Ultima zi acasa

800 53 0
                                    

Am ajuns la cinci dimineata acasa dupa o noapte intreaga de vorbit cu Savaș. Bunica era adormita pe canapea, trag usor peste ea un pled si urc sus in camera mea. Eram foarte obosita. Azi e ultima mea zi acasa si o voi petrece mai mult dormind decat facand altceva fiindca a avut grija domnul sa ma tina treaza toata noaptea. Ma pun in pat si in mai putin de 5 minute adorm. Bunica va sti ca am venit deoarece iam scris un bilet si l.am lasaf pe masuta din fata canapelei. Dupa ceva timp aud telefonul, nu reusesc sa deschid ochii de la atata somn dar reusesc sa gasesc telefonul si sa raspund.

- Yasi ce faci? Unde esti draga mea?

- Ayșe tu esti? Sunt acasa dorm...mor de somn.

- Da eu sunt, tu nu vezi ce scrie pe ecranul telefonului? Si de ce iti e asa somn? Noaptea ce ai pazit? Si incepe sa rada.

- Nu vad ca am ochii inchisi. Ma tinut de vorba nebunu ala cu care ma voi casatori pana la 5 dimineata. O sa iti povestesc mai multe cand ne vom intalni. Nu e asa ca maine vi la vestita mea nunta?

- Bine astept sa imi povestesti...venim cum sa te lasam asa singura in asa grozavie.

- Ayșe...cat e ceasul?

- Aoleu nici asta nu esti in stare sa vezi? E ora 13. Asa iti petreci tu ultima zi de burlacita?

- Ahîm...mor de somn, nu imi vine sa cred ca mor de somn in ultima mea zi de burlacita.

- Vezi ca peste o ora vin la tine sa te trezesc ca nu se poate sa te las chiar asa sa iti irosesti ziua asta asa frumoasa. Haide hopa sus...

- Bine bine vino te astept, dar sa sti ca azi nu ma dezlipesc de casa.

- Bine!

Offffff ce mai zi...mor de somn, la usa bate bunica si striga sa ma trezesc. Ce mai zi...peste o ora vine si Ayșe Baldar, o alta familie in topurile miliardarilor. Fratele Serdar Baldar detine o companie de textile si modeling, iar ea una de avocatura.

Bunica: Yase, aseara unde ai fost? Cand ai venit?

Yase: Buni am fost luata pe neasteptate de Savaș, ma dus pe malul Bosforului si am vorbit despre noi. Nu am observat cand a trecut timpul si acum mor de somn.

Buni: Sper ca va intelegeti mai bine ....

Yase: Sa speram ca da...

Buni: Eu cred ca baiatul asta i s.au cam aprins calcaiele dupa tine.

Yase: Nu cred bunico...doar vroia sa ne cunoastem inainte de nunta sa nu fim chiar asa de straini.

Buni: Cred ca nici tu nu te auzi ce zici acolo. Hai vino jos sa mananci.

Yase: Vin buni, vin! Vezi ca mai tarziu vine Ayșe.

Buni: Serdar vine?

Yase: Nu stiu buni. De cand a aflat de casatoria asa Serdar sa indepartat de mine.

Buni: Pai daca nu te uiti bine pe langa tine...baiatul ala avea sentimente mai mari decat o simpla prietenie pentru tine. Eu observ si tu nu.

Yase: Unde ti.a fost ochii buni...! Nu am observat pentru ca eu l.am privit doar ca un prieten si atat. Imi pare rau pentru el, daca nu aflam de casatoria asta poate cu timpul ma indragosteam de el. Dar ma darmat prea tare ca sa ma mai pot gandi la altceva.

Bunica: Bine draga mea.

Bunica pleaca si se duce la bucatarie unde ma asteapta sa mananc, ea stie ca nu imi place sa mananc singura. Doar termin de mancat ca la usa bate cineva. Credeam ca este Ayșe.

Aylin: Buna draga mea...ce fata ai?!? Unde ai fost noaptea?

