Noapte alba

966 60 0
                                    

Nu imi vine sa cred ce a facut tembelul asta. Eu nu pot intelege omuletul asta. Acum e rece si distant si nu vrea nimic acum e dulce, calm si curios. Eu cu astfel de om inebunesc si unde mai pui ca la ora asta sunt in masina pe malul Bosforului in pijamale cu maimutoi si un halat cu printese. Ma ia rasul dar si nervii, arat ca o caraghioasa. Mi.am cumparat pijamale serioase pentru cand voi fi la el, dar astea imi placeau sa le port la mine unde nu ma vedea nimeni decat bunica. Eu fiind o fire mai copilaroasa.

Yase: Mai tu chiar ai inebunit la ora asta? Parca nu ma suportai si nu ma vroiai, acum brusc te interesez? Si nu mai ranji asa la mine!

Savaș: Imi place halatul! Si incepe sa zambeasca. Pijamalele presupun ca tot cu maimutoi, nu? Esti o copila!

Yase: Da sunt plina de maimutoi vrei si tu unu? Si ma apuca rasul numai cand mi.l imaginam imbracat intr.un halat cu maimutoi. Da sunt o copila in comparatie cu tine domnule. Si de ce stam aici?

Savaș: Vreau sa ne cunoastem cat de cat inainte de ziua cea mare. Se poate, printeso? Facand aluzie la printesele mele de pe halat.

Yase: Eu printesa tu bestia! Si incep sa rad in hohote. Eu sunt o fire copilaroasa ce nu ii place sa fie comandata de nimeni si nici supusa, nu imi place sa fiu sluga barbatului si sa tin capul plecat in cratita in timp ce el isi face mendrele pe nu stiu unde. Cand iti intemeiezi o familie o faci cu responsabilitate, si intr.un cuplu totul se imparte la doi si trebuie sa stie unul de altu. Asta e parerea mea asa gandesc eu. Acum sa aud parerea ta.

Savaș: Waw! Chiar ai un caracter puternic si esti foarte moderna in gandire, incepe cat de cat sa imi placa.

Yase: Iti place nu iti place asta sunt, alta nu am! Tu ce vrei de la sotie si de la o casnicie?

Savaș: Imi place sa am o sotie care sa fie puternica si sa stie ce vrea. Dar nu imi place sa isi vare nasul chiar in toate si nu vreau o sotie sluga cum crezi tu.

Yase: Da sa te cred...nu pari genu esti cam autoritar si posesiv dupa cate am vazut asa eu. Poate ma insel, ai mai fost insurat sau alte relatii? Ca avand in vedere de varsta care o ai e imposibil.

Savaș: Am fost indragostit o singura data, relatia a durat 5 ani, iar dupa aia cinci ani ea a murit intr.un accident de masina. De atunci numai aventuri de o noapte. De atunci au trecut inca 5 ani. Tu ai avut sau ai vreu iubit?

Yase: Eu nu mi.am gasit perechea potrivita...nu am gasit baiatul care sa merite. Nu stiu ce e aia iubire sau relatie. Eu am fost o fire careia ia placut mai mult libertatea, nu mi.a placut sa ma implic in relatii, m.am zis ca mai am timp si uite ca viata imi ofera niste surprize nu tocmai placute.

Savaș: Imi pare rau, dar poate cu timpul vei iubi.

Yase: Pe cine? Pe tine? Ca doar pe tine am acum voie sa iubesc..pana gasesti o modalitate de a divorta.

Savaș: Si daca nu mai vreau sa divortez?

Yase: Ceeeee??? Ce vrea sa insemne asta? Savaș ce vrei tu de la mine? Ce urmaresti pana la urma? Vrei ca eu sa ma indragostesc de tine si tu, sa iti bati joc sau ce vrei? Lamureste.ma si pe mine ca nu mai stiu ce sa cred despre tine? Oricum dubioasa mi se pare si plimbarea de acum dar am zis sa trec cu vederea. Si as vrea sa ma duci acasa. Imi e somn si oricum de poimaine sa ma tot vezi.

Aranjamentele iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum