Zoraki Evlilik - 16 /•2

32.5K 1K 48
                                    

Multimedia- AzRiç...

___________________

Azra'nın ağzından...
~~~~~~~~~~~~~~~
Hastanede geçirdiğim iki günün ardından sonunda evime gidiyordum. Kaç haftadır görmediğim evim de doğru düzgün hiç yaşamadığımı fark ettiğimde biraz homurdandım. Bu evde adam akıllı bir kaç ay hiç kalamayacaktım sanırım...

Zaten hastanede artık yolumu gözler oldu. Her dakka başıma gelen olayların haddi hesabı yok valla. Ama beni en çok sarsan olay bu sonuncusuydu. Her ne kadar sürpriz yumurtadan çıkar gibi olsada bir bebeğim olucaktı. Ama aptal ben sırf Meriçe söylemedim diye bunlar başıma geldi. Yani belki ona söyleseydim çoktan barışmış ve hatta evde ona piçimsi şeyler yaptırıyor olabilirdim.

Ha Ebru kaltağına gelecek olursak... Ona daha ne yapacağıma karar vermedim ki bunun yanı sıra kimseyede birşey söylemedim. Elbet hesap verecekti o sürtük. Onun yüzünden -tamam benim yüzümden diyo olabilirim ama %98i onun yüzündendi- bebeğimden olmuştum ve hatta ben bile ölebilirdim.

Yani artık alıştım valla ölmeye. Bir beyin kanamasından, bir kan kaybından geberip gidicem yakında sjjdjdj

Tamam hiçbirşey olmamış gibi böyle gülebiliyormusun diyebilirsiniz ama şu iki günde bebek acısı bile yaşayamadım.

Yani sizin de yanınızda Berkan gibi komik, Irmak gibi mal, Emre gibi ewerywhere, Almila gibi her dakka sırıtan ve Denizle Selim gibi birbirini seven ama söyleyemeyen iki dangalak olu- ha tabiki Meriç gibi odun da olunca derdiniz tasanız kalmıyor. Zaten annemler, Meriçin ailesi, Abi'm, Elçin Abla falan derken şuan nasıl bu arabada oturup evime gittiğimi bile yeni yeni idrak edebiliyorum.

Kafamı çevirip yola odaklanmış Meriç'e baktığımda içimden öpme isteği doğuyordu. Yalan mı ama çok daş değilmi? Ahh kendime inanamıyorum. Ben zorla evlendiğim adamı gerçekten seviyorum ya...

Kafamı çalan telefonuma çevirdikten sonra elime aldım. Arayan Alper'di. ( Alper, Azra'nın kuzeni ve Almilanın abisi olan)

-Azra!

-Alper'im

-Kızım duyduğumda çok fena oldum ya. Mal! Yine başını bir ton olaya sokmuşsun.

-Bende seni seviyorum Alper. Insan bir hal hatır sorar öküz! Sen gelmiş bana kızıyorsun.

-Of tamam. Haklısın be gülüw ama ne yapayım? Almila benim için neyse sende osun. Anla biraz..

-Haklısın. Neyse ya.. Iyiyim ben işte eve gidiyoz. Hatta geldik bile kapatıyom canoom..

-Kapat bela. Kapat hadi...

Kıkırdayarak telefonu kapadım ve kenerimi açıp arabadan indim.

Lanet olsun bu gazetecilerin burda işi ne? Kafamı Meriçe çevirdiğimde o tarafa bakıp ofladıpını gördüm. Yanıma gelip kolunu belime sardı ve eve doğru yürümeme destek oldu.

Tabiki bizi görenler hemen başımıza toplandı ama arkadan gelen annemlerin ve Meriçin ailesinin arabasından inen korumalar hızla uzaklaştırdı insanları. Birkaç fotoğraf çekmişlerdi ama umursamadım.

Meriç evin kapısını açtığında evin içine girdim. Derin bir iç çektikten sonra direk odaya çıkan merdivenin başına geçtim. Ah gerçekten bu evde hiç birkaç ay düzenli kalamayacaktım sanırım.

Odaya girdikten sonra biraz gözlerimi gezdirdim. Özlemiştim. Ama öncesinde bir duş iyi gelicekti bana.

Hızla banyoya gidip üzerimdekilerden kurtuldum ve sıcak suyu açtım. Su dolarken aynanın karşısına geçip çöken suratına lanetler okudum ve banyo dolabından birkaç köpük alıp suyun içine sıktım. Su köpürürken beni hafif gülümsetmişti.

Suyun seviyesi yeterli miktara gelince yavaşça suyun altına girdim. Imm.. Sıcak..

Sıcak beni yavaşça esir alırken gözlerimi kapadım ve başımı geriye yasladım.
-
Yaklaşık yarım saat kadar suyun altındaydım. Tenim hafif buruşmaya başladığından kısa bir duş aldım ve bornozumu giyip çıktım banyodan.

Oda boştu. Bunu fırsat bilip hemen dolabımdan ten rengi iç takımımı aldım. Ardından buz mavisi bol ve kolları dirseklerimi geçen bir tshirt ve kot şortumu alıp yatağın üzerine attım.

İç takımımı hızla giydikten sonra kot şortumu da hızla bacaklarımdan geçirdim. Düğmesini de bağladıktan sonra birden odanın kapısı açıldı. Kapı arkamda kaldığından kimin geldiğini anlayamamıştım. Ve lanet olun ki üstümde şort ve südyen var!

Oda da olanın Meriç olduğunu anlamam odanın kokusuyla dolmasından kaynaklanıyordu. Hindistan cevizi...

Nefesimi tutmuş ayak seslerini dinlerken belimde hissettiğim kaslı kollar ve boyun girintimdeki çene ile yutkundum. Meriç

"Üşüyeceksin böyle." Dedi ve bir elini saçlarıma daldırıp "Hatta hasta olucaksın. Kurula saçlarını.." Dediğinde kafamı hızla sallayıp

"Hıhımm.." Diye mırıldandım. Ah bukadar yakın olma be adam. Bir kahkaha atıp geri çekildi ve

"Hıhımm.." Diye beni tekrarladığında yalandan kızmış gibi yapıp

"Yaa!!" Diye mızmızlandım.

"Tamam tamam. Giy üzerini ve saçlarını kurula.." Dedi ve yatağa uzandı. Yataktaki tshirti hızla üzerime geçirdim ve bornozumu alıp banyoya girdim.

Bornozu asıp saçlarımı kuruladım ve birkaç krem sürdüm. Sonra odaya girdim ve makyaj masamın önüne geçtim. Yaradıktan sonra saçlarımı yandan salaş bir şekilde ördüm ve önüme düşen tutamları tel tokayla tutturdum.

Arkamı döndüğümde Meriç pisliğinin bana baktığını gördüm ve

"Nee?" Diyerek yatağa doğru yürüdüm.

"Hiç.." Diye konuştuğunda sesimi kalınlaştırıp

"Hiç.." Diye konuştum ve kahkaha atıp üstüne atladım.

Ikimizde gülerken onun karnına oturmuştum.

"Olum bu kadar kas yapmasan olmazdı demi?!" Diye yalancı bir sinirle sorduğumda cıklayıp

"Olmazdı." Dedi ve o seksi gülüşlerinden sergiledi. Pislik. Malfazor.

"Özür dilerim.." Bir anda konuştuğumda aslında gerçekten dile getirmek istediğim şeyi söylemiştim. Ve susmaya niyetim yoktu.

"Sana söylemem gerekirdi ama çok kızgındım. Hem herşey biranda gelişti. Anlayamadım. Özür dilerim. Özür dilerim. Özür di-"

"Şşş.. Sadece sen değil. Bende suçluyum. Bağırmamam gerekirdi. Ve evet o-" bende onun sözünü kestim ama dudaklarımla.

Bir an cennete düştüğümü sandım. Bu dudaklardan hiç ayrılmama hissi doğdu içimde. Kelebekler uçtu. Ya yağmur sonrası çıkan gökkuşağı gibi. Anlatması zor ve imkansız.

Yavaşça geri çekildim ve anlını anlıma yasladım. Hala karnında oturuyordum ve eğilmiştim.

"Özrün kabul edildi prensim.. Peki ya benim ki?"

"Özrün kabul edildi prenses.."

___________
Farkındayım kısa bir bölüm oldu. Ama 16. Bölümün devamı olduğundan yazabildiniz kadar köhmüzü yamaya çalıştım.

Okuyanlar oy&yorum lütfen..

I love you AzRiç's...

Zoraki EvlilikOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz