Iarta-ma 2

852 46 0
                                    

E dimineata, o dimineata de iarna friguroasa, tot ceea ce mi-as dori acum ar fi sa stau acasa sa nu plec, au trecut cateva luni de cand Savas tot incearca sa ne impacam, dar fara succes, inima mea inca este ranita si umilinta aceea nu o put uita asa de usor, inca ma doare ca ma mintit, aveam atata incredere in el. Soacra mea inca ma ajuta cu cea mica, nu a plecat de langa noi, bunica ne viziteaza aproape zilnic, la fel si ceilalti, a incercat si el sa vina, dar de fiecare data l-am tinut afara. 

E un peisaj trist, rece si putiu simt  ca imi e si sufletul, stau la geam pe fotoliu, imi savurez cafeaua, privesc pe geam si gandurile nu ma lasa, ma intreb daca gresesc sau nu la ceea ce am hotarat, recunosc ca desi ma dezamagit complet inca imi e dor de el si de clipele frumoase petrecute impreuna, de cateva saptamani nu am iesit din casa, m-am ocupat de fetita mea, azi trebuie sa ajung la firma, trebuie sa punem pe picioare alta colectie, este necesar...

- Yase draga mea, pleci undeva?

- Da mama, a venit timpul sa mai trec si pe la firma, promit ca nu voi sta mult, incerc sa ma intorc cat de repede pot!

- Bine fata mea, stai cat crezi tu ca e nevoie, fetita inca doarme, te-ai odihnit?

- Da, m-am odihnit, stai linistita!

.....................................................................................................................

- Buna Tony!

- Buna draga mea, la naiba, de ce esti aici? Parca trebuia sa mai ai o saptamana de concediu?

- Nu am putut sa mai stau acasa, am noi idei pentru o noua colectie de iarna pentru adulti si copii, as vrea sa se numeasca ,,Fulg de nea", ce zici? Si in plus trebuie sa fac ceva ca altfel sincer acasa imi aduce aminte totul de el, desi stau in alta casa tot la el ma gandesc, trebuie sa fac ceva sa uit.

- La naiba draga mea!  Te cred ca iti este greu, a trecut atata timp, de ce nu incerci sa stai de vorba cu el, poate salvati ceva?

- Inca imi este greu Tony! Nu pot uita nici azi acele imagini, nu pot uita umilinta prin care ma facut sa trec si acel zambet tampit de pe fata acelei femei! Mai bine zi-mi tu ce ai facut in vacanta?

- Eu am fost plecat in Italia, mi-am vizitat familia si prietenii, m-am intalnit cu un super baiat, de nota zece draga, are o poveste waw...

- ...si anume?

- Sti draga...cum sunt eu...ma atras enorm si am avut si o noapte de amor chiar, dar pe de o parte ma simt vinovat?

-  De ce? Ai alt iubit?

- La naiba inca nu...dar el este casatorit cu o femeie, are doi copii de 18 si 15 ani, sotia lui nu stie ca el este si homosexual, asa ceva dureaza de ani buni, dar el nu vrea sa stie nimeni, isi face placerile, ii plac si barbatii, dar isi iubeste si sotia.

- Waw ce mai poveste!!!

- Da la naiba! M-am indragostit de el fata, la naiba si acum imi e greu, stiu sigur ca si el ma vrea dar nu poate renunta la familie, asa ca vom ramane vesnic ascunsi!

- Imi pare rau dragul meu Toni!

- In fine...dar tu? Tu ce vei mai face in contiunare?

- Nu stiu...imi e dor de el, ma ranit profund, dar nu stiu daca am puterea sa iert.

........................................................................................................

- Savas cand are loc nunta varului nostru Asim?

- Saptamana viitoare, Aylin tu ai mai vorbit cu Yase?

- Am vorbit ieri, era la firma si ma expediat repede, i.am trimis si ei invitatia si scrisoarea de la bunicul, in seara asta trebuie sa le primeasca, sper sa ne mearga planul!

- Si eu sper, sper ca datorita aceste nunti noi doi sa ne impacam, si totul sa fie ca inainte, nu mai vreau sa gresesc fata de ea, o vreau din nou langa mine!

- Imi place ce aud si te sustin fratiorul meu drag!

-Multumesc Aylin! Cu mama ai m-ai vorbit?

- Da, acum o ora am vorbit cu ea, era cu fetita in gradina din spatele casei, o plimba un pic.

-Ai m-ai intrebato despre cum se simte si cum se comporta Yase?

- Am intrebat.o, mi-a spus ca Yase niciodata nu a fost linistita, mereu e trista, dar nu are ce sa ii faca, ii e frica sa ii spuna ceva ca nu cumva sa o goneasca de acolo!


Aranjamentele iubiriiOnde histórias criam vida. Descubra agora