Noapte alba 2

943 60 1
                                    

Doamne ce impresie si.a facut despre mine sau ce o gandi acum despre mie. Ma simt asa aiurea uneori in fata ei. E asa frumoasa cand se infurie sau cand zambeste. E chiar o printesa. Ar trebui acum sa ma duc si sa imi pup bunicul pentru alegere desi nu vroiam asa sa se intample. E frumoasa si e exact cum vroiam eu sa fie femeia de langa mine. Se pare ca Cicek nu era tocmai alegerea buna, sau poate viata a vrut sa se intample asa ca sa ma indragostesc de ea. As rapio si as ducea o de acum in luna de miere. Offf si in nopatea nunti nu ma pot atinge de ea nici cu o mangaiere...e asta unde scrie. Macar un saruta si o mangaiere tot ii fur. Ochii ei oricum ma fura numai cand ii vad si pentru o secunda. Probabil la ora asta ma crede cel mai mare nesimtit si tampit. Adevarule ca si eu cred ca am luato prea repede deodata. Cum sa ma mai creada ca am inceput sa tin la ea cand deja iam facut o parere!? Offff gandurile astea nu imi da pace se amesteca toate in capul meu, nu stiu ce sa fac, as mai vrea sa o mai tin un pic aici dar e deja ora 3 dimineata. Bunica ei cred ca ma asteapta cu o bata dupa usa.

Yase: La ce te gandesti si de ce razi de unul singur? Si vezi ca nu mi.ai raspuns la intrebari!

Savaș: Ma gandeam ca probabil bunica ta ma asteapta cu un ciomag dupa usa sa ma ciomageasca ca te.am rapit. Si ce e rau daca te indravostesti de mine? Nu arat pe gustul tau?

Yase: Tu te auzi ce vorbesti acolo? Arati bine dar nu ma pot indragosti de cineva peste noapte si mai ales de o stanca ca tine. Si de ce m.as indragosti de tine cand nici nu te uiti la mine si nu ne vedem si e fiecare cu treaba lui. Tu esti revoltat ca si mine asupra aceste casnicii. Probabil tu deja ai pe altcineva. Eu nu vreau sa am un sot cu multe iubite.

Savaș: Asta e parerea ta despre mine? Asa ma vezi tu, o stanca? Nu am nicio iubita decat acum pe tine care imi vei fi oficial sotie.

Yase: Asta e parerea mea ca asa arati ca esti de neclintit si rece, precum o stanca. Momentan nu sunt iubita ta, nici un sarut nu mi.ai dat voi trece direct la statutul de sotie pentru ca e o casatorie aranjata!

Savaș: Bine...vino cu mine sa iti arat ce e o stanca si ce sunt eu si care e diferenta dintre mine si o stanca.

Reuseste un pic sa ma sperie deoarce se da nervos jos din masina, vine spre usa mea ma ia de mana ma tine strans si ma trage dupa el. Ma duce in dreptul unei pietre mari.

Savaș: Vezi asta este cam cum ai descris tu stanca, decat ca e o piatra mare din ciment, e rece si de neclintit. Apoi imi ia mana si o pune pe fata lui si apoi o duce la inima. Vezi eu sunt cald si imi bate inima si pot face ai asta, si ma saruta violent, pe cand o sanca nu poate face asta. O stanca nu se poate clinti niciodata, dar eu oricand ma pot clinti din visarea mea si din amorteala cu care am fost cuprins de cinci ani in coace. Nu ai cum sa intelegi dar chiar am suferit. Si azi imi dau seama ca a trecut, am uitat si merita sa incerc sa iubesc si sa fiu iubit. Esti frumoasa Yase, ai personalitatea si acel ceva ceea ce cautam de mult la o fata. Ma atragi.

Yase: Nu pot sa cred ca m.ai sarutat asa, si ii dau o palma. Savaș mai zapacit in seara asta. Nu stiu ce sa mai cred. Acum este altfel dar imi e teama ca peste 10 minute te transformi iar in acel dur. Si nu am vrut sa te ranesc cu acea comparatie dar asa arati ce vrei sa iti spun. O secund de cand te.am cunoscut nu mi.ai aratat caldura din sufletul tau si din inima ta si pe deasupra vad ca porti tot timpul un pistol la tine. Ce semnifica acel pistol mereu purtat la tine. Iti e teama de cineva sau esti in pericol. Aaaa da nu stai asa e, pistolul purtat la brau inseamna onoarea voastra, a barbatilor. Ca sa ma atragi catre tine trebui sa iesi din carapacea aia ostila. Cu mine nu merge asa usor doar din vorbe. Ca sa ma indragostesc de cineva vreau fapte nu doar vorbe. Ai inteles?

Savaș: Complicata mai sunteti domnisoara! Dar de ce m.ati palmuit? Nu va placut sarutul?

Doamne asta acum se gandeste la sarut. Sper sa ma fi auzit la tot ceea ce iam spus si sa se fi trezit la realitate, sper ca nu a ramas in cap doar cu palma.

Yase: Nu imi plac saruturile violente, ma raneste. Palma ai meritato si pentru rapire si pentru violenta sarutului. Si acum te rog frumos hai sa ma duci acasa. Mie somn, dupa nunta vom fi tot timpul impreuna si ai destul timp la dispozitie sa ma cuceresti si sa ma faci sa te iubesc. Daca nu vei reusi vreau sa divortam.

Savaș: Te duc acasa. Ai sa vezi ca nu vei mai vrea sa divortezi. Nu vei mai scapa de mine.

Yase: Asta ramane de vezut domnule Savaș.

Porneste masina si in sfasit plecam acasa. Pe drum niciunul nu a mai scos un sunet. Am ajuns acasa la 5 dimineata. Am plecat fara sa ii spun vreun cuvant si pana in casa nu mai m.am oprit din fuga. Cand intru in casa ca saraca mea bunica a adormit pe canapea astepatndu.ma.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now