Din nou acasa

999 60 0
                                    

Am ajuns din nou acasa la mine cu bunica. Ce dor imi era ,,casa dulce casa" , si cand ma gandesc ca saptamana asta e ultima ca domnisoara Yildirim, iar de saptamana viitoare voi fi ,, doamna Alakurt" , cu asa sot cred ca domnisoara voi muri...ehî, glumeam si eu. Astept minunea divortului sau minunea iubirii...Ei, hai..nu te mai amagi singurica. Ala nu se va indragostit de tine, a iubit candva fata visurilor lui. A zburat pui cu ata...la mine sa terminat iubirea. Cand Dumnezeu a impartit norocul si iubirea eu cred ca chiuleam si nu prea le.am prins asa ca...hai nani si odihnestete Yasemin ca de saptamana viitoare nu te vei mai odihni tu asa de bine. Aoleu stai stai stai...astia se asteapta ca in noaptea nuntii barbatul sa scoata cearceaful cu dovada ca am fost virgina. Treaba e ca eu sunt virgina, dar cum sa ma culc cu ala care nu il iubesc. Voi ramane socata pe viata. Nuuu Dumnezeule asta nu, eu vreau sa imi perd virginitatea cu cel pe care il iubesc nu cu cel pe care il urasc. Maine neaparat il sun si ii spun ca trebui sa puna ca cale ceva caci eu nu am de gand sa ma culc cu el.

- Yasi, draga bunicii, ce faci? Ai emotii?

- Pentru ce emotii bunico?

- Cum pentru ce? Pentru nunta? Pentru prima noapte cu un barbat?

Ma inrosesc toata...cum sa ii spun bunicii ca asa ceva nu va exista decat in visele lor.

- Bunico nu am emotii acum ca iam cunoscut inainte si stiind ca mi.am facut o buna prietena acolo si ca am o cumnatica de nota 10. Iar faza cu barbatu cu prima noapte recunosc ca imi e teama, dar asta imi e soarta. Trec eu si peste asta.

- Fata mea daca e ceva ce vrei sa sti legat de intimitate sa imi spui. Bunica stie multe si te poate invata.

- Bunicooo...am citit si eu cate ceva, si daca va fi cazul te voi si intreba.

Dar ia zi.mi bunico tu inainte sa fi casatorita cu bunicul nu ai mai iubit pe nimeni?

Bunica ofteaza, imi dau seama ca ceva a fost cu altcineva.

- Draga mea...nu pot sa iti spun ca am avut o copilarie fericita si nici usor cu dragostea nu a fost. Eu si bunicul lui Savaș ne cunoastem din copilarie, de mici copii am visat sa fim impreuna, dar soarta nu ne.a vrut impreuna. Eu am fost fortata sa ma casatoresc cu altcineva, iar el sa casatorit de buna voie neavand incotro, eu deja ma maritasem. Bunicul tau a fost bun cu mine, ma inteles si a luptat din greu sa ma cucerasca, a reusit si abia cand m.am indragostit de el am avut prima noapte ca soti, in noaptea aceea cand trebuia sa scoata cearceaful el sa taiat la mana si a picurat pe el sangele lui. Mama si maicasa stateau si ascultau la usa si noi ne.am prefacut ca facem ceva. A fost un om deosebit. Daca nu ma intelegea nu rezistam langa el si nici in viata nu mai eram.

- Waw bunico...chiar asta nu stiam ca te cunosti cu bunicul lui. Bunicul stia?

- Bunicul tau nu a stiut nimic niciodata si nici nu trebuia sa stie ca am iubit pe prietenul lui cel mai bun. Fata mea eu am vazut bine ca intre tine si Savaș nu e inca nimic, convingel sa nu faceti nimic pana nu va iubiti. Pentru ca vei ramane cu un gust amar dintr.o experienta nefasta.

- Da bunico. Multumesc pentru tot...esti cea mai buna bunica. Te iubesc mult!

- Si bunica te iubeste. Acum hai la culcare. Noapte buna!

- Noapte buna buni! Si raman din nou cu gandurile mele pana adorm.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now