Zoraki Evlilik -29

9.5K 278 65
                                    

Medya'da Azra var.

~~~
ZE
29.Bölüm


Havluyu üzerime aldım ve şezlonga oturum. Yarım saattir yüzüyordum ama sinirim geçmiyordu. Tatile gelmiştik değil mi? Eğlenmemiz gerekirdi! Aptalca tirip yapmamıza gerek yoktu. Tamam, ben o havuza inmiyor diye tirip yapmıştım ama unuttum bile. Onun bir sebebi bile yok be!

Sinirle üzerimdeki havluyu geri bıraktım ve ayağa kalktım. Havuza doğru yürüdüm ve balıklama suya atladım.

Orada telefonu açtığı anda Burak dediğim için bana trip atıyordu resmen. Böyle şeyleri uzatmayacak biriydi o. Siniri geçince gelip konuşabilirdi. Üstelik aradan baya da saat geçmişti. Lobide hiç birşey olmamış gibi davransa bende unuturdum. Özür diler geçerdik ama Burak'la buluşup konuşacak kadar Zaman vardı sakinleşmesi için, devam etmesi çok saçma!

Havuzun ucuna geldiğimde durdum ve nefes aldım birkaç kere. Geri yüzeceğim sırada Meriç'i gördüm. Bana doğru elinde havluyla geliyordu. Yüzmeyeceği kıyafetlerinden belliydi.

Ona doğru yüzdüm ve uzattığı elini tutarak havuzdan çıktım. Havluyu açıp vücuduma sardı ve "Gidelim." Dedi kolumdan tutarak. Eşyalarım çantadaydı zaten, havlu da sırtımda. Çantayı diğer eliyle aldı ve yürümeye devam ettik.

Odaya girdikten sonra "Üstümdekileri değiştireceğim." Dedim ve birkaç kıyafet alıp lavaboya girdim. Hızlı bir duş alıp üzerimdekileri değiştirdim ve saçlarımı kurutup çıktım.

 Odadaki koltuğa oturmuş telefonuyla ilgileniyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Odadaki koltuğa oturmuş telefonuyla ilgileniyordu. Çıktığımı görünce telefonu kapatıp ayağa kalktı ve arka cebine koydu. Ona doğru yürüdüm ve "Boşuna trip yaptığını fark ettin galiba." Dedim üstünlük taslayarak.

Güldü ve "Hangi konuda?" Diye sordu.

"Telefon ko-"

"Onu geçeli çok oldu.. Bunu kast ettiysen trip artığım bir başka konu yok galiba." Dedi. "Peki, lobide ne yapmaya çalışıyordun?" Diye sordum.

"Sinirliydim." Dedi ve koltuğa oturmak için yöneldi. "Ne konuda?!" Diye sorduğumda durdu ve bana doğru döndü.

"Şu çocukla buluştuğunu biliyorum, sarıldığını da! Ve tabiki aranızda birşey var zırvalıklarına girmeyeceğim. Ama, bir başkasına sarıldığını görmek, beni deli etti." Elini saçlarının arşından geçirdi. "Sinirliydim ve, üzmek istemedim sadece. Anladın mı?"

"Tamam." Dedim gülerek.

"Gülme." Dedi ve yanıma geldi. "Döverim."

Göz kırptığında koluna vurdum ve kollarımı göğsümde birleştirdim. Gülerek kolunu omzuma attı ve beni kendine çekip sarıldı. Kollarımı çözüp bende sarıldım ona.

"Açım ben." Dedi ayrılırken.
"Aynen. Su yordu beni." Dedim bende.

"Birşeyler yemeye gidelim hadi." Dediğinde başımı salladım.

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now