Zoraki Evlilik -21

26.5K 821 129
                                    

Alarmın sesiyle uyanmak mı? Böykk!!

Malesef okula gitmek zorundayım. Zaten okul artık benim yaşadığım olayların merkezi oldu. Acaba bu gün okulda başıma ne gelcek. Tamam ya sacmaliyoum ama biraz da doğru fjkfj.

Yatakta doğruldum ve Meriç malfazoru nu dürtüklemeye başladım.

"Kalk hadiii."

"Bırak ya hiç okul çekemem. "

"Ya zaten ne kadar zamandır gitmiyoruz. Gel hadi."

"Hayır."

"İnatçı keçi. Off!" Diyerek ayağa kalktım. Banyoya girip elimi yüzümü falan yıkadım. Sonra dolabın Karşısına geçip bir şeyler seçmeye başladım.

Siyah, askılı, dar paça pantolonumu ve içine beyaz yarım badi mi aldım. Ayakkabı dolabından ise kayverengi kısa topuklu botumu seçtim. Banyoda giyindikten sonra yatağa oturdum ve pantolonun paçalarını kıvırdım.

Yataktan kalktım ve büyük siyah kol çantama bir defter ve kalem koydum. Sonrada bir kaç ihtiyacımı falan (para-ıslak mendil-peçete-makyaj malzemesi vs. ) koyup makyaj masamın önüne geldim. Genel Kullanım eyeliner-rimel dışında silik bir kırmızı Ruj sürdüm. Saçlarımı düzleştirip koluma demir 3-4 tane halka bileklik taktım ve telefonumu alıp çıktım odadan.

Okulda atıştırırım diyerek hiç mutfağa girmeden kapının yanından arabanın ve evin anahtarını alıp çıktım.

Beyaz Range'ıma şöyle bir baktım da cidden güzel arabaydı. Kapıyı açıp arabaya bindim ve çantamı yan koltuğa attım. Telefonumu da üstüne koydum. Arabayı çalıştırıp radyoyu açtım.

Edis - Olmamış mı? 《Dinleyin》

Edis yeni bir şarkıcı olmasına rağmen iyi dinleniyor ve sesi gerçekten bir devlet!

Şarkının gazına gelerek biraz daha hızlandım. Çok değil yaa. Şarkı zaten son ses. Süper oluyor. Deneyin.

Kırmızı ışıkta durdum ve camı açtım. Çok sıcaktı bugün.

Edis başladığında bağırarak ona eşlik ediyordum. Tabii kollar havada falan. Süperdi yaa!! Birde salak saçma bir dans figürleri falan.

Arabada bağırarak şarkı söylüyor ve dans ediyordum. Bir Araba bana korna çaldığından arabadan indim ve

"Ne var be?!" Diye bağırdım. Tabii arabadan inen kişi Selim olunca güldüm ve sarıldım.

"Günaydın."

"Günaydın da yürü be kızım. Hadi! Dövcekler şimdi bizi."
Kafamı salladım ve arabaya binip gaza bastım.

Okulun yakınlarında radyoyu kapadım ve biraz yavaşlamaya çalıştım ama olmuyordu. Hızlı hızlı nesefler alıyordum ve aynı zamanda kalbim deli gibi atıyordu. Korkuyorum çünkü duramıyordum. Okul gözüktüğünde ağlamaya başladım. Okulun önü kalabalıktı. Tabii arabayı görenler kaçmaya çalışıyordu. 180 ile okulun sokağındaydım.

Deli gibi kornaya basmaya başladım ve bağırıyordum. Öğrenciler panikle ordan oraya gidiyordu. Evlerin pencerelerinden ve okuldan bir sürü insan bağırıyordu.

Az ileride yokuş vardı ve sonunda koca bir duvar. Bu hızla Yokuşu inip oraya çarpıcaktım ve bu durumda tabiki ölücektim. Son kez Meriçe onu sevdiğimi söylemem gerekiyordu. Telefonumu titreyen ellerimle elime aldım ve açtım. O sırada bir mesaj geldi. Yanlışlıkla mesaja bastığımda mesajda yazanlar okudum.

Özel Numara:

"Sana beni ciddiye alman gerektiğini söylemiştim. Akıllıca davransaydın belki biraz daha yaşardın be Azra Atahan.."

Zoraki EvlilikDonde viven las historias. Descúbrelo ahora