Zoraki Evlilik -11

41.5K 1.2K 50
                                    

Multimedia-> AzRiç

--------------

Atahan yalısına doğru gidiyorduk. Meriç çok sinirliydi. Bunu dreksiyonu sıkan parmaklarının beyazlaşmasından anlıyordum. Zaten Twetide fark edince bana gürlemişti. Ama sonradan
' Tamam. Özür dilerim. Sana patladım. Çok sinirlendim ve bu Twetle iyice köpürdüm. Seni seviyorum.' diyip sıkıca sarılınca birşey dememiştim. Aslında bir bakıma haklıydı. Böyle evli olduğumuz doğruymuş gibi birşey oldu. Çünkü Twete cevap twet yazanlar genelde kesin evliler gibi şeyler yazıyordu.

Çok geçmeden yalıya ulaştığımızda Meriç hızlıca park etti arabayı. Arabadan inip kapının önüne geldik. Zile bastığımda kapıyı orta yaşlarda bir kadın açtı. Meriç hızla içeri girince bende arkasından girdim. Telefonum yine çalmaya başlayınca kökten kapadım. Çünkü dakka başı biri arıyordu.

Salona girdiğimizde Atahan ve Ersen ailesi kanallara bakıyorlardı. Bizi gördüklerinde Ünal Baba-lfksla-

"Çok üzgünüz çocuklar." Dediğinde afallamıştım. Neden üzgün olsunlar ki? Meriç sanki içimden geçenleri okumuşcasına
"Neden üzgünsünüz siz?" Dediğinde babam

"Biz.. İşte evliliğinizi kontrol etmek amaçlı peşinize birini ayarladık. Balayında ve önceki günlerde bilgiler veriyordu. İşi bittiğinde de parasını verdik işte. Neden böyle yaptı bilmiyoruz ama öğreniceğiz." Dediğinde bu sefer ben gürledim.

"Ne yaptınız?!.." Gözlerimi kapatıp nefes aldım ve devam ettim. Aynı ses tonuyla. Yüksek. "Allahım ya! Sizene bizim evliliğimizden... He?! Ne hakla peşimize adam takıyorsunuz ya? Çıldırıcam ya..!" Diye bağırdım. Başıma yine ağrı girmişti. Elimi başıma götürüp bira ovdum. Meriç fark etmiş olucakki yanıma gelip yavaşça koltuğa oturttu beni. Annem

"A-Azra.. İy-" dediğinde sözünü kesip

"Lütfen.. susarmısın anne?" Dedim. Meriçte
"Yukarı çıkalım Azra." Dedikten sonra onlara dönüp
"Geliyorum..." dedi. Beni yavaşça kaldırıp kolunu kolumun altından geçirdi.

Odasına girdikten sonra yavaşça yatağa yatırdı beni. Aslında başıma bir anlık ağrı girmişti ama uykum vardı. Saat ne kadar 9 olsada uyumak istiyordum. Zaten hastaneden çıktım. Geri hastaneye gidip yine çıktım. Çok yorgundum. Ayrıca sabah 6 da kalkmıştım.

Meriç telefonunla birşeyler yapıp yanımdaki komedine koydu. Bana

"Telefonu arama moduna ayarladım. Yani birşey olursa direk basarsın benim telefonum çaldığında da yanına gelirim hemen." Deyip yaklaştı ve anlıma bir öpücük kondurdu.

Odadan çıktığında gözlerimi kapatıp uykuya daldım.

Meriç'ten devam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Azra'nın sinirle çıkışından sonra elini başına götürdüğünü gördüm. Yanına gidip hemen koltuğa oturdum. Annesine susmasını söyledikten sonra onu odaya götüreceğimi söyledim. Çünkü zaten çok yorgundu. Uykusunda gelmişe benziyordu. Bunu bayın bakışlarından anlamıştım. Böyle bakınca hep uykusu geliyordu.

Odaya girdikten sonra onun yatağa yatırdım. Telefonunu da ayarladım. Bir tuşa basınca hemen çalar.

Anlına bir öpücük kondurup çıktım odadan. Aşağı indiğimde eski sinirim gelmişti gene. Gerçekten ne hakla bunu yapmışlardı?

Salonun kapısından girdiğimde annem sinirimi fark etmiş ki

"Oğlum sakin o-" sözünü tıslayan sesimle kesip

"Sus anne!! Kalbini kırarım." Dedim ve gözümü kapatıp derin bir nefes aldım. Ama olmuyordu! Bir türlü sakinleşemiyırdum! Gözlerimi açıp gürledim.

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now