Zoraki Evlilik - 6 / •3

47K 1.3K 143
                                    

Multimedia-> Alper, Kaan&Elçin, Reyhan&Faruk, Sude&Ünal çiftleri var. Bir Alper yalnız kalmış jakajs 😄
6'nın devamıdır ve sonuncusudur. :)))

__________________
Gözlerimi güneş ışığına açtım. Dün düşünerek uyuya kalmışım. Ayrıca ağladığım için de kolay olmuştu.

Almila üzerini değiştirmiş makyaj yapıyordu. Ona günaydın deyip banyoya girdim. Rutin işlemleri halledip çıktım.
Dolabının karşısına geçtim. Altıma su yeşili şortumu ve üzerine siyah göbeği açık ama arkası uzun ve şortumu kapatan bir t-shirt giydim. Ayağıma olarak kısa, bağcıklı botlarımı geçirdim. Saçlarımı yandan ördüm ve eyeliner-rimel ile tamamdım. Almila odada değildi tabiki. Bende odadan çıkıp aşağı indim.

Aşağıda masada oturmuş kahvaltı ediyorlardı. Masada Alperi gördüğümde gülümsedim ve
"Günayın. " Dedim. Alper masadan kalktı ve sarıldık. Yanağımı sıkıp

"Naber fıstık? Evlenmişsin bakıyorum." Dediğinde gülümsemem soldu. Çünkü gene Meriç malfazorunu hatırlamıştım. Ona "iyiii" dedim ve masaya oturdum.

Sessizce kahvaltımızı ederken babam
"Kızım dün konuşmadık ama senin buraya geldiğinden Meriçin haberi yokmuş. " Dediğinde sinirlendim - dakka başı sinirleniyom. Meriç malfazorundan kaptım şifayı herhalde- Sinirlendim çünkü o ite yani sürtüklerin dudaklarını sömüren ite haber vermemi gerektiren bir durum yok.
"Yoktu baba. Haberi olmasını gerektiren birşeyde yoktu. " Dedim ve yaslandım. Babam " Aranızda bir sorun mu var?" Dediğinde "Tek sorunumuz aynı evde yaşamak. " Dedim ve ayağa kalktım. Bu sefer annem
"Kızım hala mı ya?" Diye sordu. Anneme

"Evet hala anne. Hala alışamadım ve alışmak istemiyorum anne. Hala sevmedim ve sevmek istemiyorum anne. Hala... Hala o.. Kime ne anlatıyorum ki? Hiçbirşey bilmiyorsunuz. " Dedim ve salondan çıkıp odama gittim.

Arkamdan kapı açıldı ve içeri yakışıklı kuzim Alper girdi. Bana sarıldı ve geri çekilirken "Anlatmak ister misin?" Dediğinde tereddüt etmeden ona anlattım. Caner'i dövdüğünde 'Bu çocuk seni seviyo bro ' demişti. Ebruyu anlattığımda 'Bu çocuğun ağzına ederim ' demişti.

Sonra aklımıza gelen fikirle havuzda yüzmeye karar verdik. Ben suya gitmediğim için Alper beni kucağına aldı ve suya atmaya çalıştı. Tam suya atarken flaş sesi gelmişti ve ben şu an havuzdayım.
Kafamı sudan çıkardığımda bana telefon sallayan Almilayı gördüm. Salak twettera, instagrama ve facebooka paylaşmış. Ama ben bikiniliyim ve Alper kaslı jojukta yanımda herkes ne sancak. Alpere öldürücü bakışlarımı atıp
"Of Alper yaa. " Derken Almilada "kızım iyi oldu. Kıskanır seninki işte." Dediğinde " Seninki deme şuna. " Diye cırladım.

Havuzdan çıkıp üstümüzü değiştirdik. Sonrada akşam yemeği.

Akşam yemekten sonra babam benle birşey konuşmuştu ve ben şu anda kendimi yiyordum.

Sizce ne oldu?
Hayatta tahmin edemezsiniz.
Çünkü balayına Londra'ya gidiyormuşuz. Barışma amaçlıymış. Atahan ailesininde görüşleri olumluymuş. Muş ta muş. Offfff.

Ben odada volta atarken odanın kapısı birden açıldı be gene sinirli bir Meriç karşımdaydı. Bana

"Yürü gidiyoruz!" Dediğinde "Gelmiyorum hiç bir yere. " Dedim. Bana bir adım atıp

"Itiraz etme! Şuan sana çok sinirliyim. Şu balayına gidicekmişiz ve bu kesin. Eğer beni zorlardan orada senin şu ateşli, seksi ve tahrik edici vücudun üzerinde hiç hoşuna gitmeyecek şeyler uygularım. Anladın? " Dediğinde gözlerimi pörtletip, yutkundum. Pis malfazor. Ayı Boku. Çükü kopasıca. O karnındaki baklavalarını yesinler. Yerine göbek versinler emi. Sırıttığunda yüz ifaden kıllı Haccenin yüzündeki büyük ben gibi gözüksün ayrıca tipin değişsin. Oğff. Acaba blöf mü yapıyor? Kandırıyor geliyim diye. Yok anam yok. Sesi hiç blöf yapıyormuş gibi değildi . Yani anlicanız gitmezsem veya direnirsem Boku yemiştim. O nedenle kafamı tamm anlamında salladım.

Alayla güldü ve çıktı odadan. Yaaağğğ daha kaç kere dicem şöyle gülme diye yaaa. ~ Salak çocuğun yüzüne karşı hiç söyledin mi?~ diyen iç sesime bir şaplak geçirip dışarıdan sesli bir şekilde
"Sanane be mal!!" Dedim ve Meriçin peşinden gittim. Gören deli sanardı aq.

Aşağı indiğimde herkes salondaydı. Bu arada Atahan Ailesi'de buradaydı.

Salona göz gezdirirken Alperin dudağının kanadığını gördüm. Yanına gidip dudağına baktığımda

"Kocan çok kıskanç lan!!" Dedi ve güldü. Kaşlarımı çatıp Meriçe döndüm. Aslında içimden üçyüz, beşyüz dansımı yapıyordum. Umursamadan omuz silkti. Bu hareketine gözlerimi devirdim. O sıradada Sude annem(!)

"Çocuklar bu hafta içinde Londra'ya giden başka uçak olmadığı için üç saat sonra gitmeniz gerekiyor. " Dediğinde gözlerimi kapatıp sabır diledim.

Şuraya iki gün evimde kalmaya geliyorum bir rahat yok!
Pazartesi'ye kadar sadece bu şapşal egoist malfazoru görerek yaşamam imkansız!!!!

__________________

Işte yeni bölüm. Kısa evet ama şu 6. Bölümü bitireyim diye yazdım. Bir daha ki bölüm geç gelebilir. Çünkü diğer hikayemi yazacağım. Bitincede hemen bunu yazıcam. ^^

Oy ve yorum yapanlara sonsuz teşekkürler. :)))

Sizi seviyorum;) / okuyanlar oy&yorum ^^

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now