Zoraki Evlilik - 6 / •1

49.3K 1.5K 258
                                    

Multimedya - Caner ^^

___________________

Gece Saat 12 yi geçiyordu ve Meriç malfazoru hala gelmemişti. Ayrıca telefonlarıma ve mesajlarıma cevap vermiyordu. Manda. Hödük. Camış. Insan bir haber verir. İt ne olcak.

Ben Meriçe söylenirken telefonum çalmaya başladı. Arayana bakmadan telefonu kulağıma götürüp
"Ne var?!" Diye telefona cevap verdim. Ben. Hayvan. Gibi. Cevap. Verdim. Hayrett.
"O nasıl telefon açmak yaa? Neyse Azra, hemen sana mesaj atacağım depoya gel. Meriç Caner itine sinirlenmiş gene. Geldiğinden beri dövüştüğü herkesi hastanelik etti. Onu hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Hızlı ol!" Deyip telefonu kapattı Selim. Iki saniye geçmeden mesaj geldi. Deponun adresini mesaj atmıştı.

Üzerimde pijamalar olduğu için odaya gidip siyah yırtık şortumu giydim. Üzerime göbeği açık straplez bir bustiyer giydim. Ayakkabı olarak kalın topuklu, bağcıklı kısa çizmeyi giyip kapıdan fırladım.

Arabaya atlayıp verdiği adrese doğru sürdüm.

Çok geçmeden verdiği adresle depoyu buldum. Kapının önündeki ayyaşları umursamadan arabadan inip içeri girdim. Içerideki sigara kokusunun genzimi yakmasıyla yüzümü buruşturdum. Etrafa göz gezdirdiğimde ringin içinde dövüşen bir ............. buldum. Sizce kim? Tabiki Meriç. Adama sayısız yumruklarını savuruyordu. Herhalde yeni başladılar dövüşe. Çünkü adamın yüzü daha dağılmamıştı.

Beni görebilmesi için biraz daha Öne geldim. Meriç yumruğunu adama geçirdiğinde adam yere düşmüştü. Bende Selimi görebilmek için etrafa bakarken bir kol beni kendine çekti. Tanımadığım biriydi ve yüzünde şu lanet erkeklerin aptal sırıtışlarından vardı.....

MERİÇ'ten devam....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adamın yüzüne yumruğumu geçirip kafamı kaldırdığımda bir an gördüğüm şeyin gerçek olup olmadığını kavramaya çalıştım. Bir adam Arzanın kolundan tutmuş sürüklüyordu. Iyide Azra olması imkansız. Neden? Çünkü burayı bilmiyor ve ....... Ah tabiki Selim söyledi. Ve oda buraya geldi. Selim şimdi sıçtım azına.

Yüzüme yediğim yumrukla kendime geldim. Zaten adam pelt olmuş. Attığı yumrukta yumruk olsa. Adama birkaç yumruk daha savurup ringden aşağı indim. Hızlı adımlarla Azra'nın yanına vardığımda adamın yüzüne bir kafa atmamla yeri boylaması bir oldu. Azra'nın azından bir Çığlık kaçtı. Aptal kız. Kolundan tutup arkama çektim ve yere Düşen adama birkaç tekme attım. Selim piçi beni kaldırmasa dahada dövücektim ama neyse. O sinirle Selimede yumruk attım. Yüzünü tutup

"O my got dostum!!" Dedi ve kahkaha Attı. Eeee bizim tayfa.
Arkamı döndüğümde bana şaşkın Şaşkın bakan Azra'nın kolunu tutup

"Aptal! Tam anlamıyla aptal bir baş belasısın. " Diye söylenerek çıkardım depodan onu.

Kendi arabamın orayagidip oturacağı yerin kapısını açtım ve içeri fırlattım onu. Canı acımış olucakki

"Ahh...Yavaş be. Hödük!!" Diye sızlandı. ' Hödük ' dediği için bir sabır çekip yerime oturdum. Bana

"Arabam ne olucak?" Diye anlamsızca bir soru sordu. Arabayı Selim'den getittirecektim. Ama tabiki Azra ya açıklama gereği duymadan

"Buraya neden geldin?" Diye sordum. Bana
"Offf... Ya neden olucak? Selim dedi gel diye. Çabuk ol falan dedi. Bende önemlidir diye geldim. Hem sen telefonlarıma neden cevap vermiyorsun?!" Diye açıkladı. Son cümlesinde hesap sorar bir tını vardı. Buna alayla gülüp
"Seni ilgilendirmez." Dedim.
"İlgilendirir canım. Çünkü benim telefonlarıma cevap vermiyorsun." Deyip kollarını göğsüne kavuşturdu bir çocuk gibi. Buna gülüp

"Çocuk gibisin. Nasıl benim karım oldun anlamıyorum." dediğimde birden

"Evlenmeseydin o zamn!.. Ben sanki çok meraklıydım sana..senin karın olmaya..benim kocam olmana..bu yaşta evlenmeye.." deyip nefes aldı ve devam etti "Durdur arabayı incem ben. " Dediğinde afalladım. Bu klişe lafımı söylemişti bu. Blöf yapması çok hoş(!) ama sinirlerimi bozmaya başladı. Yüzümü yola çevirip ciddi bir ifade takındım ve
"Kes sesini. " Dedim. Bana anlamsızca bakıp geriye yaslandı ve kafasını cama çevirdi. Kabullenmesine şaşırmıştım ama benim için iyi olmuştu. Başım çatlıyor resmen. O Caner piçini bu sabah öldürmediğime inanamıyorum. Azra ya 'benim' demesi bile sinirlerime dokunuyor. Sonuç olarak Azra benim karım ve buda benim oluyor demek. O Caner itininde benim olana benim demesi yok mu?
Iyide anlamadığım Caner, Azrayı bir kez bile yanımda görmedi. Azrayı bulaşması ve benim olan demesinin altında başka birşey var. Benimle ilgili olmayan. Buda demek oluyorki Caner iti öncedende Azraya bulaşıyordu. Ve bu sabah bnim Azrayı koruduğumu görmüş oldu. Buda artık Azraya daha çok karışacak anlamına geliyor. Offf
Katil olucam amına koyim ya. Zaten sabahtan beri herkesi hastanelik ettim. Bir kelime ya bir kelime. Bir kelimenin her aklına gelişi sinirlenirmi bir insan ya?
Derin bir nefes verdim. Sakin ol Meriç. Gözlerimi kapatıp açtım. Ellerim direksiyonu sıkmaktan bembeyaz olmuştu. Yavaşça ellerimi serbest bıraktım ve kafamı Azra ya çevirdim.

Gördüğüm manzara hafifçe gülümsememe sebep olurken aynı zamanda değişik bir hazda veriyordu. Şu an karşımda gökten düşen bir melek görüyordum sanki. Çünkü öyle masum uyuyorduki yatağımda uyuyan hiçbir kızda böyle bir masumluk görmemiştim. Kendimi toparlamam gerekiyordu artık. Ben Meriç Atahan son bir haftadır hiçbir kızla yatmamıştım. Çünkü aklımda azradan başka hiçbir kız yok. Anına koyiyim noluyo lan sana diyen iç sesime cevap veremiyordum. Çünkü bana ne olduğunu ben bile bilmiyordum.

Eve geldiğimizde arabayı garaja park ettim. Aşağı inip Azrayı kucağıma aldım. Haksız değildim gerçekten melek gibi uyuyordu. Başımı iki yana sallayıp evin kapısını dikkatlice açtım. Merdivenlerden çıkıp odaya götürdüm. Yavaşça yatağa yatırıp üzerini örttüm.

Bir anda yanına yatma isteği doğdu içimde. On dakika yatsam birşey olmazdı herhalde. Tişörtümü çıkarıp yanına uzandım. Onu izlemek harikaydı. Ayrıca benim gülümsememe sebep oluyordu. Çok farklıydı. Tanıdığım hiçbir kız gibi değildi. Evet seksiydi. Bunu şu giydikleriyle dahada göstermişti. Artık bunun hesabınıda yarın sorarım. Lan göt kadar şort giyiyo. Sonra ne olmuş diyo ya?

Bir anda Azra'nın kolunu omzuma atmasına şaşırdım. Artık gitmek için çok geçti. Onu arzuluyordum ama bu imkansızı başarmak olurdu herhalde. Beni bir daha yanına yatırmayacağından bugün burada yatmanın kimseye zararı olmaz. Yavaşça gözlerimi kapatıp Azrayı kendime çektim ve uykuya teslim oldum.

***

•••••••••••••

Merhaba arkadaşlar. Bu bölümün birde 2 si olucak. Yani önce bir deftere yazdım ve hala yazıyorum. En iyisi burada bırakmak çünkü devamı uzun ve bırakılacak bir kesit yok. Bölümü bitirip yazıcam. ^^

İnşallah beğenmişsinizdir. Oy ve yorum lütfen ;))))

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now