Tic tac si timpul a cam trecut

1.1K 71 0
                                    

A trecut timpul si mai am doar o saptamana de stat acasa si apoi urmeaza cosmarul vietii mele, sa dorm langa cineva care nu il cunosc si nu il iubesc. Si ma intristeaza faptul ca o voi lasa pe bunica aici singura in casoiul asta. Sa faca cineva o minune sa arate Dumnezeu semne ca nu trebui sa ne casatorim. Vise si iar vise asta se va intampla 100%.

- Yasi sa incepi sa iti faci bagaju, ma sunat bunica lui Savaș si ne.a invitat la casa lor de vacant din Dubai. Vor sa punem la punct detaliile despre casatorie, acolo va fi si el.

- Ceee? Eu nu merg nicaieri...cine ma obliga?

- Nu vrei sa cunosti fata neagra a traditiilor, nu incerca sa fugi, de vei fugi vei fi omorata chiar de propriul sot.

- Aoleu....asta e buna, pai bunico imi amintesc ca aveai un pistol de la bunicu ce zici scapa.ma de viata asta tampita mai repede fa.mi un pustiu de bine si omoara.ma tu inaintea lor...dar dupa ce am zis asta bunica sa intristat tare rau si a inceput sa planga. Intr.o secunda mi.a parut asa de rau ce a putut sa imi iasa pe gura. Imi parea asa de rau incat as fi vrut sa dau timpul inapoi.

- Bunico te rog nu plange. Iarta.ma dar crede.ma si pe mine ca imi e tare greu. Nu imi e usor sa trec prin asa ceva. As fi vrut sa ma casatoresc din iubire, plina de speranta si fericita acum sincer parca m.ai duce la taiere.

- Draga bunici...bunica ar fi facut mai multe pentru tine Yasi daca ar fi putut dar sincer nu pot face nimic decat sa respect acest pact intre famili. Acum hai sa ne pregatim avionul pleaca peste doua ore iar ei sunt deja acolo ne asteapta. Da.i o sansa acestui baiat poate vei avea acelasi noroc cum l.am avut si eu cu bunicul tau, ca in timp sa ne indragostim si sa fim fericiti.

Bunica pe de o parte are dreptate...in loc sa dramatizez si sa scot tampenii pe gura mai bine iau taurul de coarne si fac sa fie bine si trebuie sa incerc sa nu imi mai necajesc bunica si asa ea este destul de afectata.

Dupa cateva ore suntem deja ajunse in aeroport de unde ne ia o limuzina alba si ne duce la un hotel de 5 stele. Acolo deja aveam camerele rezervat, eu pe a mea bunica pe a ei, sunt revoltata. De ce nu puteau sa ne dea aceeasi camera. Offff imi vine sa ii omot pe oamenii astia.

Ma duc in camera mea, despachetez ma schimb in ceva lejer si apoi ma intind in pat, dar relaxarea mea nu dureaza mult ca aud batand la usa.

Aranjamentele iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum