Ziua cea mare

985 59 0
                                    

Azi e ziua cea mare. 2 in 1 si nunta si ziua mea de nastere in care implinesc 20 ani, aceasta zi am sa o tin minte toata viata mea. Cea mai neobisnuuta zi de nastere. Sunt trezit de la 5 dimineata, nu am mai putut dormi din cauza nervilor, supararii, si revoltei ce ma macina. Ma invart pe toate partile si timpul trece. Din clipa in clipa va aparea bunica sa ma trezeasca ca sa ma pregatesc de plecare. Imi vine sa urlu de nervi, daca ieri eram linistita azi sunt opusu ei...nu credeam ca ma transform asa repede...daca tata ar fi fost acum in viata cred si stiam adevarul cred ca il strangeam de gat la ora asta. De ce trebuia sa faca asa si de ce a fost de acord cu acest pact...chiar nu sa gasit nicio solutie in afara de asta?

Simt ca si bunica stie multe si Aylin si Savaș dar nimeni nu imi spune. Eu sunt singura proasta din povestea asta, ma simt ca un obiect folosit pentru placerea altora. Nu vreau sa fiu nici rea ca el arata bine si dincolo de aparentele de om dur si rautacios si rece sigur exista si o inima calda si iubitoare. Asta imi e norocul...si deja aud batai in usa...

Bunica: Yase...Yase...

Yase: Da bunico intra, sunt treaza...

Buni: Draga mea ce e cu vocea asta asa trista? Fi bucuroasa e ziua ta, e nunta...La multi ani fata mea! Si Casa de piatra! Eu iti zic de pe acum hai imbracate! Bunica ti.a pregatit ceva bun.

Yase: Bine buni vin acum imi fac un dus si vin!

Buni: Si nu mai avea boticul asta. Ai sa vezi, Savaș e un om bun si o sa iti fie bine. Si grabastete fetito ca la 10 vin sa ne ia.

Yase: Ceeee? Aoleu si e deja 8:30. Bine bine acum acum vin....

Intru repede in baie, imi fac cele necesare si ies rapid ma imbrac cu ce apuc deoarece mireasa ma imbrac acolo si cobor repede la masa. Abia daca reusesc sa schimb cateva cuvinte cu bunica si sa mananc ceva, doar ce apucasem sa tai din tortul facut de buni ca aud batai la usa. Ma uit la cea era 9:30. Doar nu a venit de acum? Bunica deschide si pe usa intra intr.un suflet Aylin.

Aylin: Buna miresico...am venit cu toate aici. Cica de aici te imbraci si mergem cu tine mireasa acolo. Am adus coafeza, manichiurista si pe mine sa te imbrac si sa te machez.

Yase: Si pot sa termin si eu de mancat? Voi ati mancat? Vreti tort?

Aylin: La multi ani! Vino sa te pup si da vrem tort ca mancare am mancat acasa ce am apucat si noi ca e mare nebunie acolo si lume de te calci pe picioare.

M.am dus catre Aylin sa ma pupe si am pupat si restul fetelor si intre timp mi.a ramas ai tortul in gat cand am auzit cat lume poate fi la stransa la o farsa. Ma luat cu ametelile, dar nu am timp nici sa ametesc bine ca iar suna la sonerie si bunica deschide. De data asta e Savaș, asta ce cauta aici?

Savaș: Buna si la multi ani, Yasi! Si vine si ma strange in brate si imi da un sarut. Am ramas muta.

Aylin: Tu, domnule ce cauti aici?

Savaș: Am venit sa vad daca sunteti bine pregatite si sa ii spun la multi ani si apropo frumoasa mea sotie cadoul te asteapta la viitoarea ta casa.

Aylin: Bine bine lasa fata ca nu vezi ca a ramas muta si uimita pleaca o data de aici ca nu putem sa ne pregatin de tine. Tu asteapta.ne acasa, hai hai ce mai astepti dute si il impinge de la spate spre iesire. A fost tare faza si eu parca nu imi mai revin dupa acel sarut waw chiar pasional pot spune.

Aylin: Hei unde iti e gandu? Aha la sarutu de acum 5 minute!!!! Gata te.ai indragostit? Pamantu catre Yasi!

Yase: Aaa da ce e?

Bunica: Fata mea tu unde esti cu gandu? La luat Savaș dupa el? Si ele incep sa rada de mine ca cica m.as fi indragostit.

Yase: Ha ha ha ha radeti voi de mine dar eu nu m.am indragostit...ma gandeam doar la...la...la ziua de azi oare cum va decurge si ce cadouri voi primi pentru ca e si ziua mea azi.

Aranjamentele iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum