Iarta-mă 4

846 45 0
                                    

Ziua in care Yase si Savas trebuie sa plece spre Ankara a venit, el era nerabdator si emotionat. Spera ca in cele trei zile de stat la varul lui o va putea face pe sotia lui sa il ierte.

- Yase a venit Savaș, ti-ai facut bagajul? O intreaba Vaisa cu cea mica in brate.

- Da, cred ca mi-am luat tot ce trebuie. Sa ma suni daca apare vreo problema cu cea mica sau altceva. Ii spuse Yase mamei soacre.

- Stai linistita draga mea, absolut totul va fi bine. Te asteptam nerabdatoare inapoi. Acum dute sa nu intarziati draga. Pa! Si sa auzim de bine, spuse razand Vaisa.

- Bine mama, aveti grija de voi!

La usa o astepta Savaș nerabdator sa plece. Nu intrase in casa nici macar pentru cea mica sa nu o supere oe Yase. Ea iesi afara, Savaș ii lua bagajul din mana si i-l puse in masina, in spate, apoi amandoi se urcara in fata, si pornira catre Ankara.

- Savaș unde vom sta? La varul tau acasa sau la hotel? il intreaba Yase foarte serioasa.

- Draga mea vom sta la el acasa, suntem rude foarte apropiate, nu ne-ar permite sa stam in alta parte. Vom imparti aceeasi camera. Sper ca nu te deranjeaza, dar...

- Da stiu momentan pastram aparentele unei casnicii fericite si a unei familii model! Ma deranzeaja minciunile, dar asta ea, de dragul bunicului si alor tai care sunt niste parinti minunati, fac asta, dar altfel pentru tine nu as face nimic. Nu meriti Savaș, spuse Yase trista, gandindu-se la momentele de tradare ale sotului ei.

- Nu am vrut nicio clipa draga mea sa te minta sau alte lucruri, recunosc am gresit enorm de mult ca nu ti-am spus nimic de Cicek si baietel, imi pare rau ca nu am stiut sa am incredere in tine, si am procedat gresit. As vrea sa imi mai dai o sansa iubito, as vrea sa iti demonstrez ca pot fi sotul de care tu ai nevoie.

- Nu stiu ce iti pot spune acum Savaș, as vrea fapte nu doar vorbe, de vorbe sunt satula, faptele conteaza enorm pentru mine.

- Si cum as putea draga mea sa iti demonstrez, cand tu stai acolo, eu dincolo, suntem despartiti.

- Ai putea sa imi demonstrezi si la distanta nu numai sa stai langa mine zi de zi.

- Ce ai vrea sa fac? Spune-mi tu!

- Nu trebuie sa iti spun eu, tu trebuie sa it dai seama ceea ce trebuie sa faci.

- Ce asteptari ai tu de la mine, spune-mi iubito, nu sunt ghicitor!

- Eu as vrea sa comunci mai mult cu familia ta, sa fi langa noi cand avem nevoie de tine, sa ne spui cand te supara ceva sau ai probleme, sa existe comunicare intre noi, intelegere si respect. Sa fi mai atent la unele detalii chiar daca tie se par neimportante. Asta as vrea eu de la tine, acum ai inteles?

- Cred ca am inteles Yas, cred ca am inteles, iar eu cred ca in ultimul timp am fost exact pe dos. Imi pare rau iubito. Imi pare rau! Ma vei ierta?

- Am spus vreau fapte, nu vorbe, apoi vom mai sta de vorba dupa ce vad faptele. Si te rog frumos fi atent la drum, vreau sa ajung cu bine, nu te mai uita la mine.

Ei ajung la acea nunta, unde pregatirile erau in toi, sunt intampinati de unchii lor si celelalte rude. Amandoi incearca sa se prefaca, ca totul este foarte bine. Nici unul nu da de inteles ca sunt certati sau suparati. Multe cupluri de acolo admirandu-i.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now