Dulce împăcare...

917 51 0
                                    

Dupa sosirea la acea nunta amandurora li se datu camera comuna, stiind cu totii ca sunt sot si sotie. Ajunsera in camera pentru a-si lasa bagajele, se schimbara de hainele ce le aveau in unele mai elegante, dar se schimbara separat, ca si cand nu se cunosteau, unul se pregatea in baie altul in camera. Coborara la nunta, unde deja se canta si se dansa, era multa veselie.
Abia a doua zi urma nunta in adevaratul ei sens, azi erau dar pregatiri si petreceri, seara urcara cu totii la camerele lor.
- Savaș unde alegi sa dormi?intreaba serioasa Yase.
- In pat!ii raspunse el
- Atunci eu voi dormi pe canapea!ii spuse ea.
- Yase, te rog nu fa asta, te rog, hai sa dormim amandoi in acelasi pat, daca maine deschide cineva usa si ne vede separati, ce va zice?
- Da, am uitat trebuie sa pastram aparentele!spuse pe un ton ironic.
- Iubito, pana cand mai ti supararea asta? Hai sa incercam sa ne iertam, sa ne apropiem treptat unul de altul!ii spuse Savaș pe un ton bland apropiindu-se treptat de ea, apoi cuprinzandu-i mijlocul cu bratele, apropiind-o tot mai mult de pieptul lui, apoi soptindu-i ceva la ureche, iar ea se rosi pe loc.
- Savaș, imi e frica sa nu ma ranesti din nou, imi e frica ca nu ti-ai invatat lectia, imi e frica, ca din nou vei repeta greselile facute. Nu stiu daca sa ma apropii de tine sau nu. Nu stiu! Intelege-ma, imi e foarte greu.
- Iubita mea, eu te iubesc enorm, nespus de mult, te iubesc, si nu vreau sa te pierd, mi-a fost foarte greu lunile astea fara tine, o zi nu am avut liniste. Te rog, acorda-mi o sansa sa iti demonstrez ca eu chiar te iubesc.
- Nu stiu Savaș, nu ma intelege gresit, dar nu pot acum, mai da-mi timp!
- Cat timp Yase, cat, spune-mi ca inebunesc fara tine, te iubesc, ce nu intelegi?ii spuse acesta nervos
- Nu stiu, mai ranit si umilit in acelasi timp, desi te iubesc imi e greu sa ma apropii de tine. Te rog lasa-ma sa dorm, alege unde vrei sa dormi si hai la culcare, imi e somn!
- Vreau sa dorm langa tine!
- Nu, canapeaua sau patul?il intreba aceasta serioasa
- Pe tine! Si o lua pe sus in brate, o arunca in pat si se napusti asupra ei, o saruta pasional, apasat, iar mainile ii umblau pe corpul ei, ii mangaiau sanii cu o dorinta si sete arzatoare, apoi o mana o duse sub rochia lunga, ii mangaie suav picioarele ei lungi si catifelate, ea nu stia cum oare sa reactioneze, il iubea si ardea si ea de dorul lui nespus de mult, pe de o parte se zbatea sub el sa scape, pe de alta parte inceta si ii raspundea la sarutarile patimase, treptat se lasa prada placerii, iubirii si dorului, ii era sete de el, ii era dor de sotul ei cu toate greselile lui, treptat incepu a-i deschide camasa, iii mangaie pieptul dezgolit, il saruta, devenisera doi insetati de iubire, ce nu mai conteneau cu sarutarile, nu mai nimereau care pe care sa se dezbrace, parea un vis frumos in sfarsit devenit realitate pentru amandoi. In timp ce se dezbracau, ea il intreba:
- Oare facem bine? Oare nu gresim cand ne repezim ca doi nebuni?
- Nu iubito, nu gresim, ne iubim, ne iubim nespus de mult, si ne era dor unul de celalalt, acum taci, lasa doar trupurile noastre sa vorbeasca pentru noi. Si se bagara sub albul cearceafurilor catifelate ce le mangaia pielea, iar cele doua trupuri se iubeau cu sete neincetat pana la epuizare. Dimineata ii prinse goi sub cearceafuri, imbratisati, ea se trezi si il vazu cum o privea.
- Neata! Te-ai trezit de mult?si ii datu un sarut
- Neata! Da iubito, de o ora nu ma mai satur sa te privesc, esti asa frumoasa cand dormi, te-as privi o viata intreaga si nu m-as mai satura!apoi se apleca peste ea o saruta, se puse peste corpul ei gol, si il acoperii in mi de sarutari fierbinti. Dar vraja dintre ei fuse intrerupta de un ciocanit la usa si un glas dincolo de ea in care ii anunta ca mai au un sfert de ora sa se pregateasca apoi sunt asteptati jos.
-Ah iubita mea, daca am fi fost la noi acasa o saptamana nu mai ieseam din camera, te-as devora toata, iubito, te ador!
- Suna interesant...ii cuprinse fata intre palme, il saruta si ii spuse ca il iubeste, acum astept sa iti respecti promisiunile facute!ii spuse aceasta rosie in obraji
- Iti jur iubito ca nu voi uita nimic, de azi vom fi altfel, vom fi mult mai uniti, te asigur scumpa mea!
Apoi facura repede un dus impreuna, se imbracara adecvat si coborara jos unde luara micul dejun, apoi incepu marea petrecere.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now