Yase: Aylin, nu ma asteptam sa vi, credeam ca esti cu pregatirile!!!

Aylin: Am cam terminat si imi era dor de tine si am venit sa te vad. Nu te bucuri?

Yase: Ma bucur Aylin dar imi e asa somn, a avut grija scumpul tau frate sa imi faca noaptea alba.

Aylin: Cum asa? Nu stiu nimic...

Yase: O sa iti povestesc eu la momentul potrivit...dar nu apuc bine sa ii spun ca iar suna soneria la usa.

Ayșe: Buna draga mea...ce fata ai?!?

Yase: Intra Ayșe...ea e Aylin, sora lui Savaș, Aylin ea e cea mai buna prietena a mea din copilarie, Ayșe. Ele se saluta politicos, dar Ayșe e un pic deranjata pentru ca ma vroia numai pentru ea azi fiind ultima mea zi acasa. Asta e, amandoua sunt prietenele mele asa ca vor trebui sa se suporte. Dar nu trece mult ca din nou suna sonerie. Aoleu cine o mai vi ca ma speriat pe ziua de azi soneria asta o sa o scot din functiune. Ma indrept catre usa si cand deschid erau doi in fata usii se ciondaneau. Si cine credeti? Savaș Alakurt si Serdar Baldar.

Yase: Voi doi ce aveti de impartit?

Savaș: Nimic iubito, si ma saruta, eu raman blocata, vroiam doar sa il asigur ca vei fi fericita alaturi de mine.

Yase: Sigur e asta ca parca mai aveati un pic ai va impuscati!!!!

Serdar: Sigur...

Yase: Bine hai intrati!

Din ziua mea linistita care vroiam sa o petrec linistita acasa sa transformat in una destul de zbuciumata. Astia doi din viitoare familie parca nu ma vedeau de maine incolo cat sa se sature trebuiea sa vina si azi. Offff Doamne da.mi rabdare asa cum zice bunica. Apoi am hotarat sa facem floricele si sa ne uitam la un film. Ce pot zice, eu am stat asezata pe canapea intre Savaș si Aylin, de parca vroiau sa ma protejeze de cine stie ce, parca le era ca ma fura cineva si nu mai ajungeam la nunta. Savaș si Serdar se uitau unul la celalalt de parca in secunda doi se vor impusca, iar saraca Ayșe era incruntata. Adevarul este ca azi vroiam doar noi doua sa stam dar surpriza....

Yase: Hei ce e cu fata asta de inmormantare. A murit cineva si eu nu stiu? Ori sunteti veseli si vorbiti ori iesiti afara eu azi vreau sa fiu vesela. Maine am destul timp sa am o fata de inmormantare.

Savaș: Iubito e nunta noastra cum sa fie inmormantare!

Yase: Savaș hai sa nu ne ascundem dupa deget, ei stiu ca aceasta casatorie e una aranjata si noi nu ne iubim. M.ati inconjurat aici amandoi de parca ma paziti sa nu fug. Stati linistifi nu fug. Maine voi fi acolo cu siguranta. Nimeni nu mai zice nimic, Serdar se ridica si pleaca si Ayșe vrea sa il urmeze dar tip la ea si o atentionez ca daca pleaca ma supar rau pe ea asa ca inceteaza sa mai plece. Savaș si Aylin cred ca au cam inteles mesaju ca vrem sa fim doar noi doua azi ca de maine sa tot fiu cu ei asa ca se ridica si adauga scuza ca se duc sa vada daca pregatirile sunt gata. Au plecat. In sfarsit suntem noi doua. Ziua trece barfind, uitandu.ne la televizor si maimutarindu.ne in oglinda. O zi ca fetele.

Seara a venit si Ayșe a plecat eu am ramas cu bunica...povestindui ce am vorbit in seara aia cu Savaș si alte lucruri. Mi.am facut o baie si m.am culcat caci avea sa vina a doua zi destul de grea pentru mine.

Aranjamentele iubiriiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