Zoraki Evlilik - 20

29K 822 85
                                    

Multimedia~ AzRiç :))

Multi için canım kankime çok teşkürler :D @Merdidarsln <3

________________________

Bir hafta su gibi akıp geçmişti. Evet Meriç siz bir haftaydı ama güzeldi. Felaket eglenmistim ve Ebru Belasına yapacaklarımı düşünmeye başlamıştım bile. Tamam tabii ki polise verebilirdim çünkü gerçekten büyük bir suç. Onun yüzünden bebeğim ölmüştü ve benimde ölebilecek olmam cabası... Ama polise vermeyecektim. Onu öyle rezil edecektim ki değil okulunu değiştirmek, başka bir ülkeye bile gidebilirdi. Nasıl olduğunu sormayın yaa..

Ebru Bezgin... Ünlü iş adamı Haldun Bezgin'in biricik kızı ve tek varisi. Yapacağım şeylerden sonra babası onu bir dakika bile burda tutmaz. Ahh zaten Ebru kaltağı yapacaklarımdan sonra koşarak bile olsa defolup gider bu sınırlardan. Neyse Ebru'yu geçelim.

Şu an biricik kuziskom gidiyooo yaa. Almila Ne kadar ısrar etsem de kararından vazgeçmiyordu.
Ne kadar kaydını aldirmasini istesemde verdiği tek cevap

"Beni buraya bağlayacak hicbirsey yok Azra. Tamam sen varsın ama orda bir okulum var. Bu düzenimi bozmam." dı.

Sinir şey yaa. Off . Aslında tek üzüldüğüm konu bu değil. Berkan
Her ne kadar belli etmemeye çalışsa da dişlerini sıktığını anlayabiliyorum.

"Almila lütfen. Gitme."

"Azra dediğim gibi. Beni bura-"

"Bini biriyi biğliyin bişiy yik İzri. Off Almila aynı soy adın gibisin. Çok zorsun Almila Zorlu. " Dedim ve Meriç'in yanına oturdum. Almila ya kötü bakışlar atarken

"Farkında mısın? Yani Berkan'ı durumunun?" Diye sordum. Derin bir nefes alıp

"Kız meselesi.. Yani en son iki yıl önce onu böyle görmüştüm ve bu halleri hayra alamet değil. Yani Berkan'ı tanıyorum. Biri var. Ama bu pek hoşuma gitmiyor. Çünkü birine çok bağlanıyo-"

"Ve bağlandığı kişi de Almila.." Diye sözünü kestigimde

"Ne?!" Diye yüksek sesle konuşmuştu.

"Bişiy mi oldu?" Diye soran Irmaga kafamı olumsuz anlamda sallayıp

"Yok. Yok bişiy." Diye geçiştirici Meriç'e

"Biraz sesiz ol." Dedim.

"Tamam tamam da sen nerden biliyorsun?"

"Tatili ilk günü Berkan dan biraz şüphelenmiştim. Bir kaç tane soru sordum ve sonunda itiraf etti. Tatilde Almilanın da ağzını aradım ama yok. Tek laf etmiyor. Yani sonuç olarak Berkan Almila ya aşık ve Almila gidiyor." Diye konuyu açıkladım. Meriç ofladı ve

"Bu hiç iyi değil. En son iki yıl önce böyle birşey yaşadı ve... Ahh kız başkası ile birlikteydi. Ama kötü olan Berkan'ın durumuydu. Çok zor günler yaşamıştı ve Buda şimdi hiç iyi olmayacak. Almila gidiyor ve Berkan'ın kendini aşıp söyleyeceğini pek zannetmiyorum." Dedi. O sırada anons sesi duyuldu. Bu... Almilanın uçağıydı.

Hepimiz ayağa kalktık. Almila sürgülü valizini çekeledi ve bize dönüp

"Yeter ama... Hadi sarılalım gidiyorum. Küs mü gideceğiz?" Diye konuştu. Dayanamadım ve yanına gidip

"Gel buraya!" Diyerek sarıldım. "Çok özleyecegim. Yeniden gel." Dedim ve geri çekildim. Sonra sırasıyla herkes sarılmıştı.

"Neyse hadi görüşürüz. Yine gelirim. Lan bakmayın söyle. Aq çok seviliyorum. "Almila yine yapacağını yapmıştı. Bu söylediklerine gülmüştük.

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now