emre gideceğini ve beni görmek için geldiğini belirtti. Birbirimizle sarıldıktan sonra evine gitti. Deniz bizde kalacaktı. Gidip dolabımdan iki tane yazlık pijama Alıp geldi. Üzrimizi değiştirdik. Evet Denizle birlikte. Ne olmuş yani? Kardeşimin yanında üzerimi değiştiremezmiyim? :D
Denizle yatağa girdik. Tam uyuyucakken Deniz -meraklı melihatımız- konuştu.
"Azra..." aklıma ne geldiyse birden başka bir konuya girdi. "Aaaaaaaa şu kaza olmasaydı da ben yine sizin eve gelip sana bişey anlatacaktım. Sonra işim çıktı ve kaza haberi falan unuttum." Oflayarak " He Deniz söyle. "
"Seninki"
"Kim benimki?"
"Ya kim olcak Meriç Atahan işte."
"O benimki mi yaa ? Eee ne olmuş ona?"
"Okulun internet sitesinde Meriç Atahan'ın bizim okula naklolduğu yazıyodu. Bende neden değiştirmiş diye meraklanırken aynı zamanda da sevinmiştim. Yani hoş çocuk. " Offf Deniz. Bananeyse artık.
"Eeeee Deniz?"
"Eee si neden naklolduğu anlaşıldı."
"Neden naklolmuş Deniz?" Dedim sıkkınlıkla. Oda kafama bir tane patlatıp.
"Sence neden benim salak Azram." O anda aklıma tak etti.
"Yani bunun için olamaz bence."
"Başka neden gül gibi okulu bırakıp gitsin. Uzak olmasa bende o okula giderdim. Çok Avantajlı."
"Aslında haklısın ama bu zoraki bir evlilik. Yani onuda zorlamışlardır muhtemelen."
"Neyse hadi yatalım. Reyhan abla yarın hem Tanışma yemeği hemde gelinlik,davetlilet falan baya uğraşıcaklarmış. Çabuk uyuyalım. "
Dedi bende onayladım ve uyuduk. Saat erken değildi pek 01:54 dü alt tarafı ama yinede yatalım.
Kendimi uykuya teslim ettim ve ........

Zoraki EvlilikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin