Ce vreau si ce urmaresc???

865 53 1
                                    

E foarte de dimineata, era abia 7:00, dar eu deja eram in picioare gata imbracata de servici, aveam un chef nebun de munca si speram ca aceasta zibsa fie perfecta, speram ca nimeni si nimic sa nu mi.o strice.


- Yas draga unde te duci asa grabita la ora asta asa matinala? Se auzea vocea venind din sufragerie, eu fiind pe hol aproape de usa de la intrare.

- Aaaa, mama soacra! Plec la firma am foarte mult de lucru si se apropie lansarea, trebuie sa pun totul la punct! Dumneata ce faci aici asa de dimineata?

- Vroiam sa te prind un pic sa vorbim! Vino langa mine cinci minute si apoi poti pleca!

- Mama soacra nu te supara eu chiar ma grabesc!

- Yase si eu chiar vreau sa stam de vorba cinci minute!

Ma dau batuta, vad ca soacra mea nu se da batuta si de cat sa pierd si mai mult timp certandu.ma mai bine stau cinci minute sa o ascult.

- Spune! Te ascult! Si ma asez in fotoliul care de obicei sta bunicul.

- As vrea sa stiu si eu ce e intre tine si fiul meu? De ce tot timpul va certati? De ce uneori nu il asculti si te incapatanezi sa faci numai ce vrei? Ce urmaresti si ce vrei de la fiul meu?

- Cred ca sti destul de bine ce e intre mine si el, sau poate mai bine zis nu te priveste si nu priveste pe nimeni din familia asta ce se intampla cu noi doi. Suntem majori si ne putem rezolva problemele in stilul nostru! Si ca sa stai linistita nu urmaresc si nu vreau nimic. Tot ce vreau e sa am respect, intelegere si iubire, atat si nimic mai mult! Nu am nevoie de bani sau cadouri scumpe, alea mi le pot face si singura daca doresc. Cred ca ar trebui sa fiti un pic mai atenti la comportamentul si minciunile fiului dumneavoastra. Acum daca nu va e cu suparare eu trebuie sa plec!


Am plecat, reusise cineva ca din dimineata perfecta sa se transforme in odioasa dimineata, pe ce ton arogant a putut sa imi vorbeasca, cine se crede? Am ajuns la firma unde iam ordonat secretarei sa imi aduca pozele cu toate modelele si rochiile, si sa il anunte pe Antonio ca am ajuns.

- Buna dimineata draga mea!

- Nu e buna de loc Tony!

- La naiba fata! Ce ai patit asa de dimineata? Sau spune.mi mai exact ai patit ceva aseara?

- La naiba Tony aseara am ajuns si m.am inchis in camera de oaspeti si am dormit dusa, nu m.am certat cu el ci el cu ai lui din cate am auzit pana sa adorm. De dimineata m.am trezit bine dispusa si cu chef de munca dar soacra mea draga a avut chef sa mi.o strice. Apoi incep sa ii povestesc discutia cu ea.

- La naiba fato!!! Am vazut la nunta pe soacra ta, sincer mi se pare o nesuferita! Si la naiba fata parca are creier de gaina!! Nu iti mai bate capul cu ea. Ai sa vezi ca totul va fi bine. Si fato i.ai zis bine ce i.ai zis.

- Multumesc Tony! Cred ca acum ar fi cazul sa ne apucam de treaba serios si sa ii lasam pe restul ca tampeniile lor, ok?

- Ok! La naiba!


Ziua trece studiind atent cataloagele cu vestimentatiile, apoi modelele si fetele si le va purta la defilare. Apoi mai dau o ultima indicatie care sa apara cu ce si cum si unde sa se aseze lumea importanta si presa. Nu imi dau seama dupa o zi plina cand sa facut ora 22, si in preaja lui Tony uitai si de tine si de oboseala. Era mereu pus pe glume si nu iti dateai seama cand va scoate cate o perla pe gura si radeai cu pofta. Cand am terminat am ajuns in birou unde imi lasasem telefonul, constat ca aveam o suta de apeluri in total, unele erau de la Aylin, altele de la Ayșe, altele de la bunica, dar am constatat ca nu am avut niciu apel sau mesaj de la Savaș. Ups, simt cum un sentiment de nervozitate amestecat cu gelozie si alte stari ma cuprinde. Incepe sa ma deranjeze ca nu ma cautat, dar cum e posibil? Ma deranjeaza daca ma cauta, apoi ma deranjeaza daca nu ma cauta, nici eu nu ma mai inteleg. Imi strang lucrurile si plec spre masina nu inainte de a.mi lua la revedere de la Tony si echipa, dar nu ii gasesc asa ca ii las un bilet lui Tony in birou si plec. Ajung afara unde spre uimirea mea Tony, echipa, angajati, familia, bunica si Savaș erau cu totii in curtea sediului cu un benner mare tinut de toti pe care scria ,,Yase iarta.l pe Savaș! El te iubeste mult si pe bebe si mai mult...sunteti viata lui!" Apoi toti in cor au strigat sa il iert si sa ii dau un sarut.

- Ce zici?a ierti iubita mea?

- Te iert cu conditia sa ai grija sa nu ne mai superi!

- Promit ca nu va voi mai supara! Apoi amandoi ne unim intr.un sarut spre deliciul tuturor. Iar Savaș imi sopteste la ureche ca trebuie sa il urmez pentru ca mai are surpize pentru mine. Fugim amandoi spre masina, iar multimea o lasam in urma cu gura cascata.

- Nu e frumos ce am facut! I.am lasat acolo!

- Stie Aylin unde sa ii duca, si ce sa faca cu ei!

- Unde ii duce?

- Acasa la noi, acolo a pregatit mama o cina imensa, apropo mi.a spus de discutia voastra de dimineata, stai linistita nu e suparata, i.am zis ai eu sa nu se mai bage.

Mergem destul de mult cu masina, intre noi lasadu.se tacere doar schimb de priviri, iar el din cand in cand imi saruta mana stanga.

Dupa ceva timp ajungem la o cabana intr.o padure, afara incepe sa ploua, iar noi fugim inauntru.

- Aici au cel mai bun peste! Fac cele mai bune preparate din carnuri sau orice altceva, e o cabana restaurant. Eu veneam des aici sa mananc. Vreau acum sa nu mai fie doar secretul meu ci si al tau.

- Waw, Savaș e asa frumos aici, de abia astept sa mananc ca mi.e tare foame!

Vine un ospatar si ne intreaba ce am dori, noi dam comanda si asteptam. Intre timp ma intreaba de cum decurg lucrurile le firma. Timpul trece si comanda vine, dupa ce mancam plecam in alt loc unde spune ca are o ultima surpriza.

Aranjamentele iubiriiWhere stories live. Discover now