Adevarul

1.1K 65 0
                                    

Oare ce se ascunde in spatele acestei famili, oare ce adevar trebui sa stiu...de ce ea a avut noroc si multe alte fete din Istanbul si tocmai eu sa suport consecintele unei traditii, uneu intelegeri ce se facea acum mii de ani. Doamne da.mi putere si rabdare ca altfel inebunesc numai cand ma gandesc ca langa mine voi avea un necunoscut chipes de 30 de ani. Si nu e corect el macar un timp a fost liber si a iubit ceea ce si.a dorit...de ce eu nu pot iubi ce vreai si trebui sa iubesc cu de.a sila.

- Te ascult Aylin..am destul timp, peisajul e frumos, e totul splendid, am timp pana in seara sa te ascult despre adevarul care il sti. Hai, te rog, spune.mi ce trebuie sa stiu si nu stiu? Ce imi ascunde toata lumea?

- Inainte sa iti spun ceva, te rog, nu spune nimanui ca ti.am spus eu si deocamdata promite.mi ca nu vei scoate un cuvant din tot ce ti.am zis. Pentru ca 100% ma vor banui pe mine si nu vreau sa ma cert cu ei, in special cu fratele meu.

- Stai linistita! Promit nu voi spune un cuvand, dar vreau sa stiu de ce am ajuns tocmai eu asa.

- Ok! Pai totul a inceput inainte sa te nasti tu. Tatal tau cazuse in patima jocurilor de noroc, a jucat atat de mult incat a pierdut bani multi. Ajunsesera inainte sa te nasti in prag de faliment. Erau in prag de a pierde tot: casa, masina si firma. Bunicul meu era prieten bun cu bunicul tau, amandoi l.au dus la un ajutor specializat ca sa scape de patima aia, apoi bunicul meu ia propus bunicului tau urmatorul lucru: daca el isi da va nepoata inca nenascuta nepotului lui la varsta casatoriei atunci el fara sa mai ceara ceva il ajuta sa se repuna pe picioare cu firma si de aceea acum Savaș este actionar minim la firma voastra. La bagat actionar minim in speranta ca pana la casatorie va veti intalni si va veti indragosti, dar soarta nu a fost sa fie. Abia acum vati intalnit si nu va iubiti deloc. Dar iti promit ca te voi ajuta enorm sa fi cu el daca iti doresti. Nu pot face nimic daca tu nu iti doresti.

- Waw, mai e ceva de stiut? Hai te rog zi.mi? Nu imi vine sa cred ca din cauza tatalui meu am ajuns asa! Dar recunoaste, si bunicul tau e tare viclean. De ce nu a cerut altceva?

- Yase ce mai putea cere bunicul in schimb cand el de cand se stie a avut absolut orice. Nu stiu care a fost motivul de a cerut asa...poate dat faptului e vine din acelasi sat cu bunica ta. E o poveste incalcita la mijloc. Bunicul meu a iubito pe bunica ta dar traditiile ia despartit.

- Ceee? Asta chiar nu stiam, crede.ma. Bunica nu mi.a spus de bunicul tau niciodata. Aylin si cum crezi ca as vrea sa ma ajuti cu cineva sa il fac sa se indragosteasca de mine cand nici eu nu il vreau!?? Si apropo, de ce am fost adusi la un hotel cand bunica ta a zis ca vom merge la o casa?

- Offf draga mea oricum sa sti ca ce ti.am zis e valabil oricand si faptul ca am ajuns aici la hotel este din cauza faptului ca sau hotarat sa aranjeze casa pentru luna de miere, oricum si hotelul acesta e al nostru.

- Luna de miere? Hai sa fim seriosi pentru toata sarada asta exista si o luna de miere? Savaș ce parere are de asta?

- Imagineaza.ti doar ce parere are daca nici el nu vrea casatoria asta. El vrea ceva restrans in familie sa nu stie mai nimeni, dar bunicul ca sa il constranga mai bine si sa mearga pana la capat cu asta a invitat o comunitate intreaga, fel de fel de clanuri de aici si din Mardin.

Vor fi o gramada de oameni, nu vei avea loc sa arunci un ac. Nunta vor sa o faca la casa noastra de pe malul apei. Ai sa vezi este enorma.

- Aylin sincer simt ca ma apuca durerea de cap numai cand te aud, eu nu stiu cum voi rezista toata ziua aia acolo sincer cred ca ma apuca nervii.

- Eeee eee, lasa ca vei trece cu bine din asta. Dar acum tu ai de gand sa imi spui despre tine? Ca eu ti.am spus multe lucruri.

- Iti voi spune...unde e asa graba?

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now