Separarea...

998 57 0
                                    

Ajungem acasa unde ne intampina toata familia, mergem cu totii in sufragrie unde el incepe sa povesteasca totul. Il vad pe bunic cum se incrunta si fiind in fata lui Savaș ii da o palma.

Bunicu: Asa te.am invatat eu sa faci? Eu nu am incredere in femeia aia, mai faci o data testul ADN, il faci unde zic eu, de unde stiu eu ca nu la falsificat!

Savaș: Bine bunicule, voi mai face acel test o data sa fi multumit, dar sunt sigur ca e al meu.

Bunicu: Si sa nu te mai aud ca nu iti vrei copilul cu Yase. Esti...esti....pleaca din fata mea pana nu zic ceva ce voi regreta. Draga mea Yase ai grija de tine si bebe, o sa am eu grija de nepotul meu sa revina pe calea cea buna. Tu esti libera sa faci cum vrei, ai tot dreptul, ai fost destul de ranita din partea lui, numai sa faci sa iti fie bine. Vaisa sa ai grija de nora ta, fiul tau nu e in stare momentan, vreau sa am un stranepot sanatos.

Vaisa: Da tata, asa vom face, vom avea cu totii grija de ea ca totul sa iasa bine.

Yase: Eu vreau acum sa ma odihnesc...ma scuzati...

Vaisa: Stai liniatita fata mea, odihna placuta!

Urc la noi in camera unde il gasesc pe Savaș, nu avea liniste, se invartea ca un leu in cusca, era nervos, nu isi gasea locul.

Savaș: Chiar era nevoie de toate astea?

Yase: Da era, cat aveai de gand sa iti bati joc de noi?

Savaș: Offf....nu vreau sa imI bat joc de nimeni ce nu ai inteles.

Yase: Am inteles ce era de inteles, acum te rog frumos, ori iesi tu din camera asta ori eu?

Savaș: Te rog nu ma respinge, lasa.ma sa am grija de tine si copilul nostru!

Yase: Suna asa frumos, dar nu mai cred in tine, nu te pot ierta pentru purtarea ta, cine sa te mai inteleaga, acum ma vrei acum nu ma vrei, ce sunt eu pentru tine, ce insemn eu? Jucaria ta?

Savaș: Iubito, intelege imi e si mie greu, dar chiar te iubesc, lasa.ma sa ma revansez, lasa.ma sa iti arat asta.

Yase: La naiba Savaș cine sa te mai creada si sa te mai inteleaga, pentru moment te rog lasa.ma singura, pleaca si lasa.ma sa ma odihnesc...pleaca te rog...pleaca....

Savaș: Acum plec dar nu vei scapa de mine...

A iesit din camera foarte nervos dand cu usa de parca ar fi vrut sa o scoata din balamale. Eu ma pun in pat si incep sa plang, simteam ca nu mai pot, tot ce vroiam era sa am parte si eu de iubire si intelegere, o familie frumoasa si linistita, vroiam o viata altfel, dar a ajuns altfel si ma doare ca viata mea a luato asa intorsatura...Aylin intra usor in camera mea.

Aylin: Vroiam sa vad cum te mai simti draga mea!

Yase: Rau Aylin, ma simt rau, traiesc o viata pe care nu o vroiam, acum trebuia sa fi fost la facultate fara alte griji, dar uite.ma fortat maritata, indragistita de un nesimtit si insarcinata cu un copil pe care nimeni nu si.l doreste.

Aylin: Nu mai vorbi asa, imi pare rau ca trecutul lui te.a afectat, si el te iubeste, dar recunosc face si tampenii, si noi toti il iubim pe bebe ce va veni, daca ai fi acum jos sa vezi ce planuri isi fac ai mei si bunicul pentru bebe al tau, vor sa ii faca camera proprie, si multe altele, e foarte iubit deja. Sper sa nu te dezamagesc, dar eu si sotul meu am hotarat sa ne luam propria casa. Noi ne vom muta de aici.

Yase: Frumos, pe tine te aveam si eu aici si tu pleci, si ai tai ce zic, sunt de acord?

Aylin: La inceput au facut scandal, dar apoi s.au resemnat, nu te las singura, te voi vizita cat de des se poate. Si la fel poti face si tu, poti veni de cate ori vrei.

Aranjamentele iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum