Zoraki Evlilik -23

24.9K 726 40
                                    

Multimedia - Azra ♤

●●●●●●●●●●●●●●●●●●


"İki gün sonra..."
Azra 'dan...

Bu gün Cuma. Geri bırakılan berbat Çarşamba ve Perşembe den biraz daha farklı olucak bu gün. Aslında Salı günü de berbattı..

Salı günü yaşanan olaylara hala aklım almıyor. Selim ve Denizin birlikteliği, Emre ve Irmak ın yaşadığı olay ama en önemlisi Berkanın Almira ya yaptığı piçlik!

Selim ve Deniz... Tamda olması gerektiği gibi. Deniz, Demir den sonra ilk defa birini sevdi. Deniz için çok seviniyordum... Selim ise aynı Irmak ın dediği gibi Denizi seviyormuş. Onların birlikte olması çok güzel oldu. Aksi halde birbirlerini sevip söyleyemeyen iki mal olarak kalabilirlerdi. Ama Deniz her zaman ki gibi sinir anında ağzına geleni söylememiş olsaydı şu iki mal olarak kalma salaklığı gerçek olabilirdi.

Emre ve Irmak... Yaşadıkları olaya korkunçtu. Irmak ın klostrofobi yüzünden panik atak geçirmesi ve Emre'nin o ana şahit olması tam anlamıyla yine ve yine, korkunç! -Meriç in anlatmasına göre Irmak ın bir ablası varmış ve arkadaşları Irmak ın ablasını yani Helin'e bir şaka yapmak istemişler. Tabii klostrofobi si olduğunu bilmiyorlarmış. Gittikleri bir yerde onu küçük camsız bir odaya kilitlemişler. Helin orda panik atak geçirmiş. Meriç in dediğine göre panik atak nedeniyle ölme riski çok fazla yokmuş ama hem panik atak anındaki nefes alamama durumu hem de odada cam vb. Birşey olmamak durumundan bir kaç saat içinde malesef hayatını kaybetmiş. Arkadaşlarının anlatmasına göre bir yarım saat sonra kapıyı açıcaklarmış ama Helinin Bağırış ları nedeniyle panik olduklarından anahtar, anahtar deliğinde kırılmış. Zaten çilingir yardımıyla kapı açıldığında da Helin malesef hayatını kaybetmiş.- İşte Irmak da o yüzden küçük kapalı yerlerde uzun süre kalamıyormuş. Hep ablası aklına geliyormuş. Yani sonuç olarak Irmak bu yüzden o kadar fenalaşmış. Neyseki bir şey olmadan birileri yardım çağırdı da ikisinede birsey olmadı.


Berkan ve Almila... Onlar ise tam bir fiyasko. Almila koca yoldan geliyo ve gördükleriyle yıkılıyor. Berkanın Ebru kaltağıyla ne işi olur ya?! Meriçle eve geldiğimde kapının önündeki taşta oturup, ağlayan Almira yı gördüğümde zaten hemen yanına koştum ve sarıldım. Almira olanları anlattığına zaten şok oldum. Almila çok geçmeden uyudugunda Berkanın evine gidip ona aynen şöyle söyledim. 'Berkan biliyor musun? Ben senin Almilayı sevdiğine o kadar çok inanmıştım ki, Almilanın anlattıkları bile gerçek gelmemişti. Sen adi, aşağılık bir pisliksin! Senin hakkında çok yanılmışım, çok! Birdaha sakın ama sakın Almilanın karşısına çıkma!' Ondan sonrada evin kapısını çarpıp çıktım. Gerçekten ama gerçekten ben Berkan dan böyle birşey beklemezdim. Onun sevgisi benim gözümde şu an tam anlamıyla; palavra!

Bugün ise tüm kızlar bizim evde toplanıp kızlar gecesi yapacaktık. Hafta sonunu da sayarsak -iki buçuk hadi üç diyelim- üç gün içinde depresyona giricek ve çıkacaktık Almila için. Almila bunun farkındayı. Salak olmadığı aşikardı.

Bu üç günde Meriç evde olmayacaktı tabii. Özler miydim? Tabiki. Ama bu birşey değiştirmeyecek. Yani Cuma aksami cumartesi ve pazar günü biz kızların günü olucaktı, nokta net!

Sonraaa... Bizim durumumuza değinirsek söylenecek çok olmasada birşeyler vardı. Şu pazartesi yaşadığım olaya Babamlar da karışmıştı. Meriç in babası tanıdıklarıyla görüşmüş mesela. Babamın çok iyi tanıdığı bir amir vardı. Onla konuşmuş. İşte o olay bu şekilde şuan. Ardından Geçenki sınavdan 89 almam hayatın bana noluyo amk deme şekli gibi bişiydi. Burak ise 97 alması gayet normal birşey miş ki hoca bana Aferin Azra ben sana bir poan daha 90 yaparım. Burak'a ise Daha iyisini yapabilirdin çocuğum. Dedi. Bende ders çıkışı Burak a sorduğumda, yani bana neden yardım ettin gibisinden. Dediği şey Acelem var sonra konuşalım. Olmuş ve hızla uzaklaşmıştı. Garip bir çocuktu.

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now