Zoraki Evlilik - 14

36.8K 1K 136
                                    

Multimedia-> AzRiç ^*

<><><><><><><><><><><><>

Azra'nın ağzından...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Başımın ağrısıyla yavaşça gözlerimi açtım. Biraz hareket ettiğimde kasıklarıma gelen ağrıyla elimi karnıma bastırdım. Yatakta doğrulduğumda gözlerim fal taşı gibi açıldı.

Başımı sağa çevirdiğimde Meriçi gördüm. Yüz üstü yatmış, beline doğru gelen pike çıplak sırtının birazını örtmüştü.

Kendime baktığımda pek farklı bir yanı yoktu. Pikeyi hafif kaldırdığımda bir siktir çektim. Çarşaf kanlıydı. Ellerimle yüzümü kapatıp hatırlamaya çalıştım. Ama en son hatırladığım şey tekila shotlarını götürdüğüm ve Meriçin beni buraya getirdiğiydi.

Şuanda gördüğüm manzaranın açıklaması yoktu. Resmen kadın olmuştum ve o anı hatırlamıyordum bile. İnanamıyorum. Allah karersiniz Meriç! Ne yapıtımda bu kadar ileri gittin?!

Yavaşça yataktan kalkıp banyoya girdim. Bir duş almam ve sakin bir şekilde dünü düşünmem gerekiyordu. Ama şu anda çok sinirliydim. Her ne kadar kocam olsada resmen sarhoşluğumdan faydalanmıştı. Açıklaması yoktu!

Sıcak suyu açıp küvetin dolmasını bekledim. Küvet dolunca yavaşça kendimi suya bıraktım. Kasıklarımdaki ağrı biraz hafiflemişti. Ama Meriçe olan sinirim geçmek bilmiyordu. Dün ne olmuştuda bunu yapmıştı?! Offf çıldıracağım ya...

Gözlerimi kapatıp hatırlamaya çalıştım. Ara ara görüntüler geliyordu ve hiç iç açıcı değildi. Beynimi biraz daha zorladığımda bazı görüntüler netleşti sadece. Off Meriç! Bunun hesabı olucak tabiki. Nasıl sarhoşluğumdan yararlandın? Offf.

Bedenim gevşemişti. Su cildimi biraz buruşturduğunda saçlarımı şampuanlayıp çıktım. Bornozu üzerime geçirip aynadan kendime baktım. Gözlerimi kapatıp sakinleşmeye çalıştım. Ama Meriç ile az sonraki tartışmamıza az kaldığımızda biliyordum.

Banyodan çıkıp dolabımın karşısına geçtim. İç çamaşırlarımı aldıktan sonra turuncu şortumu ve beyaz bol tshitümü aldım. Beyaz converslerimi de alıp banyoya geri girdim.

Üzerimi değiştirip saçlarımı kurutmaya başladım. Sakinleşmeye çalışma çabalarım sürerken bir yanım Meriçten yana diğer yanım Meriçten çok uzaktı şu anda.

Kurutma işlemi bittikten sonra derin bir nefes alıp odaya girdim. Meriç üzerini değiştirmiş koltukta oturuyordu. Saçlarının ıslaklığından diğer banyoyu kullandığını anladım. Zaten saçlarımı neredeyse 1saattir kuruluyordum. Oda o sırada duş almış olmalıydı.

Bakışlarımız kesiştiğinde konuşmaya başlayan o oldu.

"Hiç birşey hatırlamıyorsun, çok sinirlisin, senden faydalandığımı düşünüyorsun. Yanılıyor muyum?" dediğinde
"Saydığın herşey doğru. " Dedim. Derin bir nefes alıp
"Neden?" Diye sorduğumda cevap vermedi. Bu beni dahada sinirlendiriyordu. Konuşup anlatmasını istiyordum. Adam ne kadar kocam olsa bile ben kendimde değilken bekaretimi almıştı!

"Meriç birşey söyle! Anlat. Anladın mı? Neden böyle oldu? Gerçekten şu anda her ne kadar kocam olsanda ben kendimde değilken bekaretimi alan biri gibisin gözümde! Ve bu beni çıldırtıyor. Anlat. Hiçbir bok hatırlamıyorum! Sadece beynimde oturan şey senin sarhoş birinden faydalandığın... Lütfen böyle olmadığını söyle! Şu hatırlamadıklarımı hatırlamamı sağla. Anlat artık ya!" Diye sinirle konuştuğumda ayağa kalkıp yanıma geldi ve aynı benim gibi konuşmaya başladı.

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now