Nu vreau sa te mai vad....

915 52 0
                                    

Yase a gasit casa de care avea nevoie, a platit proprietarului suma care i sa cerut pe loc si au intocmit actele foarte repede, acum Yase avea o casa ce ii apartinea doar ei, apoi se indreapta cuviteza spre casa unde locuia cu socrii si sotul ei pentru a-si lua fetita.

- Yase, te rog draga mea nu face asta, te rg de dragul nostru si al bunicului,sti cat tine la tine.

- Iarta-ma mama Vaisa, dar nu mai pot ramane aici nicio secunda, va iubesc si imi e greu sa plec de aici, dar dupa cele intamplate nu vreau sa il mai vad pe Savas niciodata, ma mintit si ma ranit profund, nu vreau sa mai stau, nu pot, imi pare rau. 

Yase strangea tot in cateva valize, intre timp cand Vaisa se ruga de ea sa nu plece apare si bunicul pe usa impreuna cu Savas.

- Yase imi poti spune draga bunicului ce se intampla aici?

- Bunicule iti spun doar ca nu mai pot sta aici, casnicia mea se termina aici, imi iau fata si ne vom muta in alta parte, ar fi mai bine sa il intrebi pe bunul tau nepot ce se intampla, eu nu mai pot sta. Ma scuzati, si trece vartej pe langa toti cu valizele, ducandu-le la masina, apoi fixeaza scaunul pentru copii in spate si isi pune fetita acolo. Inainte de a se urca in masina sa plece Savas o prinde de mana.

- Da-mi drumul!

- Asculta-ma un pic, te rog, si apoi decizi daca trebuie sa pleci, te rog iubito, te rog nu pleca, am nevoie sa ma intelegi!

- Ce sa inteleg? Sa inteleg cat de neimportanta sunt pentru tine? Sa inteleg de ce cateva zile m-ai evitat si m-ai dat la o parte? Ce vrei sa mai inteleg?

- Lasa-ma sa iti explic de ce am facut toate astea!

-Mi-a ajuns tot ce am vazut...Mi-a ajuns umilinta prin care am trecut,acum te rog frumos lasa-ma!

Inainte de a pleca ajunge langa masina si soacra ei, Vaisa, cu o valiza si se roaga de ea sa o ia si pe ea.

- Mama tu ce faci? O susti sa plece? Pleci si tu? Tata ce spune?

- Plec sa fiu langa cine are dreptate, nu imi las nepotica pentru dobitocia ta, tatal tau va veni si el dupa noi mai tarziu, o vom ajuta pe Yase, iar tu stai si gandeste-te cat de mult ai gresit si poate va fi mai bine.

- Nu pot sa cred ce imi faceti! Nici nu ma lasati sa va explic si dupa alta ma mai si lasati singur si o sustineti pe ea! Ca la noi la nimeni!

- Daca tu te astepta ca eu sa fiu ca celelalte soacre, te inseli!

Yase nu mai sta la discuti, inchid amandoua usile si pornesc catre casa cumparata pentru a se muta, Savas ramane mut in ploaie, dupa cateva minute intra in casa unde il astepta bunicul tare suparat.

- Poti sa imi spui si mie ce i-ai facut fetii de a decis sa plece de langa tine? Ce se intampla si eu nu stiu? Ce ai mai facut de aceasta data?

- Pot explica, dar nimeni nu ma ia in seama!

- Vreau sa aud totul!

- Sti bine ca mai am un copil cu Cicek, ea a revenit in tara si de cand a  aflat ca m-am casatorit nu mai vrea sa ma lase sa imi vad baiatul, am data-o in judecata, dar tot ea a castigat. Apoi dupa acest lucru mi-a spus ca ma va lasa sa imi vad baiatul daca petrec o saptamana cu ei doi fara ca nimeni sa nu banuiasca nimic, si apoi vroiau sa ii duc in vacanta undeva, am incercat sa ma ascund pe cat posibil, sa mint sa spun ca am multa treaba la birou, numai ca sa stau cu baiatul, incercam sa o fac cumva sa ma lase sa il vad mai des fara ca nimeni sa nu aiba de suferit, chiar nu vroiam sa se intample asta si sotia sa ma paraseasca.

- Esti un mare idiot! Ai facut mult rau ca nu ai spus familiei tale ce vrea aceasta Cicek, trebuia sa spui, si am fi gasit o solutie impreuna, acum ai rezolvat...nimic! Yase e o fata desteapta si intelegatoare, daca ii explicai ce se intampla nu ati fi ajuns aici, acum sa vedem cu o repari, prostanacule! Acea femeie este fara scrupule, mereu a urmarit de la tine doar banii si tu mereu ai fost orbit de ea. Ai reusit sa iti faci rau singur si familiei tale, iar Cicek a reusit ce a urmarit! Iti spun de acum, nu stiu cum faci dar imi vreau nora, baiatul, stranepoata si pe Yase inapoi acasa, ar fi bine sa faci cumva sa reusesti altfel e de rau, nu vreau sa te mai vad pana atunci.

- Iti promit bunicule ca voi incerca sa ii readuc acasa!

- Sper ca incercarea ta sa nu fie una esuata! La ceea ce ai gandit si facut si curcile rad de tine! Acum dispari ca m-ai suparat enorm!

- Bine bunicule! Imi cer iertare!

- Iertare in genunghi sa ii ceri sotiei tale ca ai gresit enorm fata de ea!

Savas incearca sa o sune pe Yasemin, dar fara raspuns, se enerveaza pe el si pe decizia care a luato, isi da seama cat a gresit ascultand de Cicek, isi da seama ca dorinta de a sta de fiul lui la impins sa faca numai prostii si sa isi  raneasca familia. 

-Se poate?

- Intra Aylin!

- Ce vei face acum dragul meu fratior?

- Offf Aylin chiar nu stiu ce voi face! Am fost un prost ca nuam spus nimic nimanui, m-am luat dupa...

- Dupa Cicek, nu-i asa?

- Da, si mare greseala am facut, acum trebuie sa fac cumva sa imi repar greseala, trebuie sa o readuc pe Yase si pe fetita acasa. Nu voi putea sta fara el, nu accept sa ma despart definitiv de el, nu o pot vedea pe ea langa alt barbat.

- Asta trebuia sa te fi gandit de mult...in fine, iti urez succes!

- Aylin!

- Da!

- Tu nu vrei sa ma ajuti?

- Ma m-ai gandesc, nu meriti, dar te voi ajuta, daca nu eu cine?

- Multumesc surioara!

- ... bine...eu acum plec, ai grija sa nu mai faci vreo tampenie!


Aranjamentele iubiriiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora