Intalnirea cu cosmarul

1.1K 72 0
                                    

Ma ridic din pat si ma duc sa deschid. Raman socata, sau mirata, era o femeie cam de 45 -50 de ani la usa mea. Era roscata avea un aer arogant, un aer de superioritate. Imi venea sa o iau la suturi.

- Buna ziua! Ce doriti?

- Tu trebui sa fi Yasemine Yildirim.

- Da de unde ma stiti?

- Eu sunt viitoarea ta soacra, ma numesc Vaisa Alakurt. Ai de gand sa ma ti in usa?

- E...eu...nu...va rrrog intrati. Va rog sa ma scuzati nu am vrut pur si simplu am ramas uimita.

- Uimita de ce? Draga mea fi mai cu tupeu. Vad ca esti pregatita de o plimbare pe afara la soare...am venit sa te cunosc, muream de nerabdare. Si vreau sa te instiintez ca la ora 20 esti asteptata la masa 20 la restaurantul hotelului si bunica ta, bineinteles.

- Ok...veti fi toti?

- Draga mea vom fi toata familia, unul nu va lipsi te asigur. Asigura.te ca diseara ai tinuta adecvata, ok?

- Da, am inteles. Apou ea pleaca, avea niste miscari ondulate uneori ziceai ca se rupe de la mijloc, era asa...offff...nesuferita. Si ma trezesc deodata...asat soacra meaaaaa...Aolo Doamne da.mi rabdare ca inebunesc. Daca toti sunt asa din familia aia eu ma duc fix la nebuni. Doamne si cat de eleganta este si ce par rosu are in cap...zici ca sta sa ii ia foc si pufnesc in ras. Ma uit la ceas si realizez ca mai am doar o ora sa ma pregatesc.

Imi fac dus, imi aleg cu atentie rochia, ma imbrac si decid intai sa ma duc sa imi iau bunica si apoi sa coboram.

- Buni esti gata?

- Intra draga mea...sunt gata. Haide sa nu facem oamenii sa astepte ca nu.i frumos.

Coboram si ajungem acolo, un chelner vine catre noi ne intreaba numele de familie si ne cinduce la masa unde erau multi, multe fete necunoscute mie, bunica ii cunostea pe toti.

- Buna seara! Ea e nepoata mea Yasemine Yildirim.

- Bu..bu..na sera! Ingan un buna seara timid ma rosesc toata nu mai stiu ce sa mai zic, imi vin in minte o mie si una de ganduri. Oare care dintre astia doi e Savaș?

- Buna seara! Luati loc va rog! Spune o voce a unui om batran, presupun ca e bunicul lui. Ne asezam si acel om incepe prrzentarea.

- Aceasta va fi noua ta familie, langa mine se afla fiul meu Ender, langa el Vaisa, sotia lui Ender, ei sunt socrii tai. Alaturi se afla fiica lor Aylin si sotul acesteia Onur, alaturi de Onur este nepotelul meu preferat Savaș Alakurt, viitorul tau sot, iar alaturi este nevasta mea Fatima Alakurt iar eu Fyruz bunicul.

Dau mana cu toti pe rand. Raman socata de frumusetea lui, brunet cu ochii negrii patrunzatori, avea un aer de om periculos si influent. Sincer ma speria un pic imi datea niste fiori stranii.

Dupa aceste prezentari se pune pe masa si cina, dupa cina soacra mea roaga pe bunicul sa ii dea permisiunea sa vorbeasca despre nunta. Mi se pare aiurea sa ceri cuiva permisiunea sa vorbesti de ceva. Simt ca nu se mai termina seara ma ia o durere nebuna de cap, simt ca ametesc si deodata nu mai stiu nimic. Atat stiu ca ma trezesc in pat alaturi de Aylin si bunica care imi spuneau sa ma trezesc.

- Buni ce mi sa intamplat?

- Ai lesinat draga mea, din cauza oboseli, ti.a crescut rau tensiunea. Te.a controlat mai devreme un doctor.

- Aylin tu aici ce faci?

- Am venit sa ma asigur ca esti bine si imi faceam griji acum pot pleca linistita. Sa ai o noapte buna!

Se ridica si pleaca iar bunica ma tot mangaie pe cap.

- Buni poti ramane aici?

- Da iubita bunici aici voi fi. In seara asta nu ma dezlipesc de tine. Incearca sa te linsitesti si dormi. Maine ne va astepta o zi incarcata.

- Bine buni, noapte buna!

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now