Zoraki Evlilik - 25 / •1

22.2K 532 143
                                    

Medya için elifaktk teşekkürler. Bölüm sana ve çok sevgili okuyucularıma jdjdn

Üstelik kapat için de mivaris e çook teşekkürler. ;))

***
Hatırlatma! Unuttuğunuz kişiler⬇️
Azra ve Meriç evli ( kdmdnd )
Yada onları geçeyim.
Meriçin en yakın arkadaşları Selim ve Irmak. Berkan Meriçin kuzeni.
Azra'nın en yakın arkadaşları Emre ve Deniz(kız). Almila ve Alper Azra'nın kuzeni. Abisi Kaan ve yengesi Elçin
-Selim ve Deniz bir okul günü çıkmaya başladı. Deniz Selim'e atar yapıp okula girdi falan Selim'de peşinden okula girdi. Sonra kavga bağırışmaya başladılar. Sonra öpüştüler fln. Galiba öyle hatırlıyorum kdjd

-Almila ve Berkan daha yeni sevgili oldular. Bu bölümde oluyorlar. Almila Amerika'dan Berkan için dönüyo. Berkan'a söyleyecek duygularını. Ama geldiğinde Ebru Berkan'ın evinde oluyordu. Sonra Almila ordan çekip gidiyordu. Çünkü kendine kızdı. Aptal gibi gittiği için. Sonra Azra Berkan seni seviyo du dediğinde daha da üzüldü. Bu sefer aldatılmış gibi hissetti. Sonra da yine kızdı kendine. Falan filan. Sonra kızlar bara gittiğinde erkeklerde geldi falan. Almila da bilet almış bardan çıktı havalimanına Amerika'ya gidecek kckd. Berkan da böyle birşeyin olabilme ihtimalini düşünüyo -netten bakıyo Amerika uçağı var mı diye- gidiyor falan du filandı işte buraları hatırlamanız lazım!

-Irmak ve Emre böyle sevgili veya flört değiller şuan. Sadece bir ara asansörde kaldılar. Klostrofobi eşittir Irmak olduğundan dolayı kötü bir gündü.
-Alper Almilanın abisi. Hikayenin başlarında vardı. Azra'nın kuzeni. Belki sonra yine gelir bilmiyorum o yüzden hatırlatayım dedim.
-Kaan ve Elçin. Bunlar kim lan demeyin. Kaan Azra'nın abisi. Hiç ortalarda yok farkındayım dkjd. Elçin de Kaan'ın nişanlısı. Yakında evlenirler

-Caner, kötü erkek oyuncu. Gıcık pis kaka. Azra'yı seviyor. Meriçlerle düşman. Evlenmeden önce de düşmanlardı. Hatta Caner Meriç Atahanla Sak'ın konuşma gibi birşeyler demişti okul günü. Sonra bağırmaya başlamıştı ve Meriç dövmüştü falan. İşte o gıcık çocuk bu.

-Ebru ise hikayenin hafif kızı. Okuldaki kötü kız diyebiliriz. Azra'yı merdivenlerden itmişti ve Bebek ölmüştü falan. Şimdi de Berkan'ın annesinin gayrimeşru kızı işte. İyice sıçtı sıvadı yani skjdjd.
- Son olarak Burak. Burak Azra'nın sınıf arkadaşı olan. (Cameron Dallas. Nasıl yazılıyı bilmiyom). Azra bir sınavda bunun yanına oturmuştu ve sınav kağıtlarını değiş tokuş yapmışlardı. Sonra aynı yada başka gün hatırlayamadım, Azra'nın kafaya top çarpmıştı düşüyordu ve bu çocuk elini kafasının altına koymuştu. Bu arada bu çocuğu Meriç sevmiyordu.

Neyse...
Olaylar böyle. Unuttuğum veya kafanıza takılan biri yada birşey varsa sorun. Hadi bölümü okuyuuunn şimdi.

.5 Ay Sonra.
_Haziran 2016_   (Dndjdj)


Azra'dan...
5 ay. Dile kolay, 5 ay geçmişti. Garip olaylar vs. vs. girmiştik işte 2016'ya... Off o gün neydi lan öyle.. Düşündükçe dudağımı ısırıyorum. Yılbaşı günü, muhteşemdi! Sadece yılbaşı günü değil, diğer olan -bir kısım hariç- herşey mükemmeldi.
Şöyle bir aralık ayını hatırlıyorum da.. Caner'in benim arabamı sabote etmiş oluşu. Hala inanamıyorum...

      26 Aralık
    Pazar 2015
  "Ne demek Caner'in arabamı sabote etmesi?" Diyerek merdivenlerden aşağı inmeye başladım. Sesimi duyan üçlü kafalarını bana doğru çevirmişti.
Merdivenleri indikten sonra Meriç'e doğru yürümeye başladım. Yüzümdeki ifadenin garip olduğunu kestirebiliyordum. Birçok duyguyu bir arada yaşıyordum şuan.
Meriçin önünde durdum ve konuşmaya başladım.
"Söylesene, neden bahsediyorsunuz?" Dedim ve orta sehpanın üzerindeki dosyalardan birini elime aldım.
Azra Atahan Dosyası -1
Kaşlarımı çattım ve sehpanın üstündeki diğer dosyaların üstüne baktım. Bölüm bölümdü dosyalar. 1-2-3...
Gözlerimi kırpıştırıp elimdeki dosyanın ilk sayfasını açtım. Sayfaya göz gezdirdiğimde bana bir dönem atılan mesajlar vardı. Tehdit dolu olan mesajlar.
Kafamı kaldırıp Meriç'e baktığımda çenesi seğiriyordu. Yutkunup diğer sayfayı açtım. Ellerim neden titriyordu ki?!
Burda da birkaç resim vardı. Mobese görüntüleriydi bunlar. Veya bir işyerinin kamera görüntüleri. Fakat garip olan bir kamerayla çekiliyor olması değil de benim şuan muhtemelen bir hurdalıkta olan arabamdı. Yani küçük küçük resimlerdi. Pek anlaşılmıyordu.
Sayfayı çevirdiğimde bu resimlerin daha büyükleri vardı.
Beyaz arabam kırmızı ışıkta durmuştu. Sonra diğer sayfayı açtım. Bu sefer arabadan iniyordum. Diğer sayfa da ise arkamdaki arabadaki adam yani Selim arabasından iniyordu.
Derin nefes alıp "Ne bu böyle?" diye fısıldadım ve diğer sayfayı açtım. İşte bu sayfada arabamın önünde bir bisikletli durdu. Yutkundum ve diğer sayfayı açtım. Bisikletten inmiş olan adam arabanın kaputunu açtı. Diğer sayfada ise bir bıçakta veya herneyse birşeyle ne olduğunu fotoğraftan anlayamadığım birşeyler yapıyordu. Son sayfada ise kaputu kapatmıştı. Ve tüm bunların 36 saniye içinde olmuş olduğu fotoğrafların üstünde yazan saatten anlaşılıyordu. Üstelik yolun tek şerit olmasına ayrı bir ironiydi.
Yutkundum ve dosyayı yere fırlatıp sehpadan Azra Atahan Dosyası -2 yazanı aldım.
Bu dosya da aracın yol boyu görüntüleri vardı. En sonunda da okul sokağındaki görüntüler. Öğrencilerin kaçmaları... Benim arabadan atlamam ve arabanın düşüş hali...
Hızla bu dosyayı da atıp 3 yazan dosyayı aldım. Bunda ise sorgu fotoğrafladı ve konuşulanlar yazılıydı. Bir masada karşılıklı iki kişi oturuyordu. Birinin eli kelepçeliydi. Yazıda konuşmalar vardı.
-Kimden aldın diyorum san bu emri?!
-Söyleyemem.
-Nesini söyleyemezsin?! Bak söylersen eğer cezan hafifleyebilir. Genç delikanlısın yazık olmasın sana.
-Abi ben tam bilmiyorum.
-Nasıl bilmiyorsun lan!
-Abi bana emir veren Tayfun adında bir adam. Ama o asıl patronun Adamı. Ben tanımıyorum.
-Kim bu Tayfun...

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now